KK Partizan

Смеће које не треба да се игра.

Куп Радивоја Кораћа (Ниш)
Среда:
ФМП1 - Борац 18:00
Спартак - ФМП2 20:45
Четвртак:
Партизан - Војводина 18:00
Мега - Дунав 20:45
*полуфинала су на програму 14. фебруара, док је финале заказано за 15.
Знате ли колико сте јадни са фмп1 и 2?
Нисам веровао да вас је Чивић толико разбио.

Ako mi dobijemo sutra a Real pobedi u Monaku bićemo na pobedu od trećeg mesta.. S obzirom u kakvoj smo formi sve je moguće pa i to treće mesto nije nedostižno do kraja regularnog dela

Mora da grmi definitivno. Ne smemo se zanositi s tim sto smo veceras favorizovani, lako se moze preokrenuti ako udjemo lose u utakmicu. Krivo mi je sto se nisu dosad oporavili ni Marinkovic ni Nilikina, ali ovaj tim igra dobro. No, vrlo je bilo ocigledno da Braun i dva Dzonsa vec igraju malo na ivici - nadam se da su se odmorili i da ce Vasington biti spreman da se i on ukljuci. Usput, Pokusevski je bolestan i bice "game time desicion", nadam se da ce igrati jer moze dosta pomoci.

I dobro se pripremiti na flopinge i sitne provokacije, protiv sebe cemo imati jedan od iskusnijih timova, a kao covicevci, nece prezati ni od cega. Nemaju breme favorita, a kao mali klub, tad su najopasniji (dok naravno gube unapred upisane pobede).

Mi Novosadjani cemo predvece da vozimo bicikli u podrsku studentima i slicne stvari, ali verujem da stizem na utakmicu. :mrgreen:

Одбрана треба ово да добије, константан притисак на све играче, поготово центре, док се пензионери не уморе, што значи да скок мора да буде бољи.Споља Карлик, Браун и Вашингтон могу да пробију било коју одбрану и то треба користити уколико шут споља закаже.Наравно диктатору и оним његовим сендвичарима које пошаље на утакмицу усрати се у живот.

U ponedeljak mi se desio peh, sjebao sam kičmu i pomislio : ovo me Bog kažnjava, pred utakmicu godine da mi se ovo desi! Uzmem bolovanje 5 dana , mažem neku grčku kremu, sprejeve, rapten duo, apaurin! Ležim po ceo dan evo cele nedelje. Nekako stanem na noge juče. Pita žena: nećeš valjda na utakmicu sutra? Šta ti misliš? Evo, bolje je. Biće mi zajebano danas al kad nije bilo!!!
Večeras Vašington, Lundberg, i Karlik naša prednost! Petruševa da sačuvamo.
Njihovi plejevi su tanki.

Za prvo poluvreme, cinjenica je da smo nervozniji, kao i da su panteri bedni floperi i da sudije nazalost sviraju na njihovu vodenicu. Napunise nas faulovima a njima obezbedili vodjstvo na bacanjima. Igramo dobru kosarku na mahove, ali generalno su se dobro spremili za nas i mucimo se. Videcemo, treba nam bolja psiha..

PS: Bukvalno nista ne moze da ti pokvari lep dan nego kad moras da gledas seriju trikova petruseva i kalenarija, kakvi jadnici od igraca. Jos samo fali Teo da se koprca, al' on ulazi samo ako ih okrenemo.

Ovo definitivno nije isti kriterijum pod kosem na obe strane ni posle 3 cetvrtine. Sto se nas tice, voljni momenat i fokus poboljsani dosta, ali sad je aktuelno da nam ispada lopta iz ruku i dozvolismo dosta ofanzivnih skokova panterima.

Ima pametnija posla diktator da podmazuje sada, ali ovo je cista navlakusa. Sramotno kako su im sudije svirale nepostojece kontakte, a propustile masu pod njihovim kosem, a kao slag na tortu sramotno ignorisanje oba nasa celendza. Ne, slucajno je onaj bednik pomazio laktom Dejvisa, i da, hteo je Braun da doda nazad tik ispod kosa. I jos svo vreme ignorisani laseri u oci nasim izvodjacima slobodnih bacanja.

I kakva je "igracina" onaj Nedovic, kakvo ku.rcenje dok izvodi slobodna bacanja. :mrgreen: Na utakmici nije postojao dok mu nisu navukli bacanja za pobedu.

Naravno, treba reci i da, ako zanemarimo sve to, sami smo ispustili svoje sanse pre svega nervozom i promasenim stvarima koje obicno ne masimo, a onda defanzivni skok. Falio je da udje Pokusevski, a i Tajrik nije bio svoj, mada kriterijum faulova i nervoza... Ocito je doslo do izrazaja ono da se panteri bolje spremaju i lakse igraju kad nisu favoriti, za sta nas boli dupe ako se mi dobro spremimo, ali ocito nismo usli psiholoski dobro u utakmicu i desilo se ono cega sam se pribojavao - kontra-ritam celu utakmicu.

Sta je tu je, imamo priliku za pranje ovog poraza u Bolonji, mada sam se nadao da cemo postici vise.

У последње 3,5 године 90% утакмица које су биле битне смо изгубили, ако тако буде до краја ово ће да буде један од најгорих периода у историји Партизана што се тиче титула и победа, и овако је досад врло близу.

Нисам ставио Обрадовића уместо, најгори период, велика је вероватноћа да може и он да буде на то место, и цео помоћни стаф, нажалост, и онај Савић, и онај несрећник вајни председник, искрено мало сам разочаран у ту причу око Обрадовића као тренера који води мој Партизан.

Није још готово, срећа има још увек неке наде да ће да се преокрене, ће видимо. :zcool:

Сто пута сам реко нећу да се више нервирам и да смањим доживљај, али сам се сада толико изнервиро :besna: :mmmm: одавно нисам тако, мислио сам да смо кренули да напредујемо али ово вечерас је хорор шта смо одиграли. Дефинитивно сам одлучио да смањим доживљај, ако побеђујемо ћу се радујем ако губимо нећу ни да гледам више.

Срећно мом Партизану, овај пут дефинитивно се одјавјујем са теме. z:poz:

Ima nesto i do protivnika, ako panteri ista dobro rade ove sezone, to je da dobro pokvare protivnikovu igru kad su rastereceni (u gostima). Imaju iskusne igrace, namazane navlakuse, ocito dobro spremaju utakmice, napravili su da izgledamo gore nego sto je zaista. Jedino su nas tako mogli dobiti u ovom momentu, sami smo krivi, a malo i nekompletan tim, sto se nismo bolje spremili. Zeljkova greska je definitivno sto je Karlik "goreo" tri cetvrtine, a Vasington previse cekao na klupi. Ife odmogao svojim odsustvom.

Mogao je Zeljko da dubi i na glavi, od prvog do poslednjeg sekunda su nas namerno punili faulovima, ubacivali u nervozu i pored toga smo imali posed da dobijemo. Ona tri faula Nedovic sam sebi ne bi svirao, a verovatno ni sam Covic. Dobra vest je da smo sacuvali taj- brejk, nije to mala stvar koja ce koristiti.

Njihovi plejevi su tanki.
танка је кора на твом мозгу нешто налик пихтијама брз опоравак са грчком кремом а утакмицу је преломио Болонбој уз Петрушева нажалост није играо први дерби а на вашу срећу

Ti bi mogao malo da ides na svoju temu umesto sto vredjas ljude ovde. Idi lepi linkove i slicice po drugim temama ili nesto tako, to je tvoj nivo.

A nije sporan toliko poslednji faul na Nedi Reprezentaciji, ima elemanata iako je navlakusa i flopcic kakav im sude celu utakmicu, vise bodu oci oni vazdusasti faulovi za 2+1 ili kao onaj na Mekintajeru na kraju trece. Zanimljivo kako su izboksovali sebi domacinsko sudjenje u gostima kod nas u EL, prvi takav slucaj. Za ABA ligu je ovo jos i pesma.

Back