KK Partizan

Sastavili me prehlada i umor pa je ovo bila prva utakmica koju sam gledao spavajuci. :mrgreen: Slusao sam rezultat i kako Nan i Grent zatrpavaju, gubili stalno oko 10 razlike, ni prisli nismo, tako da mi je jasno otprilike da su nas lepo odradili i to je to. Video sam masu nekih promasaja na obrucu (Dejvis !), a i jedni i drugi smo u prvom poluvremenu bacali lopte u bunar.

PAO u Atini nije nesto da smo se mogli puno nadati. Protiv Asvela i Milana mora bolje, inace da se polagano pozdravljamo sa borbom za 8 ili 10.

Mozda nece biti ove sezone, mozde ni one iduce ili one posle. Medjutim znam da ce Zeljko osvojiti drugu titulu evropskog prvaka sa Partizanom i ujedno svoju desetu. To je prosto zacrtano i zivim za taj dan.

Mi smo svoje puste snove vec odsanjali dok vam je gazda odlazio iz Partizana jer nije mogao da prodje kadete jer je suvise mali, kao i vas zeleznicki klub.

Marinkovic i Nilikina nece igrati, kao ni Bosnjakovic. Pokusevski i Bonga pod upitnikom. Nazalost, nimalo dobra situacija pred duplo kolo koje nam je bas ono solidno moranje da se uradi nesto.

mi smo bili sampioni. igrali jos nekoliko fajnal fora. a vi najveci uspeh jednom top 8 i narvano pusagija od cska u tom dvomecu gde ste se brukali. tolko ov asem ucinku u poslednjih 11 godina..

pre su culi za vas u evropi u kosarci koliko i za jelenu karleusu

bicemo opet
не можеш да поднесеш тренутно табелу па то ти је :per:
"бићете" шампион Европе ту дилеме нема

Screenshot_2025-01-14-16-13-45-619_com.facebook.katana-edit.jpg

Back