diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Nemamo pleja...nudjen Kalates. Nudio se Dimitrijevic grobar do koske. Vraćen Jaramaz, Andjusic. Potpisan Ponitka koji je verovatno i dosao povredjen. Tanaskovic iz ode u Budućnost mi i dalje čekamo Tristana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reci im da su obezbedili 15to mestoDobiše arnauti. Sutra sam naebo na poslu.
sa feneromSrecom pa je Fenjer razvalio Makabi pa cemo bar imati kakvu-takvu sansu tamo, jer da su i od njih izgubili, nas bi razvalili.
Ali treba pre svega da gledamo svoju ekipu. Sta smo se lozili posle jake utakmice u Valensiji, lozili smo se i to pokvarili, sad mora opet.
ne diraj smailagicaAndjusic, Tristan, Jaramaz, Smailagić, Balsa, Trifunovic ...posle onakve sezone nudjeni igrači sa svih strana i ti zadržiš ovo![]()
Jos uvek nemamo pleja? Nemamo ni trojku, Ponitka ne valja i nista od njega, a Naneli nije trojka nego vise dvojka. A uvek mozemo da dovedemo Vladimira Dasica.Nemamo pleja...nudjen Kalates. Nudio se Dimitrijevic grobar do koske. Vraćen Jaramaz, Andjusic. Potpisan Ponitka koji je verovatno i dosao povredjen. Tanaskovic iz ode u Budućnost mi i dalje čekamo Tristana.
otprilikeNajbolje da raspustimo tim, posaljemo Zeljka u penziju i dovedemo Vladu Djurovica i Jakovljevica da nas preporode.

Kakva crna dobra atmosfera medju vecinski nekosarkaskom publikom koja je tu samo zbog tvog kluba, kakvo crno uzivanje u porazu?
Jesmo gane...aj sad pali na temu o skupljačima sekundarnih sirovinaGde ste bre braco grobari...jel ste se isplakaliiii![]()
pustili smo vas da malo osetite šta je životGde ste bre braco grobari...jel ste se isplakaliiii![]()
i nem mi kradeš emotikonDokaz svega je da vama domaci igraci na derbiju ukupno daju 4 poena, nama je Teodosic podelio vise asistencija nego vasi poena.Andjusic, Tristan, Jaramaz, Smailagić, Balsa, Trifunovic ...posle onakve sezone nudjeni igrači sa svih strana i ti zadržiš ovo![]()
Nije covek nikad doziveo ovakvu atmosferu,mora biti realanAko hocemo da pobedjujemo do kraja, Naneli mora ovom liku dati zavrsni pecat.Kakva crna dobra atmosfera medju vecinski nekosarkaskom publikom koja je tu samo zbog tvog kluba, kakvo crno uzivanje u porazu?
Ти да се разумеш у кошарку не би је пратио задњих 10 година и навијао за приватни клуб једног лопова из предграђа.Dokaz svega je da vama domaci igraci na derbiju ukupno daju 4 poena, nama je Teodosic podelio vise asistencija nego vasi poena.