KK Partizan

Ako mu damo 2 milke, a nudi mu se 2,5 drugde, tu ima razloga da ostane. Verujem da je i njemu stalo da ostvari jedan davni san, u kom je bio prekinut sa kaznom protiv Reala, posto je i njih ozbiljno silovao.

Najzverskija partija u finalu ABA ikad, i to bez ikakvog soliranja, privatizacije, i slicno. Prakticno je svaki svoj posed radio ono sto treba, promasio samo 6 lopti, pogodio 11, iznudio 6 faulova, podelio i 2 asistencije.

Izvesni Luka di Alesandro sa twitter-a pominje ipak dosta manje cifre: 1,6mil od PAO, i manje ponude od Barse i Reala. Ukoliko to slucaj, onda ga mi placamo manje od tih 1,5mil koje se vrte, zato pominjem da je njegova plata od 1mil (ne verujem da je manje) do 1,5mil.

Zato sto zelimo da nam sto vise igraca ostane. :mrgreen: Iskreno me briga ko ce doci, znam da ce biti dobri igraci verovatno bez obzira na cenu, ali zelim da Panter, Egzum i Naneli ostanu.

Plasi me, da ovakav tim u Beogradu vise nikada necemo videti.
Ja sam malo stariji pa se secam onog tima Detroit Pistons - "The Bad Boys". Na momente me ovaj tim podseti na njih. Cak mi ponekad i ZOC lici na Chuck Daly-ja. To samo ima jedan jedini put u istoriji kosarkaskog sporta, i nikad vise... Na kraju se raspadnu. Tuga.

Alkoholicar i lazni moralista pun mrznje,uzeo prvi trofej od kako je dosao,cisto da znate posto ga dizete u nebesa ovde
И да није узео трофејнији је он сам него цело вучићево спортско друштво са свим клубовима укључујући и клуб лопова из предграђа за који навијаш.
Жоц трофеји.jpg

Дадаћемо му и овај, значајан јер га је освојио под окупацијом а то није лако.

Nastavljamo da se divimo Kevinu Panteru za njegov rodjendan.

Peta utakmica ABA-finala:

Campazzo, Vildoza, Nemanja: FG11/33 za 79min kombinovano, 28 poena kombinovano, jedno 3 i po do 4 milki na parketu.
Kevin Punter: FG11/17 za 36min, 32 poena, jedna do jedna i po milka.

Zato se ne sme gresiti ko je kakav igrac po karakteru, ne po cenovniku ili statistici, jer ovi jedva da su postojali dok je Panter resavao.

Širi se krug oko Pantera: Tu su PAO, ali i Real i Barsa​

Kapiten Partizana Kevin Panter "vruća" je roba na tržištu. Zna se za ozbiljno interesovanje Panatinaikosa, ali u igri su i španski velikani Real Madrid i Barselona.
Kako prenosi Luka d’Alesandro Panatinaikos u ovom trenutku nudi malo bolje finansijske uslove od španskih velikana. Grci su navodno spremni da Pantera plate milion i 600 hiljada evra na godišnjem nivou.

Ove sezone Panter je odlučujuće uticao na osvajanje ABA lige za Partizan. Na kraju krajeva proglašen je i MVP finalne serije regionalnog takmičenja. Takođe, imao je važnu ulogu u Evroligi.

Briljirao je u seriji protiv Reala, ali samo u prve dve utakmice, pošto je posle tuče u drugoj utakmici suspendovan na dve utakmice, što se smatra prekretnicom u seriji.

Back