KK Partizan

Он је беше крило, нисам нешто одушевљен.
Чекам неког грмаља на центру.
Krilni centar. Fantastican igrac, a kad bih mu trazio mane, bojim se da bih mu zamerao isto sto i Brendonu Dejvisu - to sto ume da deluje malo njanjavo. No, nisam se bas ubio od gledanja Barselone, mozda gresim, jedva cekam da vidim kako ce to izgledati kod nas.

A posto nam od centara ostaje samo Tajrik, svakako moramo dovesti nekog. Videcemo da li ostaje Majk ili cemo na cetvorci zaista dovesti onog Osetkovskog, neko ovde mi je skrenuo paznju da je on pre 4, a ne 5 kao sto sam ja mislio.

Kao sto sam bio iskreno obradovan proslo leto kad je dolazio, sada moram da izrazim zelju da ostane osnov i prvi igrac ovog tima, a to nije Karlik Dzons, vec Isak Bonga. Karlik je druga zelja i drugi vodeci igrac. Sterling je siguran, a onda je bitno i da ostane Tajrik, kao i Vanja.

Sad citam na drugim mestima da nam je doveden i Tanaskovic. Dakle, ako se to ispostavi kao istina, Parker i Tane su cetvorke. po potrebi ce im pomagati Bonga i Poku sa trojke. Ostaje drugi centar i da vidimo kako cemo resiti plejmejkersko pitanje, da li ostaju Vos, Nilikina, Ife... Ja se ne bih zalio ni da svi ostaju ako zatvorimo 4 i 5 kako treba. Svi ti momci znaju kosarke, samo je bilo povreda (Ife, Nilikina) i neuklapanja (Vasington).

Srećan Parker svima koji slave. Drugar koji baš prati košarku kaže da je ovaj transfer nešto najbolje što je moglo da se desi. Još jedna jaka petica i što se nas tiče to je to.

Poetsko vece Alekseja Pokusevskog.

Spartak ne lici na ekipu koja je odeljala pantere, dok smo mi sada "kompletni" u smislu da igramo u sastavu iz prve utakmice, igramo rastereceno, precizno, lepo, i rasturamo ih.

Видим да је и морални гмизавац био присутан на утакмици.
FB_IMG_1750664594885.jpg

смањио се па је једва примећен.

Lepo smo se igrali. Vidim da se sutra igra u Subotici što će reći da je na 2 dobijene. Prošle god je bilo na 3. Cirkus od lige ali eto, da uzme Željko još 1 trofej i približi se broju 50

Back