KK Partizan

Veceras od 20h, nastavak epske borbe izmedju nas i mocnog SC Derbija. :mrgreen:

Kao sto rekoh, nisam vise optimista u vezi naseg mentaliteta i ovog plej-ofa, mogu misliti kako je igracima bilo preko vikenda da gledaju smecare iz Madrida koji se okitise evro-titulom, a onda da igraju protiv derbija i ona dva fabricka kluba, ali mislim da je red da veceras malo lakse pobede SC. Pa cemo da vidimo dalje.

Sa danasnjeg treninga
Screenshot_20230524_203324_Chrome.jpg

Ko misli da podigne majcu i clansku kartu od danas, neka saceka do 5. juna, ja proplivao na ticketline, nisu isporucili. :roll:

Zeljko Rebraca je otprilike jedini kosarkas kog redovno, jednom godisnje srecem, danas u Merkatoru na NBG. Ja bih se njemu javio, al' on mene ne poznaje. :mrgreen:

Sad cekam saopstenje slaninara zasto funkcioner Vojvodine ide u Merkator u Beogradu kad ima isti takav u Novom Sadu. :rtfm:

Poslednja izmena:
"Primili" smo skoro 30 ofanzivnih skokova, ne znam dal' sam ikad to video. Kontrola utakmice je bila toliko dobra da nas ni to nije ostetilo, ali za revans to mora da se popravlja. Ocito su odmarani igraci jer revans je vec za dva dana, zato zesca otaljavacina u drugom poluvremenu. No, Trifunovic i Madar su se dobro pokazali.

Back