KK Partizan

u pravu je...godinama kenjamo kako je kls nebitan ovo ono, a sad svi nešto slave i broje titule...teško proseravanje
bar je rumeni ispoštovao to što je rekao i bojkotovao kup mesnih zajednica
Ništa nije u pravu, poslali smo treći tim na njegovo uzurpirano takmičenje bez plana da ga osvojimo, ali desilo se, nisam video nikakve grandiozne izjave iz KKP u vezi osvajanja.

.
Наравно да је савез КЛС претворио у небтно такмичење и у Партизану су озбиљно размшљали да не учествују.

Првобитно објављен распоред такмичења је за Партизан овако изгледао:

4. јуна прва утакмица КЛС против ФМП2
5. јуна прва утакмица финала АБА против Будућности
7. јуна друга утакмица финала АБА против Будућности
8. јуна друга утакмица КЛС прротв ФМП2
10. јуна трећа утакмица финала АБА против Будућности

Пет утакмца у седам дана!

Евентуалне четврта и пета утакмица АБА планране су 12. и 16. јуна

Да би се избегла било каква прича о неком административном пропусту, у купу је Партизану намештено да игра три утакмице три дана узастопно, док је "вечитим опозиционарима свакој власти" остављен дан одмора пре финала које су добили са кош разлике и које неки виђенији коментатори данас славе као освајање највећег трофеја српске кошарке.

Да ли било ко здраве памети може да каже да се ради о озбиљно организованом такмичењу.

И након промене распореда такмичења међу навијачима је владала потпуна равнодушност, са очекивањем да тим одмах испадне.

Изведен је тим у којем су доминирала деца којој су придружени Вашнгтон, Мајк, Покушевски, Копривица итд. што је негде био знак да ће се играти рекреативно.

Међутим, када су деца показала зубе и кренула да разваљују ФМП пробудио се међу Гробарима навијачки инстикт и у финалу је прегажен Спартак.

Не славимо ми освајање КЛС.

Ми славимо победу наше деце.

.

1. Ви сте ове године играли три дана узастопно, ми чини ми се прошле (треба проверити и прошлу и претпрошлу) тако да је заиста глупо ово кукање.
2. Која су то ваша деца?
Лакић?
Покушевски? Ко је још ту?

1. Ви сте ове године играли три дана узастопно, ми чини ми се прошле (треба проверити и прошлу и претпрошлу) тако да је заиста глупо ово кукање.
2. Која су то ваша деца?
Лакић?
Покушевски? Ко је још ту?
.
Вашингтон.

.

.
Наравно да је савез КЛС претворио у небтно такмичење и у Партизану су озбиљно размшљали да не учествују.

Првобитно објављен распоред такмичења је за Партизан овако изгледао:

4. јуна прва утакмица КЛС против ФМП2
5. јуна прва утакмица финала АБА против Будућности
7. јуна друга утакмица финала АБА против Будућности
8. јуна друга утакмица КЛС прротв ФМП2
10. јуна трећа утакмица финала АБА против Будућности

Пет утакмца у седам дана!

Евентуалне четврта и пета утакмица АБА планране су 12. и 16. јуна

Да би се избегла било каква прича о неком административном пропусту, у купу је Партизану намештено да игра три утакмице три дана узастопно, док је "вечитим опозиционарима свакој власти" остављен дан одмора пре финала које су добили са кош разлике и које неки виђенији коментатори данас славе као освајање највећег трофеја српске кошарке.

Да ли било ко здраве памети може да каже да се ради о озбиљно организованом такмичењу.

И након промене распореда такмичења међу навијачима је владала потпуна равнодушност, са очекивањем да тим одмах испадне.

Изведен је тим у којем су доминирала деца којој су придружени Вашнгтон, Мајк, Покушевски, Копривица итд. што је негде био знак да ће се играти рекреативно.

Међутим, када су деца показала зубе и кренула да разваљују ФМП пробудио се међу Гробарима навијачки инстикт и у финалу је прегажен Спартак.

Не славимо ми освајање КЛС.

Ми славимо победу наше деце.

.
ajde bre kakva deca, sve prekaljeni igrači...pa dovedeni su za evroligu, a ne za čovićev kls, međutim pokazalo se da za bolje i nisu
a ta tvoja deca teren neće videti dok je rumeni trener...do sledećeg kls

grba objasnio:

Regionalna liga za Partizan više ne znači ništa. Ne znam da li će i oni i Crvena zvezda da se ubuduće tamo takmiče kako ne bi porušili snove nekima čija košarka postoji sano na osnovu naša dva najveća kluba, ali i ostalih srpskih ekipa. I kad osvojiš ABA ligu od toga imaš taman toliko koristi da eventualno odeš u kafanu, a od titule u KLS možeš da odeš u bioskop i da kupiš kokice uz popust na karte.

E, sad, ti klinci iz Partizana – za njih je fenomenalno što su dobili priliku, ali to, takođe, znači da su oni u protekloj sezoni sve vreme mogli da igraju KLS. Zar nije mogao Partizan da napravi neki “B” tim i da oni tu nastupaju? U tim utakmicama se videlo da je Balša Koprivica trebalo da dobija šansu, recimo u ABA, da igra po 40 minuta, sa onom visinom i brzinom. On je tek pre par dana pokazao šta može, ali vam garantujem da to nije naučio na treninzima u protekle četiri godine. Pokuševski je došao iz NBA i smešno mi je da pokazuje koliko je dobar u KLS konkurenciji, umesto da pokaže tamo gde treba i zbog čega je doveden – kaže Grbović za Danas.

ajde bre kakva deca, sve prekaljeni igrači...pa dovedeni su za evroligu, a ne za čovićev kls, međutim pokazalo se da za bolje i nisu
a ta tvoja deca teren neće videti dok je rumeni trener...do sledećeg kls
.
Ја не знам шта си гледало.

Одлучујућу утакмцу против ФМП2 Партизан је играо без Вашингтона и Покушевског и клинци су их ладно отресли, као слину.

А посебно задовољство ми пружају ови стручњаци који своју памет продају Жељку Обрадовићу.

.

.
Ја не знам шта си гледало.

Одлучујућу утакмцу против ФМП2 Партизан је играо без Вашингтона и Покушевског и клинци су их ладно отресли, као слину.

А посебно задовољство ми пружају ови стручњаци који своју памет продају Жељку Обрадовићу.

.
otresli fmp??? :hahaha:
daj bre, pa nisu otresli barsu...njih bez čovića mogu partizanovi pioniri da otresu...a pritom i njih bolji racku za srpsku ligu

otresli fmp??? :hahaha:
daj bre, pa nisu otresli barsu...njih bez čovića mogu partizanovi pioniri da otresu...a pritom i njih bolji racku za srpsku ligu
.
Па сад не знам...

Изгледа да за ову КЛС једино цигане није болео рацку па су се озбиљно припремили.

.

.
Па сад не знам...

Изгледа да за ову КЛС једино цигане није болео рацку па су се озбиљно припремили.

.
Legenda je prvo rekla kako će Grk da osvoji ABA ligu bez poraza. KAd ono međutim. Onda ABA liga odjednom ne vredi. Onda je rečeno da KLS jedino vredi. Sad ni KLS ne vredi. Izgleda da samo kup mama Vesne vredi.

Citam negde kazu poreklom Slovenac, a jasno da je poljskog porekla kao i Kaminski. Tako i Pokusevskom kacili poreklo iz Makedonije, a on poreklom iz Galicije. Kako god sretno Osetkovskom, prvi se macici u vodu bacaju, kvaliteta svakako ima. Samo da se fino uklopi u Zeljkove planove.

Ja sam znao za poreklo Pokusevskog jer je njegov rodjak istog prezimena radio s caletom ovde u NS. :mrgreen: Iz iste su price kao i moja porodica, samo su njegovi dosli u Bosnu iz zap. Ukrajine jos pre mojih, i odmah otisli na Kosovo (njegov neki pradeda il' cukundeda je bio i Solunac), a moji u Vojvodinu. I nije mi jasno zasto se kod nas Galicija tako zove, to je u Spaniji. Mora da Rusi tako govore pa onda i mi. :mrgreen:

Osetkovski definitivno zvuci kao Poljak, iako je Amerikanac koji je uzeo nemacki pasos. Pa ako je Poljak, nek nam bude mnogo bolji nego Kaminski ili Ponitka.

Zanima me kako ce se gledati na njega, kao na cetvorku ili kao na zamenu za Dejvisa (pet). Posto nama treba i zamena za Koprivicu. :mrgreen:

Ja sam znao za poreklo Pokusevskog jer je njegov rodjak istog prezimena radio s caletom ovde u NS. :mrgreen: Iz iste su price kao i moja porodica, samo su njegovi dosli u Bosnu iz zap. Ukrajine jos pre mojih, i odmah otisli na Kosovo (njegov neki pradeda il' cukundeda je bio i Solunac), a moji u Vojvodinu. I nije mi jasno zasto se kod nas Galicija tako zove, to je u Spaniji. Mora da Rusi tako govore pa onda i mi. :mrgreen:

Osetkovski definitivno zvuci kao Poljak, iako je Amerikanac koji je uzeo nemacki pasos. Pa ako je Poljak, nek nam bude mnogo bolji nego Kaminski ili Ponitka.

Zanima me kako ce se gledati na njega, kao na cetvorku ili kao na zamenu za Dejvisa (pet). Posto nama treba i zamena za Koprivicu. :mrgreen:

Znaci u Vojvodini i na severu Bosne imamo Ukrajince i Rusine. Nisam skapirao koje su tacno razlike, mada svakako postoje. Cine se kao vredni i radisni ljudi, a prica porodice Pokusevski je maltene filmska. Galicija-Bosna-Kosovo-Crna Gora-Vojvodina-Beograd u kom se se Aleksej rodio i odrastao.

Ode nam konacno Balsa. Kad vec jasemo na talasu Poljaka doveo bih Balcerovskog kao zamenu. Popunio bi solidno minute mladog Koprivice, ne trazi se nista specijalno, ali bi svakako bio apgrejd.

Back