KK Partizan

Hajd' ovo protiv SC, debili smo ako ispadnemo od njih sta god da bude sa Arenom, ali bas me zanima dokle ce ovo da ide i sta nam je legendarni Grba (tj. koalicija Vucici-Covici) spremio za polufinale ili finale. Price idu toliko daleko da ce sad navodno da snimaju tamo film o Aci Lukasu. Znamo da su se napatili zbog nase evroligaske kampanje, ali ukoliko nam oduzmu prednost domaceg terena...

Novi momenti, Tegeltija pise da su nam upitni i polufinale i finale u Areni. Sacekajmo malo, ipak je u pitanju Tegeltija, ali izgleda da igre vec pocinju.
Kakve igre?

OPET ZAVERE PROTIV NAS???

Pa šta je čudno ako je arena zauzeta sada za nove finalne termine?

Prvo, partizan je zbog učešća u top 8 evro lige POREMETIO termine i plan odigravanja završnice aba lige!!

Reči ces zbog višeg cilja? Jel? Pa vidi real barsa pa i monako makabi su svi igrali pored utakmica top 8 I DOMAĆE LIGE

trener reala se pravdao sa tim kako su oni izmedju pet utakmica plej ofa imali i utakmice u svom nacionalno takmičenju a PARTIZAN NE, JER SMO ODLOZILI

I sta sad? Pomerao di termine da bi bi imao prednost u fizičkoj snagu u top 8 jer nemaš dovoljan roster za dva takmičenja?

Pa vidi to je naš problem.

Poenta je da smo mi ispretunbali utakmice plej ofa aba lige i sad prosto ne možemo da arenu krivimo za to što je u drugim terminima zauzeta.

Druga stvar bi bilo da su pokušali unapred znane termine plej ofa i rezervisan da nam odgode gostoprimstvo... To ne bi ni pokušali...

Ali sami smo poremetili i produžili trajanje plej ofa aba lige pa i njegovo FINALE!

nemamo razloga da sad kmecimo!

20230516_223957.jpg

Nije mi jasno da još uvek niko ne pominje kraj akcije, sumu, bilo šta...

Trebalo je barem neko da prenese sumu sa sajta, ako sam ja sinoć mogao to da saberem za par minuta neki medij je mogao barem isto to da uradi?

Izašla je apdejtovana tabela na sajtu, po mom sumiranju sakupljeno je 4.5 miliona evra!

Obratite pažnju, to nisu sve uplate jer je cutoff na 5.444din, ali možemo računati da je to otprilike to.

Bravo braćo Grobari :heart:
Naivci

Zvezdi i ogromni dugovi i mucke su se sve lepo pokrile (pogotovo dugovi fk zvezda) a partizanu nećemo uplatiti porez i pokriti, nek to čine naivci

Ma ti si najpametniji, umesto da daš i pomogneš da se reši višegodišnja omča oko vrata ili barem da ćutiš kad drugi pomažu, ti kenj@š sa strane.

Nema većeg navijača od tebe. Izvini, mislio sam nema većeg beskorisnog hejtera od tebe.

Na kraju ce ostati i kusura. :mrgreen:

Veceras je utakmica, ajde momci, vratite se u normalu da ne upropastite sebi dobru sezonu.
Zar sumnjaš u večeras?

Pa i naivci znaju ko nam glavni sponzor i ne samo nama i drugima su KLADIONICE

limeni je lepo to dogovorio za prvu utakmicu a ŽELJKO POŠTENJACINA sproveo u delo.

Brišemo ove nesrećnike veceras ko svinja masan džak.

Ma ti si najpametniji, umesto da daš i pomogneš da se reši višegodišnja omča oko vrata ili barem da ćutiš kad drugi pomažu, ti kenj@š sa strane.

Nema većeg navijača od tebe. Izvini, mislio sam nema većeg beskorisnog hejtera od tebe.
Dao sam ja ovoj državi tj srpskom narodu kad je trebalo. Dok su ovi danas što vladaju (pa i vide klub) tada bili nesposobni za vojsku bili ciravi i slično...

Pa danas imam gelere koji ne mogu da se vade, ne čujem dobro na levo uvo, i plus rane na tjelu.

Ali limenom i Vučiću ne dam. A ti davaj kad si naivan.

E pa mi sada dajemo za naš klub, na namenski račun za izmirivanje poreza koji nas guši više od decenije.

Pomogni ili se skloni sa strane, nemoj da vređaš one koji pomažu svom klubu.
Ne pomažeš ti klubu.
Već lopingerima.
Zvezdi i ogromni dugovi pogotovo fk, su priseti se, OPROSTENI OD BANKE dobrim dijelom, porezi anulirani preko noći... Njima se potom i naidje GASPROM kao sponzor (pola NIS-a maltene ipak pripada i drzavi) sa 50 mil e a nama ling long Sa mil do dva... Il slično...

Njihovo su pokrivali muckama i narodnim. Parama, ili od lopovluka prema državi.

A za partizan zvalonja neće da odvaja pare koje su pokrali ko sto su pomogli zvezdu.
već ajde im složi kuknjavu kao vučić ganja porez a ti ostoja brate izvući od naivnih ovaca...

Ne brkaj babe i zabe

Ok, njima je oprošteno, nama nije i mi već deceniju i kusur teglimo taj dug.

Imaš li rešenje sem da se taj dug plati? Da je moglo desilo bi se već. Ne, ajde da pustimo klub da se ugasi dok mi vičemo "kalimero, nepravda", jel to tvoje rešenje?

Moje pare idu na namenski račun, da se državi plati porez i tako pomogne moj klub. Ti nemaš nikakvu osnovu da meni kažeš da sam dao pare lopinama, ja sam pomogao mom klubu a ti nisi nego samo seereš ovde u prazno.

Back