KK Partizan

O ne, opet utakmica u cetvrtak, to mi bas ne odgovara. Bas mi treba u narednom periodu da budu u petak. :mrgreen:

Druga je forma bila kad su nas rastavili, oni u naletu, mi u padu. Daleko od potcenjivanja, u odnosu na proslu sezonu su se lepo popunili, ali kladionice su uracunale sigurno i njihovu igru iz proslog kola kad su izgubili kuci od novajlije, doduse lepo popunjenog novajlije. Videcemo, bukvalno ove sezone nema lake utakmice ni kod kuce.

Nas obicaj da prospemo svaku prednost je bas iritantan. Doduse, ovo je bio neki bas kombinovan sastav koji se iskristalisao tokom utakmice kao najbolji, posto nosioci nisu dobili mnogo minuta ako su uopste igrali, no svejedno, uvek provereni recept brzanja u napadu i lose odbrane, a posle jednog dobrog poluvremena ili cetvrtine.

Aj pomozi Bože večeras..
Biće teško ali kada nije bilo

jaka odbrana na granici faula.. nadam se da će sudije da budu kolko tolko normalne a ne ko one lopine iz prošlog kola
Želimir malo da se smiri da ne napušava igrače na klupi zbog grešaka onih na terenu
navijači da ne vređaju Ostoju nego predsednika

biću iznad klupe Želimira malo gore.. nadam se da neće i mene da otera u pm

Screenshot_20251003-084138_Facebook.jpg

ako budu igrali kao protiv krke nema šta da tražimo večeras
ono kako igraju prvo poluvreme moraju celu utakmicu i tada postoji šansa da pobedimo
ali bez pleja propašće i ova sezona...traže centra a centar ne treba...treba neko ko zna da doda loptu

Ako gledamo kvalitet kosarkasa mi smo tu negde u samom vrhu ovog takmicenja. Stvarno imamo vrhunske igrace na svakoj poziciji i evo ako uporedimo sa kosarkasima Efesa, kvaliteniji smo....Tako da ode ima mnogo mesta za napredak, to jest neki trenerski pecat... Ovo samo treba dobro ukomponovati...Na ovom forumu makar sme da se kaze i da bismo sa trenerom tipa Trinkijeri bolje prosli ove sezone..Cenim...

Skoro svi smo pribliznog kvaliteta, izdvajaju se samo ovi "veliki" koji imaju ponekog ekstra-kvaliteta koji im resava, ili po tome sto su godinama zajedno i funkcionisu boje na duze staze od tek sklopljenih ekipa, ili to sto se mi lozimo da smo "iskusni" sa ekipom koja je zajedno godinu dana. I imas par ekipa slabijeg kvaliteta (ocigledno) poput Pariza, Valensije, Virtusa i mozda Baskonije (s tim sto oni godinama igraju zajedno).

Nisam mogao da gledam, ali sam mnogo srecan zbog vazne pobede. Kako bi nam leglo sledece nedelje da konacno pobedimo u Spaniji...

Sad cu ja da pustim sebi reprizicu.

Au, koliko bitan kos Sejka Miltona kad je Efes uzeo prvo i jedino vodjstvo. Najtezi sut za 2p. Odmah su zaigrali najbolju odbranu, pa onda Sterling 2+1, pa Bonga kupi njegov otpadak, pa se Sejk bori za mrtvu loptu... Tu smo izgleda resili utakmicu.

dobra igra i važna pobeda

kao što je rekao Kokoškov prva četvrtina je odlučila.. ne možeš da dobiješ a da primiš 31 poen u prvih 10 minuta...

Arena nije ni blizu kao prošle sezone kad se tražila karta više.. bilo je makar 2 000 slobodnih mesta
izgleda da su skupe karte problem.. 3000 dinara najgora mesta

navijanje prosečno..

ne znam da li su se na Areni čule poruke podrške našem predsedniku Srbendi ili su utišavali ton

kolega je lepo rekao da je utakmica prelomljena kod njihovog prvog i jedinog vođstva .. tu se i publika digla ( Partizan Ole! Paok Ole! )

Želimir opet u svom prepoznatljivom jbm vam mater glupu elementu!

Onaj Finac očigledno fasciniran atmosferom ( iako nije bila kako zna da bude ) više je gledao publiku nego utakmicu.. samo sam čekao da usred utakmice izvadi Ajfon iz trenerke i počne da snima..
Da li zbog toga ili da odmah pokaže šta ga čeka Želimir mu se bar 5 puta usr ao u doživljaj iako lik nije ni kročio na teren..

Pokuševski lik pogubljen skroz.. kurcobolja level pro.. trebali smo i njega da ispratimo ove sezone

Parker, loša utakmica ali jedna bitna trojka iz ugla

Osetkovski jako inteligentan igrač..miran, ne greši, pravovremena istrčavanja, blokovi, skok u napadu.. imaš utisak da ne može ništa da za jbe.. Milton će biti dobar samo još malo da uđe u Euro mod..

Tajrik, Bonga i Sterling su doneli pobedu

sada Španija i dve utakmice..mislim da ćemo pre Reala da dobijemo nego tu mrtvu Baskoniju

treba nam makar jedna pobeda

Poslednja izmena:
Са Реалом некако и излазимо на крај али са Барсом никако.Мада и ове године немамо никог ко би се носио на оном стрвином испод коша, тако да ће спољна линија морати то да реши, поготово што против Ефеса нису били на нивоу, смешан шут споља.

Мало атмосфере која у другом полувремену није била на нивоу.
561787475_1421511779980502_7722340159296867516_n.jpg

Budjavi Real deluje u ove dve sezone najjadnije i zreo za neko padanje, ali trenutno su izgleda u dobroj formi i obzirom da necemo igrati sa nekim igracima, tesko je bilo cemu nadati se. Vise bih nade polagao u Vitoriju, mada i to tesko, ali neko bi mogao da padne konacno.

Treba dobiti u Splitu gde smo favoriti, a onda se rasteretiti i pustiti Dzabarija i Vasingtona da probaju ono nesto svoje sa ludilom, malo da prorade. Rekao bih i Sejk Milton koji se lepo uklapa zasad, ali ako on i Marinkovic ne putuju u Split, onda mislim da nece igrati ni u Spaniji. Svakako, igrati organizovano i pametno, ali probati otvoriti prostor nekim igracima i malo da se luduje jer tanki smo ovako trenutno sa povredicama.

Veceras mozemo gledati rastereceno ostatak kola, mada nema nesto interesantnih utakmica. Mozda cak i Bajern-Zalgiris bude najinteresantnije.

Back