pop80
Elita
- Poruka
- 17.021
Luka Božić moguće pojačanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дошао је сам јер је тако хтео, лично његова одлука, никакве везе лимар нема са тим.Što ne odgovoriš na pitanje ko je doveo Željka u klub da se , kako ti kažeš, spasi što se spasiti može, pa da završimo raspravu?![]()
HahahahahhahahahahahahahaaДошао је сам јер је тако хтео, лично његова одлука, никакве везе лимар нема са тим.
Како мислиш да је Остоја могао некога да доведе када је сам рекао да се у кошарку не разуме и да то није ни пратио док није постављен за председника.

И ово ти је доказ нечега?I još jedna..
Lopine Savić i Ostoja koji hoće da ugase Partizan i Željko legenda spasioc, trojanski konj u klubu..
Pogledajte prilog 1380413
Pa sam je odlučio ali Morao je da ga neko pozove jbt. Kako misliš: eto ja došo ko vas jbe? Ko mu daje platu? Ko mu napravio ugovor? O čemu pričaš jbt???И ово ти је доказ нечега?
Па замисли да ти дође најбољи тренер Европе добровољно и тражи хонорарни уговор и да ти кажеш не требаш нам!
Мада би ти вероватно и тада рекао да је вучићев лимар у праву.
Уосталом сам Жељко је рекао на конференције да је сам одлучио да дође, а њему више верујем него неком лопову из Прислонице доказаном манипуланту и лажову.
А Остоја га као звао па овај дошао!!??Годину дана је седео беспослен, могао је и у Чачку да га нађе само да се мало одмакао од Прислонице.Pa sam je odlučio ali Morao je da ga neko pozove jbt. Kako misliš: eto ja došo ko vas jbe? Ko mu daje platu? Ko mu napravio ugovor? O čemu pričaš jbt???
druže tolko si se gluposti nalupao za ova 2 dana da je mene sramota zbog tebe jbt..
Sve je počelo od Mirotića i njegovog eventualnog dolaska. Prvo kažeš da nam ne treba i da ga limar namerno dovodi da nas ukanali a danas kažeš da limar ne odlučuje ko dolazi u klub jer nema pojma o košarci.
Pa odluči se jbt da l limar dovodi skupa pojačanja ili ne?
Pitanje: Da li Limar dovodi Mirotića i sve igrače ili Željko?
Jbt takve gluposti izvaljuješ da se i ja malo gubim.. čitam šta pišeš i ne verujem
Na stranu što si sve slagao oko cifara al pazi ovaj tvoj kretenizam : Znači Željko ganja Nordeus da obezbedi pareА Остоја га као звао па овај дошао!!??Годину дана је седео беспослен, могао је и у Чачку да га нађе само да се мало одмакао од Прислонице.
Нигде ја нисам написао да нам Мирота не треба, он би био шлаг на торти, поготово што центра и немамо тренутно, ја сам поставио питање теби као остојином боту о финансијском стању у клубу, и одакле ће Мирота или било ко други ко дође бити плаћен поред 10 милиона дуга који је Остоја направио, а добио сам јадан покушај правдања једног вучићевог криминалца доказаног лажова.Мироти Барселона дугује 22 милиона, шта треба и ми да му дугујемо, и да он пристане на то иако је декларисани навијач Партизана, и већ се види да држава за то паре дати неће иначе би трансфер већ био реализован па ће Жељко морати сам да преко својих људи и веза, попут Нордеуса, обезбеди новац јер очигледно вучићевска наказа је ту само да прави дугове, финансијски гаси клуб и лаже овакве као ти који му верују на лепу фризуру.
Играче доводи Жељко и он чак добар део новца и доноси у клуб.
Ја сам ти на свако питање одговорио а ти мени на моја ниси, као рецимо због чега твој Остоја лаже у вези дугова, због чега фалсификује печате, због чега не предаје финансијске извештаје, због чега не плаћа порез ако је поштен толико као што кажеш.Чему друго служи он ако не да поштено послује са клубом, да чешња косу и да се смешка од криминалом добијених тендера за своје фирме од државе и да купује јахте јел.......

Jedini koji je glup si ti brateИ шта су још причали леба ти..
Pogledajte prilog 1381052
А можеш и да појасниш шта причају Остоја и његов бос у странци иначе познат као велики навијач црно-белих!
Ти или си покварен или глуп или само снс бот.
toliko si glup da si i mene zbunio nekim komentarima 

Glupane gde podržavam Vučića? Pa i ja ga vređam i na forumu i na utakmicama jbo te on glupogЦела дворана годинама вређа дикратора а само га Остоја и поп80 бране изгледа.
Pogledajte prilog 1381054
видим волиш сличице.
Видим вучић ти смета док његов пион и доказани лажов Остоја јок, какав је то неред у твојој глави.Glupane gde podržavam Vučića? Pa i ja ga vređam i na forumu i na utakmicama jbo te on glupog
То ће Остоја из свог џепа да извади, само да препаркира јахту или да прода њиву.Još uvek čekamo da Željko nagovori Nordeusa da pukne 6 miliona za Mirotića . Spašavaj Željko što se spasiti može![]()
Zašto bi smetao neko koji je digao Partizan glupane a koji nije ništa ukrao iz kluba? Tebi smeta jer si smrdljivi Vučelin bot koji je opljačkao FK i doveo ga do toga da mu u 2023 seku struju!!Видим вучић ти смета док његов пион и доказани лажов Остоја јок, какав је то неред у твојој глави.
Ostoja je dao iz svog džepa za klub.. ti je l si dao makar 500 dinara? Sereš ovde i pljuješ KKТо ће Остоја из свог џепа да извади, само да препаркира јахту или да прода њиву.
i da će Mirotića da plati Nordeus? Au jbtКако бре дигао Партизан јеси ти читав, до доласка Жељка није освојио ништа сем оног купа у Нишу, били смо чак и 7 у распалој АБА лиги, имаш ли ти амнезију, а нагомилао је дугове какве клуб није имао у својој историји, да те подсетим да су се цигани угасили због 16 милиона дуга, овај сад дугује преко 10 и то иде даље јер камате и даље расту.Вучелу, Вазуру и Остоју можеш у пакету да водиш са собом, ја лопове не раздвајам по томе који клуб воде.Zašto bi smetao neko koji je digao Partizan glupane a koji nije ništa ukrao iz kluba? Tebi smeta jer si smrdljivi Vučelin bot koji je opljačkao FK i doveo ga do toga da mu u 2023 seku struju!!
Nego objasni kako to da Željko traži pare od Nordeusa za Mirotića? Ono e brate daj 6 miliona treba mi? Da l si jbno glup il se praviš glup?