diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
I Ledej produzio ugovor na jos dve godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Лаж, није имао понуду од Звезде. Потпис од 2000000 евра (или долара) по сезони, уговор на две сезоне. Значи, за двојицу играча ККП је дао нешто више од 4000000.Ledej imao ozbiljnu ponudu iz predgradja![]()
![]()
Nisam ocekivao. Nije briljirao, ali nije ni tako los bio... Ukleta pozicija Rada kapitena.
Egzumi su bas retko simpaticne glave.Kucamo na vrata zaboravljenih asova, Boris Dalo:
Decko se malo usvinjio i omatorio, ali mu je faca sa tim ocima ostala ista.![]()
enigma je ledej
Zvanicno je. Panter i Ledej izgleda u paketu moraju da idu. Ajde jos Naneli. Dobrih sutera iz drugog plana sigurno ima da se dovede, ali ovaj je i naviknut, i posebna je glava.
najavio je jos u amrtuOde Papapetru.Nisam ocekivao. Nije briljirao, ali nije ni tako los bio... Ukleta pozicija Rada kapitena.
enigma je ledej
igrao za 700 000 po sezoni
pao mu ove godine nudio 1 200 000 a on odjednom ostaje u aprtizanu i to za dve milke po sezoni
ko je tu lud
nije logicno da on dobije 2 mil po sezoni...Pravi iznos sigurno nije dva miliona po sezoni.
Može biti da je izjednačio ponudu.
Može biti i da je prihvatio milionče po sezoni jer mu Pao nije nudio ulogu kao što ima u Partizanu.
Svi mediji koji trube o ugovorima i visinu zarade istih, to je Čokijevo delo.
aleksa je bitan zboh energije ali mora da mu obuzda paljevinu kada deluje ko muva bez glave...I Avramovic izgleda produzio ugovor..jos Naneli i to je to.
Ko sam ja da budem gadljiv na ova jaca imena, ali njega bas ne volim. Iako je kamena s ramenu, nasao bi on svoju ulogu. Ipak, vise od njega i Slukasa bih voleo specifican ubod poput Egzuma. Jedino sam zeleo ako moze da dodje Darius Tompson, brutalan je, a za ovo ostalo, svejedno mi.