diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Genijalno odigrana zavrsnica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Genijalno odigrana zavrsnica.
не лупајTežak i zaslužen poraz.. to je to što se Evrolige tiče ove sezone...
Ne znam zašto je držao Kaminskog u igri, stvarno mi nije jasno.

Ne se ri Bosanac..не лупај
нисмо ми још готови
Jeste, ja bio u hali.. nije Žoc kriv nego Panter.. praviš faul i imaš u džepu produžetak a napad za pobeduOpet znaci nas vajni kapiten
Pogledajte prilog 1496168

Cigo nemaš pojmaNe se ri Bosanac..
osvojio je ABU posle 10 godina i ušao u top 8 Evrolige posle 15.. .bio na loptu od F4Ако је учествовао у довођењу ових играча онда нек прича ко шта оће највећи кривац јесте Обрадовић, мени делује да се потпуно изгубио у поставкама петорки играча на терену ко да се не зна ко шта треба да ради и онда не можеш да искористиш играча бар нешто мало, да ли ће успети да пронађе улоге играчима, чисто сумњам, мени није јасно ово целе сезоне,..... Pravimo preuzimanja na najmanji blok koji protivnik postavi.....разумем да мора пуно пута али ово имам утисак да петлићи играју против нас ми би смо стално правили преузимање,...... Само да не буде на крају где си био Желимире шта си радио у Партизану 3 године шта си освојио на крају....![]()
zviždanje i jbanje majke sinoć nije u redu.. borili su se.. izgubili smo zbog grešaka na kraju ali borbenost je bila ok.. protiv Splita se nisu borili i zaslužili su da im se zviždi.. .. jbg imaš 20 000 ljudi u hali ..nek je svaki deseti došao nadrkan ( komšija mu jbe ženu, gazda ga za je bo za platu, pao tiket na kladionici pre utakmice ) , to ti je već 2000 nadrkanih.. . i izgubimo ovakvom trojkom, kap koja prelije čašu i ljudi puknu.. ali velika većina je uz klub i kad je loše.. a sad je baš loše..Malo me je zacudilo zvizdanje igracima posle Splita, ali to je OK, bruka protiv visestruko jadnijeg tima i sok povodom toga, razumljivo mi je.
Ali opet, sada?
Voleo bih da vidim ko to radi, ali definitivno masa navijaca pre svega nije dostojna Partizana. Pa tek onda mozemo da pricamo o tome koliko su igraci dostojni, trener, predsednik, itd. No, to je valjda povratni efekat svog onog lozenja i ponovne popularizacije - sad je dosla i opet prati i gomila dzibera.
Jedini lek je da se za ulazak u halu mora izrecitovati bar 3 citata Duska Radovica.![]()
neko reče sinoć pre utakmice da smo prošle sezone počeli da igramo odličnu košarku posle kupa u Nišu.. nek bude tako i ove ali bojim se da je za Evroligu već kasno.. u najboljem slučaju možeš biti osmi ali realnost je da ćemo se boriti za plej in tj deseto mesto a to je pozicija koji ti daje jedno 20 % šansi da uđeš u plej of..Кад кола крену низбрдо тешко се заустављају.