kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 64.027
to je tacnoMilano nije nikakav prejak ili bitan tim, niti prekretnica sezone.
ali mi nismo jaci
da baba ima ...Bilo bi dobro poluvreme da nas nisu izmuzli na onu odbranu dobra tri minuta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je tacnoMilano nije nikakav prejak ili bitan tim, niti prekretnica sezone.
da baba ima ...Bilo bi dobro poluvreme da nas nisu izmuzli na onu odbranu dobra tri minuta.

Tutubani smo to je realnostIspali smo jako glupi, ali bas jako
Alba raspala ih je pobedila. Mi smo lošiji to je realnost- sve sto smo gresili dosad, nismo ispravili protiv najtunjavijeg protivnika od svih
Tutubanii bas onako zasluzeno kao kuca izgubili. Tolika kolicina zabadanja igraca sa loptom, nedostatak samopouzdanja
Daleko smo od pametnih, sve u poslednjoj cetvrtini, i naravno - juce trenirali da pravimo pametne faulove, u poslednjoj najkriticnijoj cetvrtini, nismo napravili niti jedan,
GlupaniMilano tunjav i slab, ponudili se, mi nista
ZA pobedu protiv nasih glupana dovoljno. Imaju mnogo iskustva, uradili su nekoliko dobrih stvari, imali su malo i srece, ali nista spektakularno oni nisu odigrali.
Bote, zar i dalje te gluposti?Daleko bilo da je sve izgubljeno
Sta drugo od ispod prosecnih igracaNajveci problem od svih je sto smo postali gubitnicka ekipa.
Karaće nas 15 minimumMora se ovaj losi niz konacno preokrenuti u sledecem kolu protiv prigradskog rivala
Najlepše bi bilo da kažeZnam sta moze da kaze Obradovic na konferenciji ....posto je reko da je moglo da bude i 5 : 3 na tabeli....
posle ove neizvesne zavrsnice.... moglo je da bude cak i 6 : 3.....![]()
Rumenoglu and ostoja obraz djonProdje ios jedna konferencija gde Zeljko opet nije kriv nista... Dokle, kako mu ne dosadi? I pominjanje sta je i ko je on... Igraci opet ispali grbavi, nemaju koncentraciju...

Doveo debileNajiskrenije, Obradovic i njegova kosarka i tvrdoglavost mi je ogadila kosarku. Nadam se da ce nesto mozda ispasti na kraju. Toliko.
Pozdrav svima.![]()
Za ovog je pera dr nauka...uostalom ne treba nam ni pera, da su igrali bez trenera sugurno bi imali bar tri pobede više.
Знам људе лично, поздравимо се у кафићу пре њиховог одласка у Арену.
За остало, мислим да је Пера Божић слободан, за Филиповског нисам сигуран...
.
A da li je žalgiris posle 1-9 menjao trenera?Ne mogu da verujem da premestate postove u nekakve suvisne live teme. Mozda bi trebalo da pobanujete spamere i one koji se prema forumu odnose kao prema viber-u, pa nece biti potrebe ni za tim nerazumnim temama.
Nadam se da ovaj post moze ovde, posto je utakmica gotova.
Ispali smo jako glupi, ali bas jako - sve sto smo gresili dosad, nismo ispravili protiv najtunjavijeg protivnika od svih i bas onako zasluzeno kao kuca izgubili. Tolika kolicina zabadanja igraca sa loptom, nedostatak samopouzdanja, sve u poslednjoj cetvrtini, i naravno - juce trenirali da pravimo pametne faulove, u poslednjoj najkriticnijoj cetvrtini, nismo napravili niti jedan, dok nije bilo izgubljeno, bili na 2 timska faula. Tu nema sta da se prica.
Milano tunjav i slab, ponudili se, mi nista. Imaju mnogo iskustva, uradili su nekoliko dobrih stvari, imali su malo i srece, ali nista spektakularno oni nisu odigrali.
Daleko bilo da je sve izgubljeno, podseticu da se Zalgiris dosta lagano plasirao u TOP8 pre nekoliko sezona posle pocetka 1/9, a mi imamo i do TOP10. Ovaj tim ima potencijala, ali je nov i jos uvek potpuno nesredjen, a mislim da lagano mozemo da se pomirimo sa time da su nam Vosington i nepostojeci Majk promasaji. A Vosington nam treba da uzme deo te napadacke igre sa kojom kuburimo, a sta je ideja sa Majkom ne znam, jer decko ni ne igra.
Najveci problem od svih je sto smo postali gubitnicka ekipa. Mi smo prosle sezone gubili masu utakmica neizvesno, ali tu smo bar imali suteve za pobedu i slicno. Mi sada gubimo neizvesno znajuci da nista ne mozemo.
To je toSvaki projekat je mlacenje love od strane uprave,trenera i ostatka menadjera...a rezultat?O tom potom.
Dok su se svi ugradili rezultat toga je ovo sto se desava.Nije tu kriv samo Obradovic vec i ostala svita menadjerska i uprava.
Jel moguce da posle 8 poraza još nemaju koncentraciju?Prodje ios jedna konferencija gde Zeljko opet nije kriv nista... Dokle, kako mu ne dosadi? I pominjanje sta je i ko je on... Igraci opet ispali grbavi, nemaju koncentraciju...
Ma nijeeeee,8-2 u porazima, tj. 6 uzastopnih poraza je bruka teška.
Jest' bas smo se obrukali nevidjeno, treba da se crveni sve. Po meni, blamantni su sada porazi od slabih Italijana kod kuce. Protiv Monaka smo popljackani. Ni sa te dve pobede protiv Italijana ne bismo imali dobar skor, ali bar ne bismo bili pred eliminacijom u decembru u stilu pantera ili Albe.
Gledam kakvu sezonu ima Pariz, i to je tim koji je malo jaci od Albe, u rangu Asvela, a svakako za klasu slabiji od naseg, koji je da se razumemo dobar na papiru ali nikakav spektakl od igraca kao sto su bili Panter, Naneli ili Exum. Razlika na parketu na jednu loptu, razlika na tabeli svemirska.
To je gradjenje tima i to je psiha tima, to su uloge na parketu, a nama sve to fali.