Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.060
Zelimir u transu, a Ajzea Majk ga jos vise lozi, u utakmici u kojoj nije dobio ni sekund.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Zelimir u transu, a Ajzea Majk ga jos vise lozi, u utakmici u kojoj nije dobio ni sekund.
![]()
natamburati sektase..
Сада смиривање са Цибосима, па обрачун са човићевом сектом.
Срећно нам било.
.
кад ће Желимир ти да Отказ,још га ниси најурио из ЈДПа,ти то тактички чекаш прави тренутак?
ovo je tvoj klub.кад ће Желимир ти да Отказ,још га ниси најурио из ЈДПа,ти то тактички чекаш прави тренутак?![]()
.Ма ово ти је слика и прилика црвене секте.
Он није ни свестан да је овим признао да Вучић и његова фамилија одлучују ко ће доћи у Партизан а ко не, само то је поразно по њих, без обзира дошао Жоц или не.Наравно лаже чим зине, одгледао сам само онај део од кога си поставио и то је било бљутаво.
Ближи им се крај.
.Ма ово ти је слика и прилика црвене секте.
Он није ни свестан да је овим признао да Вучић и његова фамилија одлучују ко ће доћи у Партизан а ко не, само то је поразно по њих, без обзира дошао Жоц или не.Наравно лаже чим зине, одгледао сам само онај део од кога си поставио и то је било бљутаво.
Ближи им се крај.
.Цибона - Партизан 59:93
ККП: Покушевски 21, Накић 15, Бошњаковић 12, Вашингтон 10, Мајк 9, Дејвис 9, Копривица 8, Лакић 6, Лундберг 4.
Pogledajte prilog 1676998
Šta 1:2 brateSad imamo mozda i kljucne 3 utakmice u EL gde treba da prelomimo i odemo u borbu za plej-of, a kontam da ce borbe za plej-in svakako biti. Neki rezultat od 1-2 u naredna tri kola bi bio OK, ali malo nja. Mislim da nam treba 2-1 da bismo izasli vrlo zadovoljni.
Od pantera smo trenutno bolji, mislim na ovaj mini-period, i bicemo smatrani za favorite, makar blage. No, ne treba da napominjem koliko smo izjednaceni, a i da su oni za pobedu bolji od nas na tabeli. Mislim da je jako bitno da se oporavi jos i Nilikina i bude spreman bar za odbranu u petak, mada sve to lepo nadomescuju i mladji domaci igraci. No, mi imamo jako veliku fizicku prednost na bekovskim pozicijama (na centru bas i ne), tako da je bitno da ih tamo "udavimo" kao i u prvom derbiju. Naravno, panteri imaju sve vrlo iskusne igrace, mozda ne izgledaju kao neka masinerija ako im se stane na rep, ali su u stanju svakog da "pokvare", sto su i pokazali. Dakle, osnovno je zaustaviti njihovu igru i trcanje, a onda nametnuti svoje prednosti u vidu fizicke igre i atletike.
Virtus je u usponu forme, ne idemo bas u zgodnom trenutku tamo, nisu ni oni nekvalitetni nimalo, ali verujem da mozemo i tamo do pobede. Monako u gostima je teza prica, ali imam utisak da su u padu forme. Videcemo. Nadam se da cemo rutinirati derbi prvo, mada bilo kakva pobeda ce nam dobro doci.
Ne zaboravimo da smo prethodne 2 sezone isto imali u ovom trenutku 12-11 skor. Pre 2 godine smo nastavili da rastemo, prosle sezone smo se srozali. Zato i mislim da je ovo vrlo bitan momenat, mozda i kljucan.
Канда си се прерачунао мало по питању средњег прста јер се мени чини да је преподобни лимар у ГО СНС