KK Partizan

Što ne odgovoriš na pitanje ko je doveo Željka u klub da se , kako ti kažeš, spasi što se spasiti može, pa da završimo raspravu? :)
Дошао је сам јер је тако хтео, лично његова одлука, никакве везе лимар нема са тим.
Како мислиш да је Остоја могао некога да доведе када је сам рекао да се у кошарку не разуме и да то није ни пратио док није постављен за председника.

Дошао је сам јер је тако хтео, лично његова одлука, никакве везе лимар нема са тим.
Како мислиш да је Остоја могао некога да доведе када је сам рекао да се у кошарку не разуме и да то није ни пратио док није постављен за председника.
Hahahahahhahahahahahahahaa :hahaha::okok:

Željko: Dobar, dan!
Ostoja: Dobar dan Željko , izvoli
Željko: Šta izvoli koj k ! Ovde si da uništiš klub! Ja sam od danas trener ovde bre!
Ostoja : Ali mi te nismo zvali
Željko : Kog boli k bre! Sam sam došao da se spasi što se spasiti može ! Ajde pravi taj ugovor da potpišem i ne se ri! :hahaha:

Eto ljudi ko je mod na temi KK Partizan jbt..

Slika posle ovog razgovora kada je ŽOC sam upao u klub! Vidi mu se na faci pobednički osmeh!
2613661_whatsapp-image-20210619-at-16.48.02_ff.jpg

I još jedna..
Lopine Savić i Ostoja koji hoće da ugase Partizan i Željko legenda spasioc, trojanski konj u klubu..

Pogledajte prilog 1380413
И ово ти је доказ нечега?
Па замисли да ти дође најбољи тренер Европе добровољно и тражи хонорарни уговор и да ти кажеш не требаш нам!
Мада би ти вероватно и тада рекао да је вучићев лимар у праву.
Уосталом сам Жељко је рекао на конференције да је сам одлучио да дође, а њему више верујем него неком лопову из Прислонице доказаном манипуланту и лажову.

И ово ти је доказ нечега?
Па замисли да ти дође најбољи тренер Европе добровољно и тражи хонорарни уговор и да ти кажеш не требаш нам!
Мада би ти вероватно и тада рекао да је вучићев лимар у праву.
Уосталом сам Жељко је рекао на конференције да је сам одлучио да дође, а њему више верујем него неком лопову из Прислонице доказаном манипуланту и лажову.
Pa sam je odlučio ali Morao je da ga neko pozove jbt. Kako misliš: eto ja došo ko vas jbe? Ko mu daje platu? Ko mu napravio ugovor? O čemu pričaš jbt???

druže tolko si se gluposti nalupao za ova 2 dana da je mene sramota zbog tebe jbt..

Sve je počelo od Mirotića i njegovog eventualnog dolaska. Prvo kažeš da nam ne treba i da ga limar namerno dovodi da nas ukanali a danas kažeš da limar ne odlučuje ko dolazi u klub jer nema pojma o košarci.
Pa odluči se jbt da l limar dovodi skupa pojačanja ili ne?
Pitanje: Da li Limar dovodi Mirotića i sve igrače ili Željko?

Jbt takve gluposti izvaljuješ da se i ja malo gubim.. čitam šta pišeš i ne verujem

Cisto sumnjam da je Bozic opcija. Mi uvek imamo kao nekog igraca tipa Josilo kog neko prizeljkuje. Bozic bar da je domaci igrac, pa da ga jurimo, a ovako da jurimo stranca koji je odigrao dobru sezonu u polu-amaterskom klubu, ne pije mi vodu.

Pa sam je odlučio ali Morao je da ga neko pozove jbt. Kako misliš: eto ja došo ko vas jbe? Ko mu daje platu? Ko mu napravio ugovor? O čemu pričaš jbt???

druže tolko si se gluposti nalupao za ova 2 dana da je mene sramota zbog tebe jbt..

Sve je počelo od Mirotića i njegovog eventualnog dolaska. Prvo kažeš da nam ne treba i da ga limar namerno dovodi da nas ukanali a danas kažeš da limar ne odlučuje ko dolazi u klub jer nema pojma o košarci.
Pa odluči se jbt da l limar dovodi skupa pojačanja ili ne?
Pitanje: Da li Limar dovodi Mirotića i sve igrače ili Željko?

Jbt takve gluposti izvaljuješ da se i ja malo gubim.. čitam šta pišeš i ne verujem
А Остоја га као звао па овај дошао!!??Годину дана је седео беспослен, могао је и у Чачку да га нађе само да се мало одмакао од Прислонице.
Нигде ја нисам написао да нам Мирота не треба, он би био шлаг на торти, поготово што центра и немамо тренутно, ја сам поставио питање теби као остојином боту о финансијском стању у клубу, и одакле ће Мирота или било ко други ко дође бити плаћен поред 10 милиона дуга који је Остоја направио, а добио сам јадан покушај правдања једног вучићевог криминалца доказаног лажова.Мироти Барселона дугује 22 милиона, шта треба и ми да му дугујемо, и да он пристане на то иако је декларисани навијач Партизана, и већ се види да држава за то паре дати неће иначе би трансфер већ био реализован па ће Жељко морати сам да преко својих људи и веза, попут Нордеуса, обезбеди новац јер очигледно вучићевска наказа је ту само да прави дугове, финансијски гаси клуб и лаже овакве као ти који му верују на лепу фризуру.
Играче доводи Жељко и он чак добар део новца и доноси у клуб.
Ја сам ти на свако питање одговорио а ти мени на моја ниси, као рецимо због чега твој Остоја лаже у вези дугова, због чега фалсификује печате, због чега не предаје финансијске извештаје, због чега не плаћа порез ако је поштен толико као што кажеш.Чему друго служи он ако не да поштено послује са клубом, да чешња косу и да се смешка од криминалом добијених тендера за своје фирме од државе и да купује јахте јел.......

А Остоја га као звао па овај дошао!!??Годину дана је седео беспослен, могао је и у Чачку да га нађе само да се мало одмакао од Прислонице.
Нигде ја нисам написао да нам Мирота не треба, он би био шлаг на торти, поготово што центра и немамо тренутно, ја сам поставио питање теби као остојином боту о финансијском стању у клубу, и одакле ће Мирота или било ко други ко дође бити плаћен поред 10 милиона дуга који је Остоја направио, а добио сам јадан покушај правдања једног вучићевог криминалца доказаног лажова.Мироти Барселона дугује 22 милиона, шта треба и ми да му дугујемо, и да он пристане на то иако је декларисани навијач Партизана, и већ се види да држава за то паре дати неће иначе би трансфер већ био реализован па ће Жељко морати сам да преко својих људи и веза, попут Нордеуса, обезбеди новац јер очигледно вучићевска наказа је ту само да прави дугове, финансијски гаси клуб и лаже овакве као ти који му верују на лепу фризуру.
Играче доводи Жељко и он чак добар део новца и доноси у клуб.
Ја сам ти на свако питање одговорио а ти мени на моја ниси, као рецимо због чега твој Остоја лаже у вези дугова, због чега фалсификује печате, због чега не предаје финансијске извештаје, због чега не плаћа порез ако је поштен толико као што кажеш.Чему друго служи он ако не да поштено послује са клубом, да чешња косу и да се смешка од криминалом добијених тендера за своје фирме од државе и да купује јахте јел.......
Na stranu što si sve slagao oko cifara al pazi ovaj tvoj kretenizam : Znači Željko ganja Nordeus da obezbedi pare
Nordeus uplatio kintu na racun za porez
Ostoja neće platiti porez nego će ukrasti
Znači u tom Nordeusu mora da su kompletni idijoti jbt čim su uplatili kintu čoveku koji će da ih opljačka
Haha.. brt tebe i dalje nije sramota tvojih gluposti? Aj zaobiđi me sad već smaraš sa debilizmima.. ustvari ja ću tebe.. ne čitam više tvoje komentare

Poslednja izmena:
Novice izdajice..slizao si se sa lopovom a mislili smo da si pravi Grobar.. ne čitaš moda sa krstarice bre.. on bolje od tebe zna kakve su Ostojine namere.. napravio dug od 10 miliona, ukrašće pare skupljene za porez! Ugasiće nas bre!! reko mu deda na Kalinić pijaci :)

29-steta.jpg

И шта су још причали леба ти..
Screenshot_2023-07-20-12-15-58-661_com.android.chrome-edit.jpg

А можеш и да појасниш шта причају Остоја и његов бос у странци иначе познат као велики навијач црно-белих!
Ти или си покварен или глуп или само снс бот.

И шта су још причали леба ти..
Pogledajte prilog 1381052
А можеш и да појасниш шта причају Остоја и његов бос у странци иначе познат као велики навијач црно-белих!
Ти или си покварен или глуп или само снс бот.
Jedini koji je glup si ti brate :) toliko si glup da si i mene zbunio nekim komentarima :hahaha:

Željko juri Nordeusa da uplati pare za Mirotića jer neće preko Ostoje
Nordeus uplatio pare na Ostojin račun koji će ukrasti pare.. :hahaha:
Nagradno pitanje: ko je glup? Nordeus, Željko , Ostoja ili mod koji je uspeo ovo da konstruiše ? :)

Видим вучић ти смета док његов пион и доказани лажов Остоја јок, какав је то неред у твојој глави.
Zašto bi smetao neko koji je digao Partizan glupane a koji nije ništa ukrao iz kluba? Tebi smeta jer si smrdljivi Vučelin bot koji je opljačkao FK i doveo ga do toga da mu u 2023 seku struju!!
Nego objasni kako to da Željko traži pare od Nordeusa za Mirotića? Ono e brate daj 6 miliona treba mi? Da l si jbno glup il se praviš glup?

:hahaha: То ће Остоја из свог џепа да извади, само да препаркира јахту или да прода њиву.
Ostoja je dao iz svog džepa za klub.. ti je l si dao makar 500 dinara? Sereš ovde i pljuješ KK
Znači tvoja teorija da novac za Pantera, Ledeja, Nanelija i ostale dolaze od Nordeusa? :) i da će Mirotića da plati Nordeus? Au jbt

Zašto bi smetao neko koji je digao Partizan glupane a koji nije ništa ukrao iz kluba? Tebi smeta jer si smrdljivi Vučelin bot koji je opljačkao FK i doveo ga do toga da mu u 2023 seku struju!!
Nego objasni kako to da Željko traži pare od Nordeusa za Mirotića? Ono e brate daj 6 miliona treba mi? Da l si jbno glup il se praviš glup?
Како бре дигао Партизан јеси ти читав, до доласка Жељка није освојио ништа сем оног купа у Нишу, били смо чак и 7 у распалој АБА лиги, имаш ли ти амнезију, а нагомилао је дугове какве клуб није имао у својој историји, да те подсетим да су се цигани угасили због 16 милиона дуга, овај сад дугује преко 10 и то иде даље јер камате и даље расту.Вучелу, Вазуру и Остоју можеш у пакету да водиш са собом, ја лопове не раздвајам по томе који клуб воде.
И приупитај Остоју што није платио струју на стадиону када се издавао за лажног председника спортског друштва који наводно хоће да спаси ФК, стадион је у власништву СД а не ФК и рачуне и плаћа СД ако ниси знао.Мада он ни порез у КК не плаћа како да плаћа струју у СД.
Нисам ја ни написао да ће Жељко да тражи паре од Нордеуса за Мироту, фокусирај се мало на то шта се пише, него да су веће шансе да паре за њега дођу од спонзора које је Жељко довео у клуб са собом него од државе односно Остоје као експонента државе у клубу.Нордеус је раније већ давао неке паре за поједине играче колико знам, а оснивачи те компаније су Жељкови пријатељи пацеру.
Што ово твоје напредњачко кљусе не испослује отпис дугова као што су гагаранима отписали милионе поготово у фудбалу, чему служи он у клубу, тако и ја и ти можемо да водимо клуб, тренер ће да тренира и налази спонзоре, навијачи ће да плаћају порез а он је да препродаје карте, рукује се са пријатељима клуба и чешља косу.И наравно јавно лаже о дуговима клуба и брани Вучића по потреби, па нисмо ми сви сисали весла као ови навијачи клуба мафијашке пудлице па да верују својој легенди на сваку реч и ексел табелу.

Back