KK Partizan

Ostoja li je kriv što skupi igrači ne ispunjavaju očekivanja? Od kad je to njegov posao?
Pa on ih plaća

Panter ni 30bposto ne odrađuje ove sezone.

Prošlu je proso sve i izgubismo fajnal for

Ovu da ne govorimo kolko je loš.

Ledej debil.

Naš najbolji igrač KOJI JE KONSTANTAN I IGRA ko BESAN JE NANELI!!!

Kad najviše treba on je tu
Trojkom u splitu nam doneo ABA titulu domaći teren...

Jare i trufun uz naneli ja nas izvukli.

Jare i trifun...

O sve ti ebem kevine

Prilozi

• Screenshot_20240112_224818.jpg
    Screenshot_20240112_224818.jpg
    34,3 KB · Pregleda: 3
Jedna od najluđih utakmica i najdražih pobeda...
Na 20 razlike sam seo dole i reko sebi : Ma ko im jbe mater.. onda kreće haos u publici.. pozitiva i pesma... Mislim se: e pčko nisi pravi Grobar.. ustanem prekrstim se..
Koš po koš, odbrana... i tu smo...
Jako bitna pobeda..
I manje od 80!

Jedna od najluđih utakmica i najdražih pobeda...
Na 20 razlike sam seo dole i reko sebi : Ma ko im jbe mater.. onda kreće haos u publici.. pozitiva i pesma... Mislim se: e pčko nisi pravi Grobar.. ustanem prekrstim se..
Koš po koš, odbrana... i tu smo...
Jako bitna pobeda..
I manje od 80!
нема то везе са нама

ниси прави гробар?

што неко треба да пантеру и ледеју говори да заиграју?

да не буду ***** константно већ колко уназад...

богу фала имамо нанелија.

он игра као бесан увјек.

а пантер је крава која ће одиграти две три онда ће 4 просути....

па једну како треба па две га опет нигде нема...

јаре и трифун да им показују како се игра срцем?

ебе се пантеру , он има скоро 5 милки нов уговор....

но надем се да ће жељко то да малтретира сад више но икада

Na pitanje da prokomentariše da li je zadovoljan kvalitetom igre, uz konstataciju novinara da ne prihvata odgovor kako “pobeda pokriva sve”, Obradović je oštro odgovorio:

“Ja ću verovatno da odem da se isplačem. Direktno ću da odem u kancelariju da se isplačem koliko smo loše igrali i koliko je katastrofa bilo. Je li to odgovor koji očekujete? Stvarno ne razumem neke stvari. Posle ovakve utakmice gde su ljudi izginuli, gde smo igrali prepametno u napadu… 30 minuta vrhunske utakmice. Da se bavimo 10? Hoću jer je moj posao, ali ću isto i da se bavim sa ovih 30. Kao što sam se bavio prvim poluvremenom u Istanbulu gde smo igrali fenomenalno i drugim… To je deo posla. Ja moram da objasnim igračima šta su radili dobro, a šta loše. Večeras sam im rekao u svlačionici da su me učinili ponosnim.”
https://basketballsphere.com/zeljko...ija-ovo-se-zivi-jednom-u-zivotu-i-pamtice-se/

I ja sam se iznervirao sto smo onako poceli utakmicu, ali ne zaboravite koliko ste privilegovani ove tri sezone. Ne samo zato sto gledate najuspesnijeg trenera ikada na klupi svog tima, vec zato sto gledate svoj tim protiv teskih protivnika u zanimljivim utakmicama, ako nista drugo. Da je samo malo manji kvantitet ove EL, bilo bi jos vise kvaliteta, slike Smailagica kako se baca u aut bi se uramljivale, snimci bi se pravili kao Vanja Grbic kad skace u reklamu po loptu, pa sekvenca Nanelija, kog sudije izbace iz igre, a ne ovo sto mi i pobedimo, pa se.re.mo. Te imali smo srece, te ne valja ovaj, ne valja onaj, te ovaj umalo upropastio.

Ja kazem da svi valjaju. ;) Jedino mi sad malo zao Andjusica. :mrgreen:

Moram da ponovo odgledam konferenciju, uglavnom ih ne gledam ili samo slušam usputno ali ovaj bezobrazluk domaćih novinara prema Željku prevršava sve granice pristojnosti, znate li iz kojih su medija ti mudraci?

Najzasluzniji za trimuf je naravno Zeljko Obradovic da se mi razumemo.Naneli i Dozer pola ekipe.Zeljko i navijaci perfektni.
Macabi ponos Izraela prvo poluvreme ko Harlem Globotersi.
I onda neka carolija u svlacionici i i graci izlaze ko zveri u odbrani.
I Naneli i Dozer i daju i igraju odbranu a i skacu.

Јесте и није више ово за гледање за мене, нека ме обавесте само о резултату на крају.
417406375_3651304231855212_7780683364617399511_n.jpg

Уз све и судије су биле одвратне, само срећа да не погоде ништа у последњих 2 минута је осигурала победу.

ЖОЦ: Идем сада у канцеларију да се исплачем!​

Горан 12/01/2024

Жељко Обрадовић је после меча са Макабијем одржао једну од бурнијих конференција за медије.

image-164.png

Црно-бели су славили тријумф резултатом 88:79, након што су губили са 24 поена разлике.

Обрадовић је упитан зашто је Партизан играо толико лоше у првом полувремену (утакмицу почео са 0:16).

После утакмице ћу да одем у канцеларију и да се исплачем колико смо лоше играли? Је ли то одговор који желите? Свашта… После оваке утакмице играчима сам рекао да су ме учинили поносним. А ви ме питате зашто смо лоше играли? Одиграли смо препаметно у нападу, препознали све што треба, били смо изванредни…“, разљутио се Жељко Обрадовић.

Не мислите да је ово Партизан добио на срећу?
То ви једини у дворани мислите. Да видимо имали још неко међу колегама да тако мисли”, брецнуо се Обрадовић ка новинарима.
Оригинални текст B92.net

Уз све и судије су биле одвратне, само срећа да не погоде ништа у последњих 2 минута је осигурала победу.
Jedini Boltauzer nije hteo da iskljuci Nanelija, kaze nije nista grubo, ova dvojica navalili da ga iskljuce. Jezivo, iskljucili su nam najboljeg igraca a ni prva nesportska nije bila s namerom ali kao ajde, Naneli je izbacio ruku i slucajno udario po glavi. Ovo drugo je sramotno i s namerom. Makabi je vestacki odrzan do poslednjeg minuta, ali imali smo srece da im iscure sve one lopte.

Panter je isfrustriran sudjenjem na sebi, sve ekipe su sad spremne na njega i bojim se da lose odgovara na sve to. Mora i on da shvati da je ovo nova sezona, ne prosla kada je nekad i na formu i rejting dobijao 2+1 ili 3+1, a nije bas da je svaki put bio zasluzio. I strucni stab mu mora malo pomoci da se oslobodi protivnickog pritiska.

Sta god da je sa ovim idiotima i ovom ligom, mislim da moramo biti od starta cvrsti, ucestvovati u nametanju kriterijuma, praviti one male faulove, itd. To ce pomoci u dosta situacija.

PS: Vidim da je ona zena sa SK izbriljirala. Ja sam se iskljucio cim sam cuo da se ona javlja sa pitanjima, jer mi je muka od nasih novinara. Kao da je dosao u kafanu da ga polupijani navijaci propituju.

ЖОЦ: Идем сада у канцеларију да се исплачем!​

Горан 12/01/2024

Жељко Обрадовић је после меча са Макабијем одржао једну од бурнијих конференција за медије.

image-164.png

Црно-бели су славили тријумф резултатом 88:79, након што су губили са 24 поена разлике.

Обрадовић је упитан зашто је Партизан играо толико лоше у првом полувремену (утакмицу почео са 0:16).

После утакмице ћу да одем у канцеларију и да се исплачем колико смо лоше играли? Је ли то одговор који желите? Свашта… После оваке утакмице играчима сам рекао да су ме учинили поносним. А ви ме питате зашто смо лоше играли? Одиграли смо препаметно у нападу, препознали све што треба, били смо изванредни…“, разљутио се Жељко Обрадовић.

Не мислите да је ово Партизан добио на срећу?
То ви једини у дворани мислите. Да видимо имали још неко међу колегама да тако мисли”, брецнуо се Обрадовић ка новинарима.
Оригинални текст B92.net

Rajko i Rada doajeni modernog srpskog sportskog novinarstva. Zeljko bi napustio Partizan i Srbiju samo da njih ne mora da slusa na konferencijama.

cEtSeiy.gif

Dakle, u napadu smo ih izvrteli sa Nanelijem koji je bukvalno sam uzeo loptu, a ima uzasno visok dribling, i proslo nam je. Subara porobio. :mrgreen:

Vredi apostrofirati i defanzivni ucinak Kabokla, a i u napadu sasvim dobar:

Burnorejecion-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif

Not in my house. :nono2:

Back