KK Partizan

Ozbiljno od samog starta i bas nije bilo problema. Lagana utakmica za evroligaske spice. Makabi je bas tanak, nema im cak ni onog Rivera koji se opasno odmotava i pravi probleme, ali je pre svega nas pristup bio odlican. No, ovo je sve bilo lako, sad idu gostovanja i pravi testovi, polagano da se resava sezona.

Nemamo los skor, ali imamo dosta kikseva kuci, i tek nas cekaju gostovanja koja nismo igrali lose (niko nas nije razbio osim Fenjera), ali dobijati gostovanja je vec korak ili dva vise koji moramo nauciti da pravimo.

Prelepo rutiniranje izraelskog velikana i manjak stresa sa par poteza za tv spice. Sve u svemu lepo vece u Areni pred gostovanje sampionu Evrope u Atini. Mozda Pao nece pasti, mozda hoce, ali siguran sam da cemo uskoro uzeti veliki skalp u gostima.

ова протува је такође била специјални гост у штабу терористичке ОВК својевремено

1735996844238.png

Nek' se informise za koji klub navija njegov pulen pa nek' ide tamo, idiot nesposobni i bezobrazni. Ne zato sto je americki, vec zato sto nas sve ukopava.

Gostovanje PAO - male su nam sanse, ali naravno da postoje. PAO ne briljira jer im se moze, a ako nastavimo tom nekom uzlaznom putanjom i pruzimo visoku energiju, sve je moguce. U Beogradu smo ogolili sve njihove defanzivne slabosti, pitanje je koliko ce se oni adaptirati na to - ako ne, bice neizvesno.

Gostovanja Asvelu i Milanu - gledam kao na istu stvar. I jedni i drugi su nam mnogo duzni, bice tesko da ih dobijemo, ali moramo bar neku od tih. Ako puknemo obe, mislim da nismo za neka veca dela ove sezone, iako ne mora da znaci da cemo i matematicki ispasti iz trke bar za 10. mesto.

Domacinstva Parizu i Panterima - moramo dobiti. Pariz u velikom padu forme, panteri pobedjuju. No, za jos koju nedelju moze da se promeni forma i njima i nama. Svejedno ocekujem pobede, Parizu da vratimo za ono sto smo im poklonili, panterima uvek treba vracati za ona njihova pljackanja i panterisanja u ABA ligi.

Bukvalno samo da zavrsimo sa povredama i povredicama, broj igraca nam je bitan za intenzitet i spremnost sa kojom igramo. Porazi od Asvela i Buducnosti se ne bi desili da smo imali vise od tri beka na raspolaganju.

Moze, korindjanje je bilo tipicno za Vojvodinu, kada deca idu ulicom i od vrata do vrata i pevaju bozicne pesme. Medju Slovenima, ili bar u Ukrajini i verujem u Rusiji, to su koljade, a svima nam je i poznata epizoda Mister Bina:

A sta je pesnik hteo da kaze time i u kom kontekstu da upotrebi sa utakmicom Mega-Partizan, to je vec malo kriticno, ali autor te dosetke ionako nije poznat po racionalnim razmisljanjima, pa se ne vredi ni previse upustati. Dovoljno je sto smo se podsetili lepog obicaja.

Interesantno je da Miskov FMP3 jos manje mari za termine i posetioce cak i od Vesninog FMP2. Matine termin u nedelju - sasvim OK, ali u ponedeljak? :mrgreen: Doduse, mozda bolje prodju oni koji ne rade za katolicke privatnike iz inostranstva kao ja, pa drugi vlasnici ispostuju preporuku da se na Badnji dan ne radi.

Moze, korindjanje je bilo tipicno za Vojvodinu, kada deca idu ulicom i od vrata do vrata i pevaju bozicne pesme. Medju Slovenima, ili bar u Ukrajini i verujem u Rusiji, to su koljade, a svima nam je i poznata epizoda Mister Bina:

A sta je pesnik hteo da kaze time i u kom kontekstu da upotrebi sa utakmicom Mega-Partizan, to je vec malo kriticno, ali autor te dosetke ionako nije poznat po racionalnim razmisljanjima, pa se ne vredi ni previse upustati. Dovoljno je sto smo se podsetili lepog obicaja.

Interesantno je da Miskov FMP3 jos manje mari za termine i posetioce cak i od Vesninog FMP2. Matine termin u nedelju - sasvim OK, ali u ponedeljak? :mrgreen: Doduse, mozda bolje prodju oni koji ne rade za katolicke privatnike iz inostranstva kao ja, pa drugi vlasnici ispostuju preporuku da se na Badnji dan ne radi.
Не знам откуд они на црвено слово онда али нема горе србадије од заблуделе циганије.
Ненасловљено.jpg

Desava se da EL zapadne na nase Badnje vece, igrali su i oni bar jednom. O njihovom moralu, pravoslavlju, Kosovu,... necemo, sa sve Covicem i Vucicem. Eno kace fotke Hila i OVK ljudi kojima su covici i vucici 10+ godina gazde bez da iko pisne na njih. Sa sve njihovim kosovskim portfoliom.

Desava se da EL zapadne na nase Badnje vece, igrali su i oni bar jednom. O njihovom moralu, pravoslavlju, Kosovu,... necemo, sa sve Covicem i Vucicem. Eno kace fotke Hila i OVK ljudi kojima su covici i vucici 10+ godina gazde bez da iko pisne na njih. Sa sve njihovim kosovskim portfoliom.
То су наше патриЈоте, обилићи и неимари..фуј.
472459464_10233016932679419_4845343325406670679_n.jpg

Vrljava nasa utakmica, dobro drugo poluvreme pre svega defanzivno, ali onda smo poklonili produzetak (nije prvi put da poklanjamo). Mega agilna i tezak protivnik. Sve bi mi bilo OK, samo me nervira to prosipanje i davanje sakom i kapom. Danas su bili ultra bitni Vosington (iako je bio los u prvom delu utakmice) i Pokusevski, ali i mnogi drugi su imali bitne manje uloge i poteze.

dve važne , tesne pobede protiv Cedevite i Mege, mada i dalje me ABA preterano ne zanima..
jedna lagana protiv Makabija
idemo u Atinu a onda dva gostovanja koja moramo da dobijemo..Asvel i Milano
ne jedno nego oba su pod moranje... vreme je da krenemo sa pobedama i na strani

Back