Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 32.992
Pa protiv Spartaka. Doduse, prvu utakmicu nisam gledao celu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sorry, mislio sam na polufinale ABA.Pa protiv Spartaka. Doduse, prvu utakmicu nisam gledao celu.
Više prodatih ulaznica za u budžetSve ovo je mnogo zanimljivo i bas uzbudljivo - sta ce sad da bude u majstorici?![]()
Тај клуб постоји деценијама “мали” али и Звезда постоји деценијама. Сигурно се сећаш ко је доминирао престоничком кошарком наравно и екс ју кошарком од њених првих корака на овим просторима, тако да не пишеш свашта.Potpuna glupost, ovde se o Zvezdi piše skoro uvek kada dođete vi provokatori da ovde lečite traume iz detinjstva, to se može proveriti.
Mali, ovaj klub postoji decenijama i ima uspehe kakve vi možete da sanjate, vi nam niste konkurencija.
Jedini razlog zašto se danas pominje tvoj klub je olakšanje što nećemo morati da se valjamo u g0vnima sa vama, uživali smo utakmicama sa Budućnošću, u kojima zamisli nije bilo incidenata, uživaćemo i u utakmicama sa Spartakom, gde takođe neće biti incidenata.
Naravno, moramo prvo da prođemo vašu filijalu, a tu su incidenti vrlo mogući.
Pretvorili ste domaću košarku u svinjac i očima ne možemo da vas gledamo, nije to Čović započeo ali već 3 decenije truje srpsku košarku i odkad je kupio vaš gadni klub košarka nam je doživela sunovrat.
Dakle što dalje od nas, sad odlepršaj i planirajte koja ćete sraanja da pravite dogodine.
šta je s njim? povredio se? gledao sam prvo polIgraju normalno momci, samo ne mogu iz proste neuigranosti i nedostatka kvaliteta. Izgubicemo ako ne igra Pokusevski, ni sa njim nismo neki favoriti, bez njega smo jos slabiji.
Svakako.Заиста имате трауме од Човића, уместо да гледате себе и свој тим ви више пратите Звезду и дешавања у Звезди.
Osvajali ste Rolan Garos, tu ste bili najbolji. KAda se ušlo u salu, nije ih bilo. Ili ih je bilo mizerno.Тај клуб постоји деценијама “мали” али и Звезда постоји деценијама. Сигурно се сећаш ко је доминирао престоничком кошарком наравно и екс ју кошарком од њених првих корака на овим просторима, тако да не пишеш свашта.
Реаговао сам на овој теми јер пишете пежоративно о Звезди ничим изазвани осим потребом неког наслађивања изазваног којекаквим емоцијама.
Уместо да се радујете успеху клуба за који навијате ви трошите енергију на Звезду. Некаква патологија, шта ли је?
Ах да јадни сте.
brt blokiraj glupanaOsvajali ste Rolan Garos, tu ste bili najbolji. KAda se ušlo u salu, nije ih bilo. Ili ih je bilo mizerno.
Bedan mali, tursko-ciganski klub.
šta je s njim? povredio se? gledao sam prvo pol
Које године сте ушли у прву лигу када се прешло у салу?Osvajali ste Rolan Garos, tu ste bili najbolji. KAda se ušlo u salu, nije ih bilo. Ili ih je bilo mizerno.
Bedan mali, tursko-ciganski klub.
Ovaj njihov trener je neki miks Prosineckog (vodili smo 3 poluvremena a izgubili 2 utakmice) i Radonjica sa onim beskrajnim alibijima i kuknjavom. Pravi Covicev talenat. Kaze, dobili bi prvu da se nije pojavio Vasington. A taj Vasington inace nije ga ni bilo nego se eto pojavio.Izgledali smo korektno i 30-ak minuta smo vodili. Partizan je dosta manje vodio. Utakmica se završila kako se završila, ta prva je trebalo da bude na jedan koš i bilo je šta je bilo. Mi smo odigrali kako je trebalo na domaćem terenu i nismo spominjali povređene i odsutne igrače, a prošli meč nismo imali Lazarevića koji je bio pod temperaturom i uspeo da se oporavi. Morali smo sa Radosavljevićem i Tomaševićem da budemo na pet, jer nismo imali zamenu za Gašića i sada nam je Lazarević mnogo pomogao.
Đorđević, Bogdanović, Danilović, Divac, PekovićPitao sam chat GPT da napravi najbolju petorku Partizana svih vremena
Đorđević, Dalipagić, Paspalj, Rebrača, Peković
naravno iz aviona se vidi da je Rebrača uljez... em nije četvorka, em nije ni u 20 Partizanovih legendi
po meni, najbolja petorka od igrača koje sam ja gledao:
Đorđević, Bogdanović, Paspalj, Milojević, Divac
strana petorka:
Mekelejb, Sterling Braun, Exum, Veseli, Lesor
U salu se ušlo 1968/69. Tada onaj klub ima ukupno 2 titule. I to do raspada te iste države. Kao što rekoh, šampioni Rolan Garosa.Које године сте ушли у прву лигу када се прешло у салу?
Lovernj od juče zvanično slobodan igrač..istekao mu ugovor sa Asvelom.. nema sumnje gde bi on voleo da igra sledeće sezone ali šta na to kaže Željko.. da li on misli da nam treba?Đorđević, Bogdanović, Danilović, Divac, Peković
Za stranu se slažem, iako imam veliku želju da ubacim Fredija Hausa i Lovernja![]()