KK Partizan

Dobra odbrana i iskontrolisan skok, rutinski. Ne igramo top u ofanzivi, malo su nam losije kretnje, mozda smo malo i "procitani" od svih, i malo ispali iz forme... Gledam Dantea, ispadaju mu lopte koje su mu inace ulazile, a Lesor razlika nebo i zemlja u odnosu na pre.

Sad za 6 dana panteri, ali moramo da cekamo cokijevske igrice hocu-necu, podizanje tenzija, itd. Na njegovom mestu, ne bih se previse brinuo jer kako stvari izgledaju - oni su dostigli vrhunac forme, a mi smo nas vrhunac prosli i jedina nada nam je da strucni stab radi dobar posao u smislu nekog mikro-ciklusa i da cemo izvuci za nedelju-dve opet neki maksimum. No, Cokic i njegov klubic su malo sta osvojili posteno, tako da, ovo je njihov nacin.

Kakvi su sabani ovi iz KK Partizan shop, sto su otvorili onaj kontejner ispred Arene i prodaju rekvizite. Ja nemam sal i rek'o ajde bas da uzmem jedan, i vidim imaju jednu vrstu, rek'o nije nesto ali ako kosta "samo" 800din uzimam. Ja ga raspakujem, a ono sal pola Partizan, pola Real Madrid (ljubicasti), a oni gejevi upakovali tako da se vidi samo Partizanova strana i ja naseo. Kaze mi drug posle, al' su ti ga uvalili, kao Serhio Ljulj. :mrgreen:

Lepo je sto se trude da zarade i sve to, ali da ti uvaljuju kao neki pijacari...

Liga Zeljka Obradovica je pod pravednickim pritiskom krimosa iz Zeleznika pristala na odlaganje za 1 dan. Sad je na nama.
Nije problem jedan dan, ali se sumnja da se to gura da eventualna majstorica u Areni padne na dan kad Scorpionsi imaju nastup. Videcemo.

Sramotno ponašanje uprave kkp, koji su u ovoj seriji plej ofa ABA lige čak tri puta tražili odlaganje (pomeranje) termina a onda nisu spremni da pristanu da rukovodstvo ABA lige pomeri prvi meč finala plej ofa za jedan dan. Licemerje u punom kapacitetu, u šta spada i Savićev dopis o prodatim kartama za dvanesti (za koji se ni satnica nije znala)...Toliko ste se nameračili na ABA trofej da se i najveći trener u univerzumu pristao (čitaj potrudio) da KK CZv ispadne iz takmičarskog ritma pomeranjima termina i produženjem na čitav mesec dana. Izgleda da su one Duškove reči na KZŠ nakon one otimačine doprle do najboljeg i da se uplašio poraza i još jedne godine bez trofeja (ako ne računamo trofej luzera).
Naravno i u ovom slučaju glume paćenike i oštećene (da jesu oštećeni, jesu ali mentalno jer 10 godina traje dominacija) iako će KKCZv da odigra 3 utakmice za 4 cana. Jadni ste i bedni i to neće promeniti ništa ni nakon ovog finala plej ofa.

Liga Zeljka Obradovica je pod pravednickim pritiskom krimosa iz Zeleznika pristala na odlaganje za 1 dan. Sad je na nama.
Nije problem jedan dan, ali se sumnja da se to gura da eventualna majstorica u Areni padne na dan kad Scorpionsi imaju nastup. Videcemo.
Posto vidim da ovde vodis glavnu rec i da samo kenjas u prazno,a iz tvojih tekstova se vidi samo mrznja prema nama,a nista dobro ne moze da se nauci,kazi mi samo zasto ne igrate dve godine vec KLS?

iako će KKCZv da odigra 3 utakmice za 4 cana.

Mislim da je malo pretenciozno namestaljke koje vasa dva FMP-a igraju zvati "utakmicama". :mrgreen: Osim toga, sami ste ih zakazali, mogli ste kad hocete, sto vrlo dobro znate. Zasto ste ih zakazali bas sada, pa da bi dizali tenzije, jer drugacije jedva da ste uzeli neki trofej, a mozda postoji i neki drugi cilj.

Sad bi bila fora da u nekoj 41-oj utakmici pustite FMP2 da vam pobedi FMP1, pa da dodje do novih preklapanja. :mrgreen:

Posto vidim da ovde vodis glavnu rec i da samo kenjas u prazno,a iz tvojih tekstova se vidi samo mrznja prema nama,a nista dobro ne moze da se nauci,kazi mi samo zasto ne igrate dve godine vec KLS?
Ako je tako, zasto me uopste pitas takva pitanja, kad ti je sve coravi krimos objasnio po medijima? Odskakuci malo od mene, smaras.

Ne stizem da ispratim situaciju, al' sad citam... Pristali smo na pomeranje na 13. jun, ali i zatrazili pomeranje eventualne majstorice ranije, kako zbog ovih panterogenih pomeranja ne bi izvisili za Arenu zbog pomenutog koncerta Scorpionsa.

Ako je tako, zasto me uopste pitas takva pitanja, kad ti je sve coravi krimos objasnio po medijima? Odskakuci malo od mene, smaras.
Tebi u svakom komentaru mora da se ispoljava mrznja,zatrovan si druze previse.Ajde ako vec toliko pises na ovu temu,odgovori na pitanje,pusti ti sta on prica,ja tebe pitam zasto ne igrate.Probaj da nam otvoris oci.

Druze, nemam ja sta otvoriti tebi, oci ti se sigurno nece otvoriti. Onaj deo tela koji se kod tebe otvara, otvorice ga neko drugi. Sto se zatrovanosti tice, vi ste toliko prsli da ne pratite svoj klub i ne komentarisete nista cak ni kad igrate toliko bitno finale, za titulu, nego dolazite ovde da se cesete gde vas svrbi. Toliko o tome. Zato nema puno price s vama, komentar ili dva, i to je to, cao djaci.

Druze, nemam ja sta otvoriti tebi, oci ti se sigurno nece otvoriti. Onaj deo tela koji se kod tebe otvara, otvorice ga neko drugi. Sto se zatrovanosti tice, vi ste toliko prsli da ne pratite svoj klub i ne komentarisete nista cak ni kad igrate toliko bitno finale, za titulu, nego dolazite ovde da se cesete gde vas svrbi. Toliko o tome. Zato nema puno price s vama, komentar ili dva, i to je to, cao djaci.
Kome ces ti nesto da otvoris da mi je znati?Kompleksi te ubise bre indijancu jedan zatrovani,podrzavate aba ligu,a ne podrzavate srpsku ligu.Odavno smo se mi oglasili majmune da ne podrzavamo aba ligu,dok je vi maksimalno podrzavate,eto razlike.

Каква је то секта.
FB_IMG_1686422610172.jpg

Nista novo. Mislim da je SK to objavio, kako su oni navodno imali uvod u taj dopis.

Srpske sudije su pre nedelju dana otkazali ucesce u finalu, a Coki trazi bas srpske sudije (kao da je bitno koje su nacionalnosti), jer navodno imaju velikih problema sa ovim sudijama sto sude finale EL. Naravno, domace sudije je lakse ucenjivati, za razliku od slovenackog sudije koji ce da sudi finale EL i posle utakmice ide kuci u Sloveniju i boli ga dupe za coksona i sektu.

Back