KK Partizan

Ne mogu da verujem da premestate postove u nekakve suvisne live teme. Mozda bi trebalo da pobanujete spamere i one koji se prema forumu odnose kao prema viber-u, pa nece biti potrebe ni za tim nerazumnim temama.

Nadam se da ovaj post moze ovde, posto je utakmica gotova.

Ispali smo jako glupi, ali bas jako - sve sto smo gresili dosad, nismo ispravili protiv najtunjavijeg protivnika od svih i bas onako zasluzeno kao kuca izgubili. Tolika kolicina zabadanja igraca sa loptom, nedostatak samopouzdanja, sve u poslednjoj cetvrtini, i naravno - juce trenirali da pravimo pametne faulove, u poslednjoj najkriticnijoj cetvrtini, nismo napravili niti jedan, dok nije bilo izgubljeno, bili na 2 timska faula. Tu nema sta da se prica.

Milano tunjav i slab, ponudili se, mi nista. Imaju mnogo iskustva, uradili su nekoliko dobrih stvari, imali su malo i srece, ali nista spektakularno oni nisu odigrali.

Daleko bilo da je sve izgubljeno, podseticu da se Zalgiris dosta lagano plasirao u TOP8 pre nekoliko sezona posle pocetka 1/9, a mi imamo i do TOP10. Ovaj tim ima potencijala, ali je nov i jos uvek potpuno nesredjen, a mislim da lagano mozemo da se pomirimo sa time da su nam Vosington i nepostojeci Majk promasaji. A Vosington nam treba da uzme deo te napadacke igre sa kojom kuburimo, a sta je ideja sa Majkom ne znam, jer decko ni ne igra.

Najveci problem od svih je sto smo postali gubitnicka ekipa. Mi smo prosle sezone gubili masu utakmica neizvesno, ali tu smo bar imali suteve za pobedu i slicno. Mi sada gubimo neizvesno znajuci da nista ne mozemo.

Ispali smo jako glupi, ali bas jako
Tutubani smo to je realnost
- sve sto smo gresili dosad, nismo ispravili protiv najtunjavijeg protivnika od svih
Alba raspala ih je pobedila. Mi smo lošiji to je realnost
i bas onako zasluzeno kao kuca izgubili. Tolika kolicina zabadanja igraca sa loptom, nedostatak samopouzdanja
Tutubani
, sve u poslednjoj cetvrtini, i naravno - juce trenirali da pravimo pametne faulove, u poslednjoj najkriticnijoj cetvrtini, nismo napravili niti jedan,
Daleko smo od pametnih
Milano tunjav i slab, ponudili se, mi nista
Glupani
. Imaju mnogo iskustva, uradili su nekoliko dobrih stvari, imali su malo i srece, ali nista spektakularno oni nisu odigrali.
ZA pobedu protiv nasih glupana dovoljno
Daleko bilo da je sve izgubljeno
Bote, zar i dalje te gluposti?

Ovaj tim ima potencijala
NEMA.
Ovo su kud i kamo losiji od prosle sezone a sa onima smo bili razočarani. Ovo su tutubani. Ni prosek
Najveci problem od svih je sto smo postali gubitnicka ekipa.
Sta drugo od ispod prosecnih igraca

Poslednja izmena:
Ja ne mogu vise da se nerviram, malo cu da odmorim od teme, verovatno cu i da smanjim dozivljaj za kosarku, za fudbal sam vec smanjio.

Najiskrenije, Obradovic i njegova kosarka i tvrdoglavost mi je ogadila kosarku. Nadam se da ce nesto mozda ispasti na kraju. Toliko.

Pozdrav svima. :ok:

Браво Жекс биће боље други пут.
Подршка и за брата Мироту, посрао си се Остојиним шабанима по глави кад су гамад.
Мислим да треба отерати Остоју да би нам кренуло.

Nisam bio za vracanje Zeksa iako mi je priredio najlepse trenutke detinjstva... Prvo Partizan tek onda svi sveci...Ne razumem ovo konstantno pljuvanje po ekipi, po igracima...Ovoj ekipi, pa prosloj, pa onoj pre nje....A pritom ne sme se razgovarati o losem radu trenera koji je najbolji u Evropi(jer i najbolji imaju kraj karijere).... Ne gledam ja u realnost zbog sebe, nego zbog Partizana....I sad treba da cekam kada ce cigani poceti da ga vole i kada ce mediji poceti da ga vole pa da onda tek smatram kako je vreme... Jer svaki komentar o tome da treba da sedne iza klupe predstavlja se kao ciganstina...Trinkijeri bi sa ovom ekipom imao mnogo vise pobeda, ma neka bi imao samo jednu vise, ma samo jedan kos vise, ja sam onda pre za njega, jer i ta jedna kap u moru koje se zove Partizan meni je vazna...On(Partizan) ne treba nikome da bude zahvalan, ne treba nikoga da nagradjuje, da cascava, da voli, da se sazaljeva, oprasta, pruza sanse, poklanja, razume, cestita, bude na raspolaganju, bude druga kuca, vraca dug, ispunjava zelju, postuje....Nikome i nikoga....On je iznad svih...

.
Знам људе лично, поздравимо се у кафићу пре њиховог одласка у Арену.

За остало, мислим да је Пера Божић слободан, за Филиповског нисам сигуран...

.
Za ovog je pera dr nauka...uostalom ne treba nam ni pera, da su igrali bez trenera sugurno bi imali bar tri pobede više
Obradoviću željko, mrš napolje iz kluba!!!

Ne mogu da verujem da premestate postove u nekakve suvisne live teme. Mozda bi trebalo da pobanujete spamere i one koji se prema forumu odnose kao prema viber-u, pa nece biti potrebe ni za tim nerazumnim temama.

Nadam se da ovaj post moze ovde, posto je utakmica gotova.

Ispali smo jako glupi, ali bas jako - sve sto smo gresili dosad, nismo ispravili protiv najtunjavijeg protivnika od svih i bas onako zasluzeno kao kuca izgubili. Tolika kolicina zabadanja igraca sa loptom, nedostatak samopouzdanja, sve u poslednjoj cetvrtini, i naravno - juce trenirali da pravimo pametne faulove, u poslednjoj najkriticnijoj cetvrtini, nismo napravili niti jedan, dok nije bilo izgubljeno, bili na 2 timska faula. Tu nema sta da se prica.

Milano tunjav i slab, ponudili se, mi nista. Imaju mnogo iskustva, uradili su nekoliko dobrih stvari, imali su malo i srece, ali nista spektakularno oni nisu odigrali.

Daleko bilo da je sve izgubljeno, podseticu da se Zalgiris dosta lagano plasirao u TOP8 pre nekoliko sezona posle pocetka 1/9, a mi imamo i do TOP10. Ovaj tim ima potencijala, ali je nov i jos uvek potpuno nesredjen, a mislim da lagano mozemo da se pomirimo sa time da su nam Vosington i nepostojeci Majk promasaji. A Vosington nam treba da uzme deo te napadacke igre sa kojom kuburimo, a sta je ideja sa Majkom ne znam, jer decko ni ne igra.

Najveci problem od svih je sto smo postali gubitnicka ekipa. Mi smo prosle sezone gubili masu utakmica neizvesno, ali tu smo bar imali suteve za pobedu i slicno. Mi sada gubimo neizvesno znajuci da nista ne mozemo.
A da li je žalgiris posle 1-9 menjao trenera?

Svaki projekat je mlacenje love od strane uprave,trenera i ostatka menadjera...a rezultat?O tom potom.
Dok su se svi ugradili rezultat toga je ovo sto se desava.Nije tu kriv samo Obradovic vec i ostala svita menadjerska i uprava.

Baš sramota od čoveka što mu uvek drugi kriv samo on nije.

Koliko da je Balša mlad i zelen za El, zašto tog momka ne ubaciš sa igra i da stiče lagano iskustvo?

Drugi treneri sa ovom ekipom bi napravili nešto.

Sinoć se Željko dere na Pokuševskog nakon što je zakucao i umesto da ga bodri, on mu viće šta je pogrešio u odbrani u prethodnom napadu peotivničke ekipe.

Greške se dešavaju ali ako igrači igraju pod pritiskom jer znaju da će Željko da se dere na njih, taj pritisak puca i grešiće stalno, ne razmišljaju o utakmici nego o Željku.

Nikad čovek nije zadovoljan.

Napad sinoć nam se svodio na šut za tri.

Nemamo Exuma ili Avrama koji u momentu protrče kroz reket i polože loptu.

I sad će reći igramo EL zbog njega.

Pa dobro, šta je problem da krenemo iz Eurokupa ako smo dobri, uzećemo Eurokup i igraćemo EL.

Kao Paris, svi su mislili da će biti kanta za punjenje ali očigledno nisu.

I da kažem za kraju, nijedan trener nije veći od kluba.

Jest' bas smo se obrukali nevidjeno, treba da se crveni sve. Po meni, blamantni su sada porazi od slabih Italijana kod kuce. Protiv Monaka smo popljackani. Ni sa te dve pobede protiv Italijana ne bismo imali dobar skor, ali bar ne bismo bili pred eliminacijom u decembru u stilu pantera ili Albe.

Gledam kakvu sezonu ima Pariz, i to je tim koji je malo jaci od Albe, u rangu Asvela, a svakako za klasu slabiji od naseg, koji je da se razumemo dobar na papiru ali nikakav spektakl od igraca kao sto su bili Panter, Naneli ili Exum. Razlika na parketu na jednu loptu, razlika na tabeli svemirska.

To je gradjenje tima i to je psiha tima, to su uloge na parketu, a nama sve to fali.

Mislis fali trener koji to moze da napravi. Kad se setim kako je mnogo slabija ekipa od ove pod Trinkijerijem igrala...
Jest' bas smo se obrukali nevidjeno, treba da se crveni sve. Po meni, blamantni su sada porazi od slabih Italijana kod kuce. Protiv Monaka smo popljackani. Ni sa te dve pobede protiv Italijana ne bismo imali dobar skor, ali bar ne bismo bili pred eliminacijom u decembru u stilu pantera ili Albe.

Gledam kakvu sezonu ima Pariz, i to je tim koji je malo jaci od Albe, u rangu Asvela, a svakako za klasu slabiji od naseg, koji je da se razumemo dobar na papiru ali nikakav spektakl od igraca kao sto su bili Panter, Naneli ili Exum. Razlika na parketu na jednu loptu, razlika na tabeli svemirska.

To je gradjenje tima i to je psiha tima, to su uloge na parketu, a nama sve to fali.

uvek je trener kriv a ne cela ekipa
rumeni je napravio takvu atmosferu da su uvek svi drugi krivi osim njega
ponavljam, nikad mi se nije sviđao, ni kao igrač ni kao trener, a sad se vidi da je kurton od čoveka

Back