KK Partizan

Nemamo pleja...nudjen Kalates. Nudio se Dimitrijevic grobar do koske. Vraćen Jaramaz, Andjusic. Potpisan Ponitka koji je verovatno i dosao povredjen. Tanaskovic iz ode u Budućnost mi i dalje čekamo Tristana.

Srecom pa je Fenjer razvalio Makabi pa cemo bar imati kakvu-takvu sansu tamo, jer da su i od njih izgubili, nas bi razvalili. :mrgreen:
Ali treba pre svega da gledamo svoju ekipu. Sta smo se lozili posle jake utakmice u Valensiji, lozili smo se i to pokvarili, sad mora opet.
sa fenerom
ma daj....

pa opekli su se s ciganijom

nece s nama

tu pisi poray i uymi lovu na kladionici

Ovo se moglo dobiti uz pravi pristup i pored tradicionalnog navlacenja za klub iz Zeleznika. Zeljko ce to sigurno ispeglati do Nisa i sledecih susreta u Abi, a sada dolaze mecevi u EL koji ce odrediti nasu sudbinu u istoj.

ok iygubili smo

u aba lligi cemo ih brejknuti samo tako

poenta je samo do psihe igraca nije do zeljka

nije ih bilo u prvom poluvremenu i dobrom delu trece cetvrtine

i to nisu krivi jaramay ili andjusic no najveci krivac je naneli pa panter, kaboklo isto odustan smailagic jbg jednu i on da usere....

naneli panter dozer , oni su bili ukopani i panjevi dobar deo utakmice

tu je poenta...

Nemamo pleja...nudjen Kalates. Nudio se Dimitrijevic grobar do koske. Vraćen Jaramaz, Andjusic. Potpisan Ponitka koji je verovatno i dosao povredjen. Tanaskovic iz ode u Budućnost mi i dalje čekamo Tristana.
Jos uvek nemamo pleja? Nemamo ni trojku, Ponitka ne valja i nista od njega, a Naneli nije trojka nego vise dvojka. A uvek mozemo da dovedemo Vladimira Dasica.

Биће боље други пут, изненадио нас Гилеспи, али смо неутралисали Боломбоја који је требало да буде највећа опасност.
Друго полувреме је требало да буде права слика, прво смо просули и нисмо успели да се вратимо јер је направљена разлика превелика.

Nije ovo nista strasno. Porazi su sastavni deo sporta. Jos uzeti u obzir da ovakvu atmnosferu I svinjac nema nijedna drzava. U ovakvim uslovima , u kosarci I fudbalu dobiti prva 3 derbija sezone a izgubiti cetvrti je sasvim prihvatljivo.

Ma da, puno bi bilo da ih dobijemo 4x uzastopno, ni Igokeu ne mozemo toliko. Eno Makabi je pre duplog kola bio 4. i dobio je Monako u utorak, a onda je otisao da ga razvali Fenjer +35 koji je morao da se vadi od blamantnog poraza protiv Pantera. Mi i Monako smo bili u vrhu, a sad malo po malo odosmo i jedni i drugi na 10. mesto.

Ali da brinu partije pola tima, brinu. Dok znam da ce Smailagic tesko ponoviti ovako losu utakmicu, da ce se vratiti Ledej, Avramovic,... ja ne vidim izlaz iz tunela za Ponitku, ili kako ce Kaminski postati jak u duelu a ne tunjav, npr.

Ali panteri koji slave ovu pobedu u svlacionici, kao da su uzeli brejk u plej-ofu EL. Kakav mentalitet... :mrgreen:

Zelimire, poslozi jos ta tri-cetiri igraca, dvojica da se prevaspitaju da im krv izlazi na oci umesto sto ih panteri hvale, i oni ce moci da se posvete obavezama u domacem Kupu i da potvrde dominaciju u Srbiji osvajanjem KLS u jednoj utakmici protiv Vesne. A njihovi navijaci ce sa strepnjom da iscekuju ovaj F4.

Back