KK Partizan

Nismo umeli zatvoriti u cetvrtoj jer smo u losoj formi generalno. Bas sranjce. Izgubili smo prednost jer je Aleksa napravio dve manje greske koje su nas skupo kostale (72:72), onda je Douzer bio na putu da resi utakmicu koju je tanko igrao, ali avaj.

Ne znam, kad vidim trud i zelju verujem da ce sve biti OK uz rad. Ali sad vec kaskamo i morace dobro da se zapne.

Dobro. Ja neću ništa mnogo komentarisati pošto, je li, ja samo dolazim da vređam i pljujem kad se izgubi. Sačekaću da vidim koliko još poniženja i patetičnih ispada ova ekipa treba uzastopno da doživi da bi neko od naših stručnjaka uvideo da ovde nešto ne valja. Nekome je sasvim normalno da nas Cigani dva puta za redom ponize, da nas u Abi trpa kako ko hoće, da se u Evropi ponižavamo kao budale ... Što bi rekao kolega Keeper, Ej, pa šta ima veze, i ja nekad odem na posao preko klinca, sve je to normalno, momci daju sve od sebe :lol:
Sad će on da vidi tu raspored kako ide i kako ko s kim do kraja, koliko još imamo fore do kraja od koga da puknemo i tako to neka stručno konstruktivna analiza.

Opet znaci nas vajni kapiten
Screenshot_20240208_231044_X.jpg

Ако је учествовао у довођењу ових играча онда нек прича ко шта оће највећи кривац јесте Обрадовић, мени делује да се потпуно изгубио у поставкама петорки играча на терену ко да се не зна ко шта треба да ради и онда не можеш да искористиш играча бар нешто мало, да ли ће успети да пронађе улоге играчима, чисто сумњам, мени није јасно ово целе сезоне,..... Pravimo preuzimanja na najmanji blok koji protivnik postavi.....разумем да мора пуно пута али ово имам утисак да петлићи играју против нас ми би смо стално правили преузимање,...... Само да не буде на крају где си био Желимире шта си радио у Партизану 3 године шта си освојио на крају.... :kafa:

Malo me je zacudilo zvizdanje igracima posle Splita, ali to je OK, bruka protiv visestruko jadnijeg tima i sok povodom toga, razumljivo mi je.
Ali opet, sada?

Voleo bih da vidim ko to radi, ali definitivno masa navijaca pre svega nije dostojna Partizana. Pa tek onda mozemo da pricamo o tome koliko su igraci dostojni, trener, predsednik, itd. No, to je valjda povratni efekat svog onog lozenja i ponovne popularizacije - sad je dosla i opet prati i gomila dzibera.

Jedini lek je da se za ulazak u halu mora izrecitovati bar 3 citata Duska Radovica. :mrgreen:

Ако је учествовао у довођењу ових играча онда нек прича ко шта оће највећи кривац јесте Обрадовић, мени делује да се потпуно изгубио у поставкама петорки играча на терену ко да се не зна ко шта треба да ради и онда не можеш да искористиш играча бар нешто мало, да ли ће успети да пронађе улоге играчима, чисто сумњам, мени није јасно ово целе сезоне,..... Pravimo preuzimanja na najmanji blok koji protivnik postavi.....разумем да мора пуно пута али ово имам утисак да петлићи играју против нас ми би смо стално правили преузимање,...... Само да не буде на крају где си био Желимире шта си радио у Партизану 3 године шта си освојио на крају.... :kafa:
osvojio je ABU posle 10 godina i ušao u top 8 Evrolige posle 15.. .bio na loptu od F4

Malo me je zacudilo zvizdanje igracima posle Splita, ali to je OK, bruka protiv visestruko jadnijeg tima i sok povodom toga, razumljivo mi je.
Ali opet, sada?

Voleo bih da vidim ko to radi, ali definitivno masa navijaca pre svega nije dostojna Partizana. Pa tek onda mozemo da pricamo o tome koliko su igraci dostojni, trener, predsednik, itd. No, to je valjda povratni efekat svog onog lozenja i ponovne popularizacije - sad je dosla i opet prati i gomila dzibera.

Jedini lek je da se za ulazak u halu mora izrecitovati bar 3 citata Duska Radovica. :mrgreen:
zviždanje i jbanje majke sinoć nije u redu.. borili su se.. izgubili smo zbog grešaka na kraju ali borbenost je bila ok.. protiv Splita se nisu borili i zaslužili su da im se zviždi.. .. jbg imaš 20 000 ljudi u hali ..nek je svaki deseti došao nadrkan ( komšija mu jbe ženu, gazda ga za je bo za platu, pao tiket na kladionici pre utakmice ) , to ti je već 2000 nadrkanih.. . i izgubimo ovakvom trojkom, kap koja prelije čašu i ljudi puknu.. ali velika većina je uz klub i kad je loše.. a sad je baš loše..

Poslednja izmena:
Кад кола крену низбрдо тешко се заустављају.
neko reče sinoć pre utakmice da smo prošle sezone počeli da igramo odličnu košarku posle kupa u Nišu.. nek bude tako i ove ali bojim se da je za Evroligu već kasno.. u najboljem slučaju možeš biti osmi ali realnost je da ćemo se boriti za plej in tj deseto mesto a to je pozicija koji ti daje jedno 20 % šansi da uđeš u plej of..

Pogled na tabelu govori da će prvih sedam ( Real, Barsa, Virtus, Pao, Monako, Fener, Olimpijakos ) sigurno biti u 8.. sedmi Olimpijakos je na 15 pobeda

znači za tri mesta 8, 9 i 10 trenutno se bore:

Baskonija 14
Valensija 13
Makabi 13
Partizan 12
Bajern 11
Milano 11
Efes 11
Žalgiris ili Zvezda 11

u ovoj mini tabeli od 8 timova trebaš biti prvi ako hoćeš osmo mesto a u prva tri ako hoćeš u plej in..

na ruku nam ide to što kući igramo sa Baskonijom i Valensijom i što ćemo (ako ih dobijemo) imati bolji međusobni skor
na ruku nam ide što igramo kući sa Efesom ( ako ga dobijemo bežimo mu na dve pobede )
na ruku nam ide to što ako se odlučuje u zadnjem kolu kući igramo sa Valensijom
na ruku nam ide to što nam dolazi Real kog boli krac jer je svejedno prvi
na ruku nam ide gostovanje Albi u predzadnjem kolu..
protiv nas je negativni skor sa Bajernom
protiv nas je zahuktani Milano kome gostujemo i koji će po meni biti u 10
protiv nas je gostovanje Barsi koja mislim da nema poraz kući i koja se bori za poziciju dva..
protiv nas je negativni međusobni sa Makabijem

gledajući iz ove perspektive potpisao bih da budemo deseti..
ali deseti igra sa devetim u gostima pa ako dobije igra sa sedmim ili osmim u gostima pa ako i njih dobije ide na Real
da bi igrao plej of moraš prvo biti deseti ili deveti a onda pobediti dve kvalitetne ekipe tipa Milano, Baskonija , Makabi i to najverovatnije obe u gostima..
dakle u kanalu smo ali šta je tu je.. navijamo do kraja
Kup u Nišu iako mnogima nebitan meni je jako bitan.. pored eventualnog trofeja i pobede protiv Cigana u finalu taj kup bi mogao da prodrma ekipu i promeni neke stvari

Poslednja izmena:

Back