cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.842
.Država nam je raspad, sa sve predsednikom i ćacilendom, no to vam ne može biti izgovor za poraze poput ovog, od nesrećnog Asvela. Ne budimo ostrašćeni. U EL , bar u dosadašnjem toku, nešto u Partizanu ozbiljno škripi, dok Zvezda izgleda sasvim dobro za sada. To nema veze sa državom, AV i ćacilendom
Тај распад од државе се не одриче криминала и криминалаца.
Чак им је организован смештај на потезу од председништва до скупштине Србије. "Студенти" који хоће баш ту да уче иако факултети раде и одвија се настава.
Да ли је група "непознатих" нападача моткама напала навијаче Партизана који су се враћали после утакмице са Жалгирисом - јесте. Да ли су пронашли ко је иако се у том свету све зна, а поготово овакве акције практично усред Београда - истражни органи још тапкају у мраку.
Да ли су претили Миротићу ако дође у Партизан - јесу. Да ли је неко одговарао, наравно није.
Јесу ли организовали тучу са играчима Партизана у неком локалу? По свему је то била сачекуша. И ша је са тим било. Па опет ништа.
Да ли су се одрекли ових метода? А зашто би???
Када сам гледао прву четвртину против Асвела у забезеку сам само друштву прокоментарисао, ово је саботажа. Дуго пратим коарку, а овакву игру нисам видео ни код далеко слабијих тимова чак ни када су играли против шампионске екипе Партизана, Звезде, био кога.
Вучић је и у фудбалском и кошаркашком клубу инсталирао своје кртице, плаћа своју публику и ми немамо појма кроз шта играчи пролазе пре утакмица.
Каже бивши тренер Звезде Јанковић да је Звезда узела из партизанових млађих генерација 50 (или 60-небитно) клинаца које је проценила да вреде.
Мислиш, дали им чколадицу? Паре сигурно нису.
Шта може клинце тог узраста да натера да се одрекну својих емоција и дечачких љубави према другарима, клубу итд, да издају себе у очима другара? Једино огољено насиље и претње, типа проћи ћете као нпр.Зубаиру недавно, баш пред дерби.
Јел мислиш да је Пеђа Мијатовић луд и да не зна како функционишу успешни клубови, па од свих могућности које су се отвориле за тренера постави човека из омладинског погона који никада није радио са озбиљним играчима.
Да ли је у историји фудбала то и један једини клуб са шампионским амбицијама урадио? Зашто Звезда на место суперМилоја не доведе тренера млађих генерација, они су шампиони у том узрасту???
Са овим помахниталим лудацима на функцијама спорт је у Србији изгубио и привид спорта.
Када су се у Србији у време заиста величанствених успеха кошаркаша јављали председници клубова?
Углавном нико за ни знао ко су. Изјаве су давали искључиво тренери и играчи.
Данас не можеш да се одбраниш од саопштења, чак се и Остоја промеће у некакав фактор иако мислим да о кошарци и фукционисању клуба има појма колико и чистачица у хали. Уосталом видели смо на шта је Партизан личио док нису дошли Жељко Обрадовић и Зоран Савић.
Можда је ово што пишем моја фантазија и измишљотина, али ми изгледа да се сувише ствари ту поклапа да би биле случајност.
.
Poslednja izmena: