KK Partizan

nadam se da prvi put otkad postojimo nećemo da igramo Kup Koraća
da odmorimo pred odlučujuće mečeve u Evroligi
a Krstić je slina..msm bmk kakav si igrač pre bio ako se kasnije pok en jaš po sebi ..
on, Tomašević i Grbović su za mene pzde
mada Tomašević je Ciganin kolko se sećam..

nadam se da prvi put otkad postojimo nećemo da igramo Kup Koraća
da odmorimo pred odlučujuće mečeve u Evroligi
a Krstić je slina..msm bmk kakav si igrač pre bio ako se kasnije pok en jaš po sebi ..
on, Tomašević i Grbović su za mene pzde
mada Tomašević je Ciganin kolko se sećam..
Као да имате кога да ставите у ростер а да су домаћи играчи, једино експресно сређивање преко лимара и СНС пасоша РС појединим играчима.

Ukoliko ostane kao sad, nista se za nas ne menja - KLS je 100% coksi liga vec godinama, a na Kupu domace sudije vec znaju kako treba da sude. Za nas se menja ako je Covic na misiji gasenja ABA-lige, gde bismo onda bili prinudjeni da igramo KLS koji je potpuno korumpirana liga.

No, sledece teme su malo lepse posto sledi prva utakmica u EL i ne moramo (jos) da mislimo o tome. Palo mi je na pamet kako imamo tim u kom nema bas puno evroligaskog iskustva. Igraci koji nisu nikad igrali EL: Karlik Dzons, Nilikina, Vosington, Pokusevski, Ajzea Majk, dok su Tajrik Dzons i Sterling Braun igrali samo jednu sezonu. Sa druge strane, svi oni su bar omirisali NBA, a mislim da Sterling Braun ima sasvim solidno iskustvo tamo, ne pratim NBA pa ne znam da li mi je ocena ispravna. Na duge staze ta "glad" moze da bude pozitivna, ali na krace staze, bojim se da ce nekima trebati malo vremena.

Ja svakako mislim da smo napravili dobar posao jer potpuno nova ekipa igra skroz OK za mesec dana priprema, ocekujem i pad forme jer je logicno da se nova ekipa spanuje od starta da stekne samopouzdanje, ali se nadam prvo nekim pobedama u EL pre toga.

Браво Зоћо краљу.
Screenshot 2024-10-01 at 19-42-25 Facebook.png

опраштамо ти ружну прошлост.

Hajde da vidimo nesto i od njega protiv tog klovna. Ali ne, kao i Danilovic, oce on da tera zveri u kavez, ali naravno da ne ume nista protiv mafijasa.
Nego nasi timovi ucestvuju u tim cirkusima.

Moze jedino da ga eventualno iznadabada, sto bi bilo lepo, ali ne i korisno. :mrgreen:

Fale 2 igraca. Poku je mogao da igra ali jasno je da je mekan, Balsa nije imao potrebe ni da se proba jer su centri igrali dobro, a ja Nakica i Lakica bas i ne ocekujem u igri.

Dosta sam zadovoljan sa prvim poluvremenom, odbranom i voljnim momentom, ali prelako smo im dozvolili da se rastrce u trecoj a da Hauard nije ni igrao. Raduje me sto smo igrali dobru odbranu a da samo napravili 4 faula za tri cetvrtine, sto je lose, ali govori o potencijalu. Znaci, mazili smo Baskoniju. Naravno, dosta je radikalna razlika izmedju ABA i ovoga, trebalo je to i osetiti.

Ono sto me brine je kakvo gubljenje je to bilo u cetvrtoj, koliko nepovezano i na momente uplaseno, sto samo govori koliko jos ima da se radi. Ali neki temelj je tu. Sad kad su probali i videli, ocekujem pobedu u gostima protiv nekog slicne snage. Protiv Reala je necemo ocekivati, ali sto da ne, neka igraju momci.

I gde uleti ovo sad sa Vosingtonom. Falilo je i da neko izmisli poene. Baskonija je imala igrace da izmisle, daju trojku o tablu i iz driblinga, bili su agresivniji u drugom poluvremenu... No, oni su nadogradjena i pojacana ekipa (Marinkovic i Mekintajer su dobri igraci, ali daleko od toga da su nenadoknadivi=, mi smo novi i to se vidi.

Sa drugog foruma :

"Evo, ja ću da kažem ono što se ne sme.

Željko Obradović je spasio klub od gašenja i doveo do ovog hajpa zahvaljujući kom je Partizan atrakcija, ima budžet 20+ miliona, 20 crnaca, 100.000 prodatih dresova, 500.000 navijača.

Mene to ništa ne zanima, ništa mi ne znači.
Partizan je zarobljenik Željka Obradovića i luzerski klub."

Valjda nece, iako koliko vidim evroliga nikad jaca, koliko sam gledo mnogo jaka i dobra kosarka, nisam ni primetio, zasto bar Pokusevski ni minut, ili Nakic, pa i Koprivica, nisu bili bas toliko losi dosad, sta kad dodju povrede i umor.

Kako Obradovic vodi ekipu meni to deluje sve sablonski, BRE :histericna:covece malo kombinuj, ali onu loptu pri kraju kada nismo za 5 sekundi izveli, to me je dotuklo, dokle bre vise, i ono Bonga skok u odbrani pruza ruku ko da bere sljive, i primamo trojku, i opet igramo kazacok oko linije za 3 poena, sve lici ko prosle.

Opet sam pesimista, cela drzava i Vodja i Covke pismeker nam rade o glavi, mi opet sirimo bratstvo i jedinstvo i u svetu caruje drugarstvo, da je Dule tu otero bi sve te frikove u andrakt, i bio bi trening sutra u 6⁰⁰ odma u Baskoniji.

Neka neko skrinuje ovu poruku pa da na kraju budem pukovnik ili pokojnik. :slika:

Sa drugog foruma :

Željko Obradović je spasio klub od gašenja i doveo do ovog hajpa zahvaljujući kom je Partizan atrakcija, ima budžet 20+ miliona, 20 crnaca, 100.000 prodatih dresova, 500.000 navijača.

ja cu opisati baskoniju - KISELA VODA
da, obicna kisela voda, ali za nas dovoljna. trecu godinu zaredom u finisu okrecu kod kuce a mi prospemo.
u poslednjim minutima gubimo loptu, ne mozemo da realizujemo kontru 3 na 1...

no dobro, pukli smo od kisele vode, koji tesko i da je prosek sadasnje evro lige ali ajde, oni se bore istrajniji su...
to govori o nama dovoljno. bice to neki ispod prosecni evroligaski klub ali za tolike PARE KOLKO KOSTAJU SEZONSKE KARTE to je premalo! tolki dresovi rasprodati i sta sve ne...

ostojini botoguzi i ovde ce da brane zeljak institiuciju i opravdavaju te ekstremno paprene ulaynice koje su odavn orasprodatejer se napravila tam antra oko zeljka i uvek ista prica pred seyonu kad ostoja i placeni novinari najavljuju najvise ciljeve ko prosle seyone kad ostoja garantovao fajnal for...

20 000 da gleda ovo ili kiselu vodu u proseku ? ne. to ne zasluzuju. kao uspeh je igrati u evro ligi ? ma nemoj ? nisi se izborio za nju platio si je a to dobrim delom parama od navijaca!
evro liga nije profitabilno takmicenje toliko, to svi znaju... u ksoraci nema tolko love za klubove ni pribliyno ko u fudbalu... smesno je i govoriti ...

baskonija koja je kisela voda u toj evro ligi godinama igra jer je platila ... nema ni utrecinu navijaca kao mi... pa ni monako... ali su platili...

ostoja zeli sebe da predstavi k ouspesnog menadzera koji je toboz prodao halu a sve je to uspeo na mantru oko zeljka a onda prodaje maglu i kiselu vodu...

tolike cene karata da se tolko grabi a da ynas da su ti dometi prosecni ili ispod prosecni i da se ne nadas mnogo no yadovoljis jer eto tu si paltio si videces zeljka na klupi i atmosferu koju pravite ?

pa samo majmuni ce i dalje mu to placati.

plus sto ove sezone timovi poput bajerna zalgirisa su podosta jaci nego prosle sezone sto su i pokazali...

zeljko opet po starom sto se tice vodjenja utkamice pri krjau utakmice. ne zdere se mnogo prepuste se tsihiji i ode sve u kur, vec vidjeno vise puta... pamtimo jos onu trojku rpe dve godine na sedam sekundi pre kraja kada su izborili produzetak... uemsto da pravimo faul mi trcimo ya igracem...

ostoja ce narvano za ovu sezonu ima ti opet izgovor al sada i veci 14 IGRACA U POTPUNO NOVOM ROSTERU DOK SE NE UIGRAJU... uigrace se pred kraj jel ...

za tolki spektakl koji nesrecici koji placaju tolke pare sezonske karte i plus POREZ KOJI SU PLACALI premalo dobijaju...

Fale 2 igraca. Poku je mogao da igra ali jasno je da je mekan, Balsa nije imao potrebe ni da se proba jer su centri igrali dobro, a ja Nakica i Lakica bas i ne ocekujem u igri.

Dosta sam zadovoljan sa prvim poluvremenom,
prethodne dve godine ista je bila pricau prvom poluvremenu u baskoniji. potom kita u poslednjim minutama i totalno lsoe vodjenje od trenera kada je najbitnije...
ovo je navika vec da nas otresu na kraju...

Moram jos nesto, odbrana preuzimanje , ok, ali video sam koliko puta moze igrac da se vrati na svog ekvivalent igraca, i opet nista, za celu utakmicu primetio sam samo 1,2,3 puta tako nesto, pa valjda je preuzimanje, preuzmes igraca, ali ne stajes, nego ako postoji mogucnost opet preuzmes svog ekvivalent igraca, to me izludjuje, video sam ranije bese neki plej of, da su tako cesto radili, zasto to i dalje ne rade to je misterija.

Moracu da smanjim dozivljaje :hej:, ne vredi.

ja cu opisati baskoniju - KISELA VODA
da, obicna kisela voda, ali za nas dovoljna. trecu godinu zaredom u finisu okrecu kod kuce a mi prospemo.
u poslednjim minutima gubimo loptu, ne mozemo da realizujemo kontru 3 na 1...

no dobro, pukli smo od kisele vode, koji tesko i da je prosek sadasnje evro lige ali ajde, oni se bore istrajniji su...
to govori o nama dovoljno. bice to neki ispod prosecni evroligaski klub ali za tolike PARE KOLKO KOSTAJU SEZONSKE KARTE to je premalo! tolki dresovi rasprodati i sta sve ne...

ostojini botoguzi i ovde ce da brane zeljak institiuciju i opravdavaju te ekstremno paprene ulaynice koje su odavn orasprodatejer se napravila tam antra oko zeljka i uvek ista prica pred seyonu kad ostoja i placeni novinari najavljuju najvise ciljeve ko prosle seyone kad ostoja garantovao fajnal for...

20 000 da gleda ovo ili kiselu vodu u proseku ? ne. to ne zasluzuju. kao uspeh je igrati u evro ligi ? ma nemoj ? nisi se izborio za nju platio si je a to dobrim delom parama od navijaca!
evro liga nije profitabilno takmicenje toliko, to svi znaju... u ksoraci nema tolko love za klubove ni pribliyno ko u fudbalu... smesno je i govoriti ...

baskonija koja je kisela voda u toj evro ligi godinama igra jer je platila ... nema ni utrecinu navijaca kao mi... pa ni monako... ali su platili...

ostoja zeli sebe da predstavi k ouspesnog menadzera koji je toboz prodao halu a sve je to uspeo na mantru oko zeljka a onda prodaje maglu i kiselu vodu...

tolike cene karata da se tolko grabi a da ynas da su ti dometi prosecni ili ispod prosecni i da se ne nadas mnogo no yadovoljis jer eto tu si paltio si videces zeljka na klupi i atmosferu koju pravite ?

pa samo majmuni ce i dalje mu to placati.

plus sto ove sezone timovi poput bajerna zalgirisa su podosta jaci nego prosle sezone sto su i pokazali...

zeljko opet po starom sto se tice vodjenja utkamice pri krjau utakmice. ne zdere se mnogo prepuste se tsihiji i ode sve u kur, vec vidjeno vise puta... pamtimo jos onu trojku rpe dve godine na sedam sekundi pre kraja kada su izborili produzetak... uemsto da pravimo faul mi trcimo ya igracem...

ostoja ce narvano za ovu sezonu ima ti opet izgovor al sada i veci 14 IGRACA U POTPUNO NOVOM ROSTERU DOK SE NE UIGRAJU... uigrace se pred kraj jel ...

za tolki spektakl koji nesrecici koji placaju tolke pare sezonske karte i plus POREZ KOJI SU PLACALI premalo dobijaju...
Pa to je sns pobedjivanje, vodimo na KiM sa 5:0, nikad gore po nas narod, i sve predajemo, ekonomija tigar, dug 40mlj.evra, ali kaze Vucko u odnosu bese na bdp manji je dug nego ranije, to sto ne mozemo da vracamo kredite iz budzeta i moramo da uzimamo druge kredite da bi vracali ove prve i kamate, pa gde ti je bre onda bdp, iz budzeta povecava plate, penzije, pa ako imas kao manji dug u odnosu na bdp, zasto onda nemas da vracas kredite, i onda bira da povecava plate, penzije, ali onda nema u budjetu za vracanje svih kredita koje je dosad zaduzio zemlju, i ako je tako dobro zasto ne smanjis akcize na gorivo (koje su mozda i najvece u evropi), i povecas standard, ali ne moze brajko, onda se ne bi punio budjet i ne bi Vodja imao da podize ni plate, penzije.

E, tako kako Vucko i sns pobedjuje ovde, tako i Ostoja sns ekipa pobedjuju u partizanu, ili ovo sa zvezdom u fudbalu, malo sam gledo, majko moja, pa to posle utakmice, novinari, tv, ispada ko da su skoro pobedili, nije lose, bili smo dobri u 2.poluvremenu benfika, nismo imali srece inter, ali taj mali novi Mesi, zapalili smo baklje ispred hotela mi smo carevi, vlahovic dao 2 gola posle 1 godine, vozicemo se do subotice za 1⁰⁰h, Kurti nema pojma, bice bolje, sve sam pomeso.....:hahaha:

I tako....

prvo poluvreme odlično
utakmicu smo izgubili u prvih 5 minuta treće četvrtine kada smo primili 16 poena a tolko smo primili za celu prvu i za celu drugu.. tačnije nije ni u prvih 5 min ,pošto smo prvi minut odigrali dobro, već od drugog do isteka petog... dakle 4 minuta naše očajne igre .. za 4 min 16 poena, znači 4 po minuti..
što se igrača tiče, centri su pokidali
e sad jbg ja sam od onih koji uvek brane Željka ali ni on nije neko ko ne može da se iskritikuje kad za to postoji očigledan razlog
po meni je njegova greška ( a to me stvarno čudi za tako iskusnog i dobrog trenera ) ta što ne prepozna momenat kada ekipa krene nizbrdo i da tad zatraži tajm aut.. kad smo imali 9 razlike, mirna utakmica, naš ritam, publika pozorišna.. umesto tu da prelomimo i odemo na 15 mi primamo neku trojku čini mi se.. e tu je odma trebao tajm aut a ne da čeka da oni dođu na minus 1.... to nešto je imao Dule.. taj momenat koji prepozna
druga stvar.. igrao je sa 7 ili 8 igrača celu utakmicu.. ni minut Pokuševskom, Nakiću, Koprivici.. znači da su kupljeni samo zbog ABA lige a za ABU me realno zabole krac
sada idemo u Madrid..biće naših navijača tamo.. gledao sam ih malo sinoć, možemo s njima...
šteta za sinoć al šta je tu je

Sa drugog foruma :

Valjda nece, iako koliko vidim evroliga nikad jaca, koliko sam gledo mnogo jaka i dobra kosarka, nisam ni primetio, zasto bar Pokusevski ni minut, ili Nakic, pa i Koprivica, nisu bili bas toliko losi dosad, sta kad dodju povrede i umor.

Kako Obradovic vodi ekipu meni to deluje sve sablonski, BRE :histericna:covece malo kombinuj, ali onu loptu pri kraju kada nismo za 5 sekundi izveli, to me je dotuklo, dokle bre vise, i ono Bonga skok u odbrani pruza ruku ko da bere sljive, i primamo trojku, i opet igramo kazacok oko linije za 3 poena, sve lici ko prosle.

Opet sam pesimista, cela drzava i Vodja i Covke pismeker nam rade o glavi, mi opet sirimo bratstvo i jedinstvo i u svetu caruje drugarstvo, da je Dule tu otero bi sve te frikove u andrakt, i bio bi trening sutra u 6⁰⁰ odma u Baskoniji.

Neka neko skrinuje ovu poruku pa da na kraju budem pukovnik ili pokojnik. :slika:
komenentar je debilan jbg
da imamo amneziju pa da se ne setimo utakmica od pre dve sezone, šestog mesta u regularnom delu, serije sa Realom gde smo bili na loptu od F4 pa ajde ..al nemamo.. biće ovo sve dobro a ti koji se ru protiv Željka nisu navijači Partizana nego Panteri koji se predstavljaju kao naši navijači..provaljeni ste odavno
mrš na ignor

Moram jos nesto, odbrana preuzimanje , ok, ali video sam koliko puta moze igrac da se vrati na svog ekvivalent igraca, i opet nista, za celu utakmicu primetio sam samo 1,2,3 puta tako nesto, pa valjda je preuzimanje, preuzmes igraca, ali ne stajes, nego ako postoji mogucnost opet preuzmes svog ekvivalent igraca, to me izludjuje, video sam ranije bese neki plej of, da su tako cesto radili, zasto to i dalje ne rade to je misterija.

Ja koliko sam video kad god sam obratio paznju, videh da se vracaju na svog igraca. Ali nisam obracao paznju na to cele utakmice, naravno, samo mislim da su to radili vise od 2,3 puta sto kazes. Ne mora to biti ni bitno, to je stvar dogovora, a mi ne znamo sta su dogovorili. Ovaj tim je pravljen tako da ima fizicki dominantne igrace, videli smo juce da Lundberg ume da odbrani vise igrace, Bonga moze da isprati nizeg, itd.

Back