KK Partizan

Lose gledas izgleda. SKok ubija odavno jer je Zeljko tvrdoglav i pokusava da igra odbranu sa mngo preuzimanja. I nravno da nema skokova jer plej, bek ostane protiv centra. Ovde se opet vracamo da nije problem u igracima vec u TRENERU. U napadu je mozda malo bolje nego u odbrani, ali organizacija ne postoji.
Само што ја нисам говорио о лошем упаривању приликом преузимања већ о томе да се слабо брани обруч после шутева противника са дистанце чак и када је неколико наших играча под кошем, слична ствар је и у нападу, офанзивни скок врло слаб.Да не помињем да су напади који би требало да буду најмирнији и најсигурнији, а то су они одмах након тајмаута, постали озбиљан проблем, а ту није проблем тренер него играчи који изводе и преносе лопту.

Ко признаје пола му се прашта.
“Vidim po ovim mrežama. Stavljaju me u prilično nezgodnu situaciju. Ko je bolji trener za Partizan, pa ovo pa ono. To mislim da ne rade navijači Partizana nego ovi drugi. Najbolji trener za Partizan je Željko Obradović. I da razjasnimo jednom, on je bolji trener od mene”, rekao je Vujošević.
https://volimpartizan.rs/dule-vujos...80WRo7yAD0NG7aFXLg_aem_CWWM5f1u5uTF1CdIUHfT9A

Ко признаје пола му се прашта.
“Vidim po ovim mrežama. Stavljaju me u prilično nezgodnu situaciju. Ko je bolji trener za Partizan, pa ovo pa ono. To mislim da ne rade navijači Partizana nego ovi drugi. Najbolji trener za Partizan je Željko Obradović. I da razjasnimo jednom, on je bolji trener od mene”, rekao je Vujošević.
https://volimpartizan.rs/dule-vujos...80WRo7yAD0NG7aFXLg_aem_CWWM5f1u5uTF1CdIUHfT9A
Kako je lepo ovoj dvojici iz priče kada sami sebi prave trilere i komedije :lol:

Bravo, sve sam se nadao, samo ovakvu razvaljotku nisam očekivao. Došlo je vreme da naplatimo negde sve ovo što smo prosipali, bili smo potcenjeni svakako, ali i dobro se spremili i realizovali bez tipičnih minus-faza. I dalje se mnogo žuri, srlja, da nije tako - bilo bi +20 još u trećoj četvrtini, ali nećemo očekivati takve stvari od nove ekipe u novembru mesecu. To je već za uigranije i iskusnije ekipe.

Super što se pojavio Majk. Želimo natrag Nakića i Marinkovića, želimo da proradi još i Vošington. Dejvis mi još nije skroz legao, olako ume da shvata stvari, ali mnogo je ovo bolje nego na početku sezone.

Nećemo da se ložimo da smo preokrenuli sezonu, još uvek smo u jadnoj situaciji i mnogo posla je pred nama ako hoćemo da budemo konkurentni za plej-of, ali nadam se da je ovo neki početak zrelije igre, samopouzdanja i dizanja forme.

Panteri su jajarska ekipa koja igra dobro samo kad nema pritiska ili im gazda namesti suđenje. Ne umeju sportski da pobeđuju, a ni da gube, sa ovom količinom flopovanja, kukanja, mrcvarenja, žaljenja i slinavljenja - čista i jednosmerna utakmica je trajala zbog toga 2 sata i 15 minuta.

Dobra igra i zaslužena pobeda. Jednostavno smo kvalitetniji tim sa boljim trenerom. Trebalo je biti laganih 20 razlike al smo prestali da igramo zadnjih 3 minuta. Karlik je ipak taj naš vođa ove sezone. Ajzea Majk odličan. Svi su imali svoj doprinos. Promašili smo 25 trojki ( 75 poena ) a opet dali 89!
Da pobedimo i grčke Cigane za 7 dana i vraćamo se iz mrtvih.

Ovo večeras samo da se krene... Ciganikos već zaista može biti ta prekretnica sezone makar u smislenu sezonu, kada igramo tačnu, borbenu i jako dobru utakmicu protiv rivala koji je jači od nas. Ako i to izgubimo, teško ćemo mi išta ove sezone, onda idu i jaki rivali u dobroj formi, ne buđavi Milano i slični. A ako dobijemo, u igri smo i biće zanimljivo.

Dakle, posle OLY dolaze nam Žalgiris i PAO. Jako teško, naročito posle onih poraza od Virtusa i Milana kući, pa i pljačke od Monaka, ali mora. Onda se gostuje Albi i čeka se Asvel, malo lakše. Možda možemo tu dozvoliti sebi samo poraz od šampiona Evrope.

Sledeća utakmica će pokazati dosta toga, verujem.

Нисам имао времена да гледам па сам победом задовољан а игру ћу гледати у репризи.
Зато само опуштено.
467915045_1011632594343445_6510126907949029547_n.jpg

Dakle, posle OLY dolaze nam Žalgiris i PAO. Jako teško, naročito posle onih poraza od Virtusa i Milana kući, pa i pljačke od Monaka, ali mora. Onda se gostuje Albi i čeka se Asvel, malo lakše. Možda možemo tu dozvoliti sebi samo poraz od šampiona Evrope.

Sledeća utakmica će pokazati dosta toga, verujem.
a kad je bilo lako?
e to je postao moj odgovor kad me neko pita šta mislim o utakmici.. kažem: biće teško a kad nije bilo? dakle moramo unapred da se spremimo na to da će skoro svaka utakmica biti stresna i na jednu ili dve lopte..trebalo bi da krenemo da dobijamo takve mečeve.. ova od sinoć je prva koja nije to bila.. nije bilo stresa .. videlo se od početka drugog poluvremena da dobijamo..
vikend je nekako lepši posle pobede ..
čitao sam komentare pre utakmice kako je Zvezda jača, kako je tim a mi nismo.. glupanderi pisali o Željku kao propalom treneru itd..
samo tulava neznalica može da potcenjuje trenera koji je osvojio preko 50 trofeja..
Željko nije bezgrešan.. i mene nerviraju neke njegove odluke ali ko sam ja da solim pamet čoveku kome su košarka i Partizan život? zato podrška makar sve izgubili do kraja. Obradović je naša ulaznica za Evroligu i licencu

Poslednja izmena:
Vidim mnogo loženja, doček igrača, u suštini sam protiv toga jer ovu utakmicu odmah treba zaboraviti, ali košarkaši su gotivci koji su zaslužili malo da se poraduju i dobiju podstrek za dalje.

Nadam se da je ovo znak da prolazi ova kriza u klubu. :mrgreen:

Vidim mnogo loženja, doček igrača, u suštini sam protiv toga jer ovu utakmicu odmah treba zaboraviti, ali košarkaši su gotivci koji su zaslužili malo da se poraduju i dobiju podstrek za dalje.

Nadam se da je ovo znak da prolazi ova kriza u klubu. :mrgreen:
Olimpijakos nam nekako leži kao ekipa.. plus igraju bez Vezenkova.. sve je moguće.. 50:50 po meni.. treba nam pobeda kući, pred našim navijačima.. išao sam na Virtus, Barsu i Milano i 3 X se vraćao pokisao.. vreme je da se to prekine..

trenutno smo na 3:8 a onu sezonu kad smo bili šesti na kraju smo krenuli sa 4:9.. dakle ako pobedimo bićemo na 4:8 tj imaćemo bolji start nego te sezone.. ništa nije izgubljeno..Još smo živi! što bi rekao Željko Pantić..

Ljigavi Anđus pljuje Željka 2 meseca po Areni režimskoj televiziji, dali smradu celu emisiju jednom nedeljno čini mi se..
juče kaže : Zvezda dobija lagano između 10 i 20 razlike , ako se desi da bude manje, a nema šanse da se to desi, smatrajte da sam promašio prognozu
e glupane jedan!

Ljigavi Anđus pljuje Željka 2 meseca po Areni režimskoj televiziji, dali smradu celu emisiju jednom nedeljno čini mi se..
juče kaže : Zvezda dobija lagano između 10 i 20 razlike , ako se desi da bude manje, a nema šanse da se to desi, smatrajte da sam promašio prognozu
e glupane jedan!
Ajde ne likuj posle 6 uzastopnih šamarčina u evroligi i skora 2-8
I sad konacno nekog dobili i odma...

Bedno

Poslednja izmena:
trenutno smo na 3:8 a onu sezonu kad smo bili šesti na kraju smo krenuli sa 4:9.. dakle ako pobedimo bićemo na 4:8 tj imaćemo bolji start nego te sezone.. ništa nije izgubljeno..Još smo živi! što bi rekao Željko Pantić..
Poređenje DUPETA I OKA!

Leb te ebo...

NE MOZEŠ POREDITI
EGZUMA PAPAPETRUA LESORA PANTERA NANELIJA

sa ovim tutubanima

Egzum lesor PAPAPETRU je druga vasiona...

Back