KK Partizan

Brzo će sve ovo da se zaboravi i kada krene "Željko,sa tobom i u rat" krenuće ta čuvena "Mozzart" potplaćena euforija sa tribina.
Državni vrh je ove godine dobio ideju da napravi "srpski Panatenaikos" preko noći i Željku ispuni sve želje i kako spiskati ogroman novac u veliki državni košarkaški projekat.
Evropa se mora pokoriti,vreme ističe jer.....
Pogledajte prilog 1587685
Niko ti ne može doskočiti u debilizmu i glupetanju
Patetiku i laž dobijate od vođe lično?

Brzo će sve ovo da se zaboravi i kada krene "Željko,sa tobom i u rat" krenuće ta čuvena "Mozzart" potplaćena euforija sa tribina.
Državni vrh je ove godine dobio ideju da napravi "srpski Panatenaikos" preko noći i Željku ispuni sve želje i kako spiskati ogroman novac u veliki državni košarkaški projekat.
Evropa se mora pokoriti,vreme ističe jer.....
Pogledajte prilog 1587685
Jel su se ...... ...... spremili da kopaju litijum?

Poslednja izmena od moderatora:
Niko ti ne može doskočiti u debilizmu i glupetanju
Patetiku i laž dobijate od vođe lično?
Jel su se turski cigani spremili da kopaju litijum?
427894421_784873290340577_7975796435988132370_n.jpg
427970935_122109356438204499_3318527969441224538_n.jpg
Fh8UFb6WQAAchNQ.jpeg
FWq5Z7gX0AI2u00.jpg

kad se ke nja o domaćim igračima
možeš:
1) ili da vratiš nekog bivšeg ili potpišeš nekog kvalitetnog iz aba lige
2) ili da potpišeš nekog talenta iz svoje škole ili nekog drugog kluba

1) koga da vratimo od bivših? Bogdana koji ima ugovor na 30 miliona? Milutinova koji ima jak ugovor ? Lučića isto jak ugovor.. dakle od bivših jedino smo mogli Vanju da vratimo i to smo uspeli
što se tiče aba lige jedini koji je bio inetersantan je Lakić i kupljen je kolko znam..
2) što se talenta iz naše škole tiče : potpisan je jedini koji vredi i koji može da igra.. Aleksa Dimitrijević.. potisao je i iz Reala dečko 2006 to.. Mitar Bošnjaković

dakle šta je moglo od domaćih da se dovede dovelo se.. mogli smo jbg da kupimo 4 igrača Igokee, dva Mornara, Jednog iz Spartaka i Vojvodine i da napravimo tim sa 12 domaćih al bi onda bili kanta za napucavanje

dakle dosta sra nja o domaćim.. nije to tako jednostavno

znam oterali smo dosta domaćih al jbg očigledno da Željko misli da ne vrede.. Jare i Aleksa najočigledniji primeri.. Trifke koga čekamo 10 godina ..jedino po meni Smajli je mogao da ostane

..."
A onda se dotakao skandiranja sa tribina na račun Aleksandra Vučića.

- Kad sam preuzeo klub, bio je pred gašenjem, plate se nisu isplaćivale, mi smo to promenili i doveli klub u dobro stanje. Mnogi gledaju kako ću da reagujem kad vređaju predsednika, ja ne reagujem jer mi je takav posao, ali je moj osećaj unutrašnji loš i kad sutra odem da tražim pare, meni predsenik kaže da će on pomoći jer mu je to dužnost, ali da mu smeta vređanje kao čoveku i ja samo zaćutim - rekao je prvi čovek Partizana"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
420301007_25061015806878920_7642603879535461247_n.jpg

..."
A onda se dotakao skandiranja sa tribina na račun Aleksandra Vučića.

- Kad sam preuzeo klub, bio je pred gašenjem, plate se nisu isplaćivale, mi smo to promenili i doveli klub u dobro stanje. Mnogi gledaju kako ću da reagujem kad vređaju predsednika, ja ne reagujem jer mi je takav posao, ali je moj osećaj unutrašnji loš i kad sutra odem da tražim pare, meni predsenik kaže da će on pomoći jer mu je to dužnost, ali da mu smeta vređanje kao čoveku i ja samo zaćutim - rekao je prvi čovek Partizana"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pogledajte prilog 1589435
https://nova.rs/vesti/hronika/rekao...13-godina-agonije-nadigrao-srpsko-pravosudje/
Pošto ste poznati kao "veliki" dobrotvori jel ste pomogli i svojoj legendi?
https://www.telegraf.rs/sport/2102982-prosinecki-u-akciji-za-izgradnju-spomenika-oluje-u-kninu
Manje više to, nego jel su se silne aškalije i turski cigani spremili da kopaju litijum?

ovo sto radi obradovic je njegova skola.

to nista ne cudi. pokazao je puno uspeha sa svojim radom u evropi.

ali to nikako nije nesto sto je dobro za razvoj srpske kosarke. ovo je evropski brend i brend kapitalista tj love i licnog interesa
jer upamtimo da je prvu titulu obradovic osvojio sa nasim igraicma.

treba tome zudeti i vratiti se tome....
А шта то ради? Завршио је трогодишњи циклус, установио домете ростера и отпустио или није продужио сарадњу. Сада опет креће у нови циклус али са мањим бројем домаћих играча. Улупао у те три године минимум 50 милиона а резултати су трофеј АБА лиге и трофеје замало ф4,8…

А шта то ради? Завршио је трогодишњи циклус, установио домете ростера и отпустио или није продужио сарадњу. Сада опет креће у нови циклус али са мањим бројем домаћих играча. Улупао у те три године минимум 50 милиона а резултати су трофеј АБА лиге и трофеје замало ф4,8…
pa jednostavno moramo priznati da pored svih njegovih uspeha (9 titula evro lige) je ostvareno uz njegov rad ali i vrhunske igrace.
u partizanu toga nije bilo. pretprosla godina i ono cetvrtfinale sa realom je bila sansa decenije veka, tada je mogao sa igraicma koji nisu mozda taj nivo kakav je rpe imao ali su bili blizu tog nivoa jer ruku nasrce lesor papapetru i egzum su vhurnske igracine.
sa panterom nanelijem i ostlaima malo je falili i sve je prosuto gluposcu pantera....

zeljko jeste osvajao 9 titula ali je imao krem igrace kako od prve tako do poslednje.

sada to nema i taj cilj je veoma daleko ,realno...
sa ovim novim timom kolki su dometi ne znam ...
moze se reci da je karlik dzons odlican igrac ali kako ce se svi oni uklopiti i kolko ce im trebati videcemo...

ako je poenta samo igrati evro ligu a da usput trpi srpska kosarka i trose se pare uz ne bas neku zaradu koja ce ulaganja pokriti, ne vidim svrhu... jednostavno ne vidim jer nasa kosarka biva sve slabija...

mislim da covic vodi bolju politiku, ne oko domacih igraca (igrace poput petruseva mitrovica jednsotavno ne moze da proda za neke pare, petrusev im je dobio nogu u olimpijakosu i vracen je ) ali igrace koje kupi manje placa, ide i na one pred penziju (teodosic kalinic...) manje ulozi a onda nesto opet bude u plusu sa svojim muljanjem naravno i namestanjem lige....

kako god u evro ligu se guramo , jer je to kao konkuretno takmicenje...ali tamo nase visoko kvalitetne mladosti srpske nema...jbg... talenti se rano prodaju strancima...

Poslednja izmena:
Због тога сам и написао циклус. Ко је дуже пратио ЕЛ видео је да његови тимови имају трогодишње циклусе, па је тако и са ККП. Што се тиче избора играча(иако ни то не доноси 100% титулу у ЕЛ јер треба то уиграти и зато и постоји циклус) имао је избор, довео је два стартера ЕЛ екипе која је са њима у сезони пре стигла до Ф4. Доведен Егзум из Барсе (екс НБА играч), доведен Лесор који је експлодирао код Обрадовића, Нанели са огромним искуством те Аврамовић. За таквог тренера, са таквом репутацијом и таквим знањем, са таквим играчима мало је постигао у том периоду.

Gledam Grčka: Nemačka
Bonga odličan
Vodili Grci 10 razlike 21:11, ušao Bonga i pojeo ih u odbrani.. izlazi na pleja, brze noge i duge ruke i čuva Kalatesa bez problema..spušta se u reket i udvaja Adetokumba.. Nemci okrenuli s njim na parketu, trener ga više nije ni vadio iz igre
u napadu ne siluje..meka ruka..

Због тога сам и написао циклус. Ко је дуже пратио ЕЛ видео је да његови тимови имају трогодишње циклусе, па је тако и са ККП. Што се тиче избора играча(иако ни то не доноси 100% титулу у ЕЛ јер треба то уиграти и зато и постоји циклус) имао је избор, довео је два стартера ЕЛ екипе која је са њима у сезони пре стигла до Ф4. Доведен Егзум из Барсе (екс НБА играч), доведен Лесор који је експлодирао код Обрадовића, Нанели са огромним искуством те Аврамовић. За таквог тренера, са таквом репутацијом и таквим знањем, са таквим играчима мало је постигао у том периоду.
Prošla sezona je fijasko u svemu oko igrača Jbg time je trogodišnji ciklus morao biti prekinut.

Ovde ipak nema tolki budzet kakav je pre imao u evropi...

Sad ide ispočetka, videcemo

Ok
Ali priznaćeš toj zamisli je sledila veća lova...
Daleko od toga da mu po novcu nije bilo konkurenata, svake godine je imao još po tri-četiri kluba sa uporedivim budžetom.

Čovek je majstor da napravi tim i uzme titulu, ali ga ne biva za improvizacije.

Duda je recimo bio kralj improvizacija, umeo je da od govana napravi pitu.

Svako ima svoj sistem, obojica su legende.

Daleko od toga da mu po novcu nije bilo konkurenata, svake godine je imao još po tri-četiri kluba sa uporedivim budžetom.

Sve su to činili preko...

OK konkurenciju ima ali i lovu koja je daleko manja ovde u pogledu na pravu konkurenciju u evro ligi

Jbt znas i sam da je tako. Budimo i realni....

lik mi na ignor pa ga ne čitam ..vidim citirao si ga.. sto puta prožvakana tema...
Željko s najvećim budžetom i sa najboljim igračima osvaja Evroligu i ostale gluposti..
Željko nije svih 9 puta imao najveći budžet
Primer Partizan i njegova prva titula kada Partizan nije bio ni u top 10 budžeta te godine..
Željko nije svaki put imao najbolje i najskuplje igrače
Primer Partizan i njegova prva titula koju smo uzeli sa dva igrača Đorđevićem i Danilovićem a u timu si još imao Koprivicu, Nakića, Stevanovića od 500 kila , Dragutinovića, Šarića, Lončara, Šilobada i Rebraču ( na početku karijere ) .. itd.. realno prosečan tim..

primer Partizana je samo jedan koji pobija te budalaštine a verovatno ih ima još al ko ima vremena da se bavi svim njegovim titulama..trebalo bi nam pola dana.. dovoljan je samo ovaj

Poslednja izmena:
lik mi na ignor pa ga ne čitam ..vidim citirao si ga.. sto puta prožvakana tema...
Željko s najvećim budžetom i sa najboljim igračima osvaja Evroligu i ostale gluposti..
Željko nije svih 9 puta imao najveći budžet
Primer Partizan i njegova prva titula kada Partizan nije bio ni u top 10 budžeta te godine..
Željko nije svaki put imao najbolje i najskuplje igrače
Primer Partizan i njegova prva titula koju smo uzeli sa dva igrača Đorđevićem i Danilovićem a u timu si još imao Koprivicu, Nakića, Stevanovića od 500 kila , Dragutinovića, Šarića, Lončara, Šilobada i Rebraču ( na početku karijere ) .. itd.. realno prosečan tim..

primer Partizana je samo jedan koji pobija te budalaštine a verovatno ih ima još al ko ima vremena da se bavi svim njegovim titulama..trebalo bi nam pola dana.. dovoljan je samo ovaj
ostojin botic i prostak koji pljuje po jokicu i ostalim velicinama
sendviculjak sa salaticom

Back