KK Partizan

Da li čovek uopšte treba nešto da ti odgovara kada tako lupetaš proizvoljno,bez da si i pogledao taj snimak koji je baš od prošle godine !?
покажи нам снимке ваших гостованја рецимо у мадриду валенсији, болоњи , било ђе осим у немачкој ђе су гастарбајтери огромном већином или у грчкој код ваше циганске братије олимпијакоса....

покажи нам снимке ваших гостованја рецимо у мадриду валенсији, болоњи , било ђе осим у немачкој ђе су гастарбајтери огромном већином или у грчкој код ваше циганске братије олимпијакоса....
Jesi li glup ili se samo praviš da jesi???

Ispucali se protiv nas :mrgreen:
Screenshot_20240208_194957_Flashscore.jpg

Umislili da su face sto su nas pobedili, kao sto smo i mi ocito umislili da smo face sto smo bili na korak do F4, pa kao ne moramo ni da igramo ABA-ligu, samo se pojavimo.

Smorih se, nikako da pocne utakmica. Sto bi rekao Mica Beric, nije presudno, ali moramo da pobedimo. :mrgreen:

Da ne izbaksuziram dobro delujemo večeras, puno pozitivnih promena. Evo na kraju poluvremena pravimo mismečeve pod košem i koristimo ih, to nismo radili ni ove a ni prošle sezone.

Bajer se drži ludačkim proserom za tri, staće ih.

Edit: hebote ovo je bio kraj prve četvrtine, baš sam se ubacio u tekmu 😅

Ako imamo drugu defanzivnu petorku, onda bolje da ona pocinje utakmicu. :mrgreen: Nije bila losa ni "crna" petorka po pitanju energije, ali mnogo nas kanali PJ u poslednje vreme sa organizacijom, nemam tok u igri, a u odbrani slabiji. Bajern se dobro pripremio i kaznio nas. Nadam se da cemo sad na ovih 33:33 pohvatati konce u ovoj utakmici.

Obradovao sam se kad su promasili prvu trojku, ali cim je Vajler-Beb pogodio ono go.vno iz sitnog naskoka iz coska, smracilo mi se. Samo dobra odbrana, otezati im svaki sut, i bice ok. Bez toga, bice problem.

Frenk se žestoko gubi u odbrani, srećom nisu iskoristili to. Jare odličan ali nema šut da kompletira igru. Panter konačno ne kanali u napadu.

Dobijamo mi ovo.
Заиста ми је жао због Јарета. Не знам да ли је ствар самопоуздања, чини ми се да није био неки шутер ни у првом мандату код нас, али ово сад је стварно очајно...

Back