KK Partizan

teška utakmica i odlična naša igra.. važna pobeda...

zamislite da smo izgubili ... Željka bi, svi Vučićevi mediji zajedno sa svim ciganskim botovima ( koji po forumima glume navijače Partizana ) , razapeli..pljuvali..smenjivali... .. glupani teraju Željka već 4 godine iz kluba ali on je do sad ispratio 5 ili 6 njihovih trenera..i ovog najnovijeg će... Željko je institucija .. ima svoje mane al kog boli k .. niko nije savršen...

potencira se serija 22:0.. jbg umor igrača, manjak koncentracije... posle Bongine trojke dva plus jedan i to dva puta, izgubljena lopta.. i eto ih na 12.. kad su spustili ispod 10 dođe i do panike, njima sve krene nas neće.. čekao se taj jedan koš a njega nije bilo.. ipak, po nekoj mojoj teoriji, 20 razlike u košarci se ne okreće.. može da se stigne ali 90 % dobija ekipa koja je vodila..

na kraju važan koš Pokuševskog koji je bio odličan sinoć i bacanja Fernanda...

kritikovao sam Željka na ranijim utakmicama zbog ( po mom mišljenju ) kasnog tajm auta ali ovog puta sve je bilo korektno, na vreme

suđenje konačno korektno...

dobili smo Monaka koji je u seriji pobedio oba kluba iz Atine i Makabi.. tim koji je prošle sezone igrao finale i plus se pojačao.. tim u kome je Mirotić rezerva..

odličnu odbranu smo odigrali na Džejmsu i Oboku koji u proseku svakom daju oko 40 a nama 18..

Vašington fenomenalan, Poku odličan, Kalates jako dobar

dakle pobeda čista ko suza.. i ponavljam, odlična naša igra

loše stvari su:

Džabari Parker koji igra kao da ga boli k.. kao da je došo na rekreaciju..lik se jednostavno nije uklopio u tim u ambijent i po mom mišljenju neće se ni uklopiti.. molim Boga da se desi taj trejd da nam dođe TJ Šorts..Željko sinoć kaže da će probati da mu pomogne ali msm da mu pomoći nema..podseća me na Papapetrua iz one sezone koga smo čekali i nismo ga dočekali.. Parker je verovatno dobar pa i odličan košarkaš ali se jednostavno kod nas ne uklapa

Milton ..ok povređen je bio ali loš i u napadu i u odbrani.. nepotrebni faulovi

Sterling.. koliko je dobar u napadu tolika je rupa u odbrani.. mora da popravi taj segment igre što pre.

pratim jedan mali detalj.. petu utakmicu za redom mi promašujemo bacanja iz tehničkih grešaka.. Vanja 4 zaredom a sinoć Vašington.. nekako msm da Bonga treba da ih šutira

opet ziceri.. sinoć 3 polaganja.. 6 poena.. plus kontra posle Bonginog 2+1 to je 9 poena poklonjenih ( Olimpijakosu oko 20 )

na kraju ..Džejms promašuje trojku, mi hvatamo loptu..umesto da se lopta zagrli i istekne preostale dve ili tri sekunde mi krećemo u napad, gubimo loptu i dajemo im još jedan šut...

pobednika su odlučile trojke.. to je i Željko rekao.. nema puno filozofije..ko bolje šiba trojke taj dobija.. to je i Trinkijeri izjavio u jednom podkastu..Evroliga se svela na šut za tri poena.. mi 13 oni 5... sinoć od 7 utakmica 6 su dobile ekipe koje su dale više trojki osim Pariza koji je dao dve trojke više od Panatanaikosa ali iz čak 14 pokušaja više..

dakle lepa i važna pobeda koju treba potvrditi u petak..
Evo, meni se uglavnom sviđa ovaj tvoj komentar, imali smo mi i 20 razlike protiv Armanija i Efesa koji su extra ekipe, vodili i protiv Olimpijakosa i Dubai, Barcelona vodili takođe celu utakmicu, znači ima potencijala ova ekipa i Obradović tu vodi dobro ekipu, ali postoji neki problem sa tim crnim minutima koji su baš extra crni, šta je problem, ko će ga znati, možda kratka rotacija i umor i dekoncetracija Evroliga je ove godine vrlo surovo takmičenje, ABA takođe, mora da bude jaka rotacija.

Će da vidimo, da li će na kraju prevladati ovi dobri ili loši minuti.

Bolje pitanje gde ne botujes caci.
ја ћаци то си можда ти, нађи једну поју позитивну поруку за овај режим, ви би сте изашли на улице :rotf: смејути се и истомишљеници Жељка "опоционара"ДОВЕО ОСТОЈА ЛИМАР тешка "опозиција" снс-а директно из главног одбора :rotf: :rotf: :rotf: али Желимир толико верује Остоји да му није потребан формални уговор :hahaha: најважнија је Остојина реч :rotf: :rotf: :rotf:

Poslednja izmena:
FB_IMG_1762969420837.jpg

Циркус.

.
Ма не наседајте на приче идиота који нису ни гледали утакмицу.

Није Партизан држао 20 разлике па се одједанпут распао.

Партизан је у једном тренутку дошао до +20 на 7:30 до краја утакмице. За мало па још цела четвртина треба да се игра.

У следећем нападу они одмах дају тројку, смањују на -17. Партизанових +20 трајало је двадесетак секунди.

Ми имамо напад, а они (замисли) организују добру одбрану узимају лопту, дају кош и Ферненду техничка коју реализују и смањују на -14 за само минут, остало око 6:30 до краја.

То се стиже. Уосталом, писао сам овде пре неку страну како видим ток утакмица у кошарци.

И опет се десило оно што сам тамо већ написао, да у кључним тренуцима не дајемо тројке. Овде су две буквално изашле из коша, јбг. таква је кошарка.

Веће је чудо да смо направили 20 разлике Монаку, него што је та предност касније за кратко време изгубљена.

Кошарка није фудбал па да паркираш аутобус...

.

Poslednja izmena:
ја ћаци то си можда ти, нађи једну поју позитивну поруку за овај режим, ви би сте изашли на улице :rotf: смејути се и истомишљеници Жељка "опоционара"ДОВЕО ОСТОЈА ЛИМАР тешка "опозиција" снс-а директно из главног одбора :rotf: :rotf: :rotf: али Желимир толико верује Остоји да му није потребан формални уговор :hahaha: најважнија је Остојина реч :rotf: :rotf: :rotf:
.
Ко данас подржава ову Звезду, тај је ћаци.

Па видиш да нико неће да доће да гледа Вучићев тим од 100 милиона евра, чак више ни на европским утакмицама.

Ај покриј се ушима...

.

Poslednja izmena:
Ко данас подржава ову Звезду, тај је ћаци.
ти подржаваш ЈСД чије председник Остоја :rotf: онда Расим па Остоја у КК, па Владимир Мандић председник РК све "опозиција тешка" а Бранко Ружић је постао "опозиционар јуче" све чланови главног одбора СНС-а и СПС-а уз Расима човека у врху власти задњих 25 година једино је Ивица може да му парира по деценијама у власти, од пулена ове данашње власти Ивица Дачић је био председник КК а Ненад Поповић ФК све опозиција и тад и сад :hahaha:

"Нико неће" да гледа било скоро 33 000 четврта посета у читавој Лиги Европе, овог кола а у првом колу смо такође били четврти најгледанији клуб тог кола, није 100 милиона него 81 милион, само настави да лажеш ништа ново и да мрзиш наравно

Poslednja izmena:
ти подржаваш ЈСД чије председник Остоја :rotf: онда Расим па Остоја у КК, па Владимир Мандић председник РК све "опозиција тешка" а Бранко Ружић је постао "опозиционар јуче" све чланови главног одбора СНС-а и СПС-а уз Расима човека у врху власти задњих 25 година једино је Ивица може да му парира по деценијама у власти

"Нико неће" да гледа било скоро 33 000 четврта посета у читавој Лиги Европе, овог кола а у првом колу смо такође били четврти најгледанији клуб тог кола, није 100 милиона него 81 само настави да лажеш ништа ново и да мрзиш наравно
.
Као што је ова власт из Партизана отерала све што јој је сметало, тренера Вујошевића, па спречила долазак Миротића, тако је на та места постављала своје и све ће то као красте да отпадне.

Расим и Остоја више су штете нанели Партизану него што су допринели. Расим отерао Саву Милошевића када је кренуо да ниже победе, Остоја се нећка да потпише уговор са врхунским тренером Обрадовићем, који се већ отплатио какав год му уговор понудили, већ други пут.

Скини тај СНС оглав и погледај мало око себе.

Да ли било ко њима кличе "магијо", а на другој страни брда Терза магија заједно са председником ћација прати игру на терену.

Ај покриј се ушима...

.

Остоја више су штете нанели Партизану него што су допринели
твој вољени Желимир не би био ту не би имали оволики буџет и не би сте видели Евролигу ни кроз Улеб куп

Желимиру чак не треба уговор довољна је Остојина рука и реч како рече пре 4 године кад дође

1762983166912.png

Скини тај СНС оглав и погледај мало око себе.
нађи једну моју позитивну поруку у СНС па одна настави да лажеш ко по обичају, вође твоје трибине на сваком СНС митингу ти некоме причаш да је Ћаци или ово или оно....

1762983395332.png

Poslednja izmena od moderatora:
а на другој страни брда Терза магија заједно са председником ћација прати игру на терену.
није ти сметао Мирко Марјановић и Борис Тадић кад је био у дресу испод сакоа после Макабија и одласка на Ф4

тренера Вујошевића
што не гласа за ту вашу икону кад је био Борисов кандидат за градоначелника, колико је добио гласова од вас "са друге стране" брда па "отерали га" па довели Желимира да узме десету евро титулу :rotf: како нијед клуб не узе Вујошевића после тога ни у еврокупу, био је селектор ЦГ и БиХ јако кратко добио отказ на оба места

čujem da se Anđus vratio na Arenu pre neki dan.. ne gledam tog idiota ali pretpostavljam da je prognozirao naš poraz i Zvezdinu pobedu..nek nastavi samo

sutra moramo da dobijemo... samo jaka odbrana od početka.. od najgore odbrane u Evroligi u zadnje tri utakmice postali smo jaki što se defanzive diče.... Monako nam ubacio samo 76.. samo ovako da nastavimo a za napad se ne brinem

твој вољени Желимир не би био ту не би имали оволики буџет и не би сте видели Евролигу ни кроз Улеб куп

Желимиру чак не треба уговор довољна је Остојина рука и реч како рече пре 4 године кад дође

Нормалан свет склапа уговоре за случај да нека од страна полуди.

Имајући у виду да је председник КК Партизан партијски апаратчик којег нико из Партизана није бирао и који је у рукама поремећених ликова типа Анђус, браћа Вучић, Житко итд. потребно је да се неке ствари ставе на папир и потпишу.

нађи једну моју позитивну поруку у СНС па одна настави да лажеш ко по обичају, вође твоје трибине на сваком СНС митингу ти некоме причаш да је Ћаци или ово или оно....

Не кажем да не пишеш против СНС нити да их подржаваш.

Самим подржавањем Вучићевог гротескног пројекта у који су уложене десетине милиона евра у странце док Партизан не доводи никог осим полупроизвода Сека и игра са десеткованим клинцима након што је Звезда покупила из Партизанове школе све што им је било интересантно, сместио си се међу ђације.

На тзв. Маракани се не дешава као на Партизановом стадиону да ћацији шаљу своје експедиције битанги да се обрачунавају са публиком која скандира против врховног Ћација.

На тзв. Маракани влада идила. Навија се за "свој" клуб у ствари клуб у власништву врховног Ћација и свима лепо. Нема политике иако Србија смртно крвари.

Што се тиче наших ћација, још прошле године када су забранили да публика улази на југ пожелео сам им да се никада не врате и да им је слободан југ на тзв. Маракани.

није ти сметао Мирко Марјановић и Борис Тадић кад је био у дресу испод сакоа после Макабија и одласка на Ф4

И онда кажеш "нисам ћаци"

Јеси брате, са оваквим начином размишљања.

Типа, Ђилас је украо 600 мил. ЕУР (што сви знамо) и онда је нормално да и Кокеза украде 600 мил. ЕУР (што су такође објавили медији у рукама власти).

Међутим, добро је што хоћеш да учиш и треба да учиш.

што не гласа за ту вашу икону кад је био Борисов кандидат за градоначелника, колико је добио гласова од вас "са друге стране" брда па "отерали га" па довели Желимира да узме десету евро титулу :rotf: како нијед клуб не узе Вујошевића после тога ни у еврокупу, био је селектор ЦГ и БиХ јако кратко добио отказ на оба места

Дуле као политичар/градоначелник никог ни најмање не интерсује и то се видело. Навијачи Партизана другачије размишљају.

Међутим, какав год био у другим срединама, тај Дуле Вујошевић је Партизан са Пером Божићем и Славком Врањешом одвео на фајнал фор и случајним кошем из одбојке (шут Теодосића могао је да се одбије било где) није прошао у финале.

За вас несхватљиво и неухватљиво.

.

Јеси брате, са оваквим начином размишљања.
нисам, нађи једну поруку за СНС позитивну од мене а нисам ти ни брат а ова индивидуа је неонацисти па ништа ја га тако не зовем а могао би
неоусташа 101%
mitslav.png

И онда кажеш "нисам ћаци"
ваш Остоја, Ивица Дачић, Владимир Мандић, Горан Грбовић, Ненад Поповић, Бранко Ружић то су све чланови СНС-а и СПС-а ваши бивши и садашњи функционери ето Остоја ти довео "опозиционара" Желимира, вође са југа лично предводе СНС контраминитге и ви ћете некога да називате ћацијима, цео коп вам изашао напоње из Арене :mrgreen:

1763040600381.png

Back