KK Partizan

Kakva titula 94? O čemu se to radi? Jel nije partizan 92. uzeo?
I nitko ne kaže da on ne snosi nikakvu krivicu nakon što od 3 utakmice u nizu (od toga 2 u Beogradu) nije uspio dobiti niti jednu. Al da ga se predstavlja kao nekakvog nemača pojma mi je nevjerojatno. Šta on na klupi može kada na terenu krene žestok choke? Gledao sam samo highlightse, ali pretpostavljam da je i zvao minute odmora, i mijenjao, ali jbg. Usrali se igrači ukazane prilike.
Da 92.
Moja greška

Ako ne padnemo psihicki, trebali bi da je uzmemo, al' nazalost, u ABA coks ligi se ne moze nista garantovati.

Bice svinjca opet.

Objavljeno je upravo da sa SC Derby igramo 15. maja... Bar da je u nedelju pa da sednem u auto i odem, ovako ne znam. Ako bude neki raniji termin, mozda odem u kancelariju, pa tamo radim, pa da stignem na voz... U svakom slucaju, bar protiv Cedolimpije moram otici.
ABA coks liga, KLS Coks liga, EL ?
Po cemu su ABA i KLS (koju btv i ove godine izbegavate) coksove lige???
Mali podsetnik: ABA liga - 14 klubova
KLS 8 klubova + KKCzv i KKP.
Da nije malo paranoicno izjaviti "Coksove lige"?

Legitimno, meni je naprimer bilo krivo kad je Cibona uzela one dve titule. Ako ostane Zeljko i vidimo ledja nasem meceni sto nas davi kao zabu uzecemo nasu drugu i Zeljkovu desetu titulu pre ili kasnije.
Uvijek sam mislio da su vama Splićani veća trauma. Ono, imali ste sjajan tim u to vrijeme, al konkurencija vam bila three peat Jugoplastika koja je uzela sve naslove.prvaka Juge tih zadnjih godina.

Ne mozes da poredis fudbal i kosarku. Kao da si rekao zasto vrhunski treneri ne vode MZT, Panionios... Lose ti je poredjenje
Ne, nije loše. U svakom ekipnom sportu najbolji (najuspješniji) treneri vode najbolje momčadi. Bilo klubove, bilo reprezentacije. Ja ne znam zašto ti misliš da je Obradović, kao najtrofejniji europski trener, umjesto Panathinaikosa, Fenera i Reala trebao voditi Prokom ili Cholet, ali to tako ne funkcionira.

Pazi roki, jedan pablo laso je legenda reala i španske košarke pa kad su počeli loši rezultati dobio je šut u but...to tako ide
Svaka čast željku, da ništa u životu nije uradio osim titule 94. našao bi se na spisku najslavnijih partizanovaca, ali ako nešto ne ide, priznaš i pustiš drugog da pokuša, a ne da se mumificiraš u klubu i svi da ti ljube stopala...
U situaciji kad vodiš 2:0 igraš dve kao domaćin i naposletku vodiš 18 razlike do pred kraj, za poraz je kriv isključivo trener i niko drugi...
Aj da vidimo još aba ligu...
Ali zaboravljaš bitnu stvar....

danilo-andjusic2-670x447.jpg
.

Zašto Partizan zovu Kamerun i zašto i sami igrači nose majce sa zastavom Kameruna? Zato što cela Srbija zna (iako su to započeli Zvezdaši kao sprdnju) da je Partizan bez Crnaca jedna velika 0. Zato je treća utakmica izgubljena. Jer su Panter, Lesor bili isključeni a Egzum povređen. Realu se vratio Taveras.

A u četvrtoj ste napravili užasnu atmosferu sa onim kukanjem i cvećem (Bog nek dušu prosti žrtvama ali nije sportska hala mesto za to),

Ako ispušiš 2 puta zaredom u Beogradu neće Real da te pusti da ga opet poniziš u Hala Madridu pa makar vaskrsao 36-godišnji Rodriguez i igrao 18-godišnji Eli Ndiaje.

A i Ljulj je počastio Partizan sa dve trojke na kraju taman onako majstorski da se nasmeje u facu kako je provokacijama zajebao ceo Partizan.

Krivi su igrači ne Željko.

Ali zaboravljaš bitnu stvar....

Pogledajte prilog 1340678.

Zašto Partizan zovu Kamerun i zašto i sami igrači nose majce sa zastavom Kameruna? Zato što cela Srbija zna (iako su to započeli Zvezdaši kao sprdnju) da je Partizan bez Crnaca jedna velika 0. Zato je treća utakmica izgubljena. Jer su Panter, Lesor bili isključeni a Egzum povređen. Realu se vratio Taveras.

A u četvrtoj ste napravili užasnu atmosferu sa onim kukanjem i cvećem (Bog nek dušu prosti žrtvama ali nije sportska hala mesto za to),

Ako ispušiš 2 puta zaredom u Beogradu neće Real da te pusti da ga opet poniziš u Hala Madridu pa makar vaskrsao 36-godišnji Rodriguez i igrao 18-godišnji Eli Ndiaje.

A i Ljulj je počastio Partizan sa dve trojke na kraju taman onako majstorski da se nasmeje u facu kako je provokacijama zajebao ceo Partizan.

ala si se nalupetao, za medalju

Svako jutro, neki novi hit.

Jedva cekam da se vratimo ne toliko fensi obavezama u ABA-ligi pa da se postedimo ovakvih komentatora i pratioca koji dolaze uz ove najfensi utakmice.

Inace, ukoliko bi se EL igrala sa domacim igracima, Zalgiris bi bio ubedljivi sampion, a mi ostali bismo bili donji dom Evrokupa. :mrgreen: I Smailagic bi bio MVP svega.

Svako jutro, neki novi hit.

Jedva cekam da se vratimo ne toliko fensi obavezama u ABA-ligi pa da se postedimo ovakvih komentatora i pratioca koji dolaze uz ove najfensi utakmice.

Inace, ukoliko bi se EL igrala sa domacim igracima, Zalgiris bi bio ubedljivi sampion, a mi ostali bismo bili donji dom Evrokupa. :mrgreen: I Smailagic bi bio MVP svega.
najbolje bi bilo ograničiti broj stranaca na jedan, max dva pa kom obojci kom opanci
ovako u svakom takmičenju igraju ameri protiv amera
po tom pitanju real uopšte nije loš, jer ima te veterane špance, matorci al ubijaju

Sta bi bilo da Zoc ume sa mladim igracima? Imali bismo pet kandidata, a ne "samo" dva.

Naredne sezone je Tristan Rising Star, osim ukoliko ga Zoc na leto ne torpedira. :mrgreen: Al' ne bih ga ja tako lako otpisivao, na leto bolje da se ne tripuje sa draftovima, nego daj da ga Smajli vodi na splavove i uputi ga u tajne zivota sa Tarom Simov i ostalim "uciteljicama".

Iskreno, ne zanimaju me vaše međusobne prepirke na osnovu klupskih boja. Čak mi i nisu jasne. Razlika u košarkaškim sekcijama dva SD-a je nebo i zemlja. Ne znam o čemu se tu uopće ima raspravljati. Jedni su bili prvaci Europe i imali naslove prvaka u ono vrijeme daleko najjačoj košarkaškoj ligi u Europi. Drugi su zadnji naslov osvojili dok se košarka igrala na kiši i šljunku. Zadnjih godina su ovi drugi utukli para i para da bi nekako napravili nešto u toj Euroligi. Ali i dalje ništa. Skupljaju se ABA naslovi u besmislenoj ligi koja liči na boksački meč gdje jedan od boksača ( 30% klubova u ligi) ima zavezane ruke iza leđa.

Ali složio bi se da su krivi igrači. Usrali se.

Akcija jedan partizan imamo se zavrsava danas, sumirao sam vrednosti sa sajta i ispada oko 1.8 miliona evra.

To nisu sve uplate nego 1992 najviših do 10.maja, tako da svakako prelazimo 2 miliona, možda bi mogli da dobacimo do 3?

Mene nema u tabeli, a pisao sam ovde kad sam uplatio, mislim da je bilo ili posle pobede nad PAO, ili posle Buducnosti... Bar ne uspevam da se pronadjem preko "search" u browser-u, kad kucam svoje ime i prezime.

Tacno 5,000. Nisam bas ispratio, a bas sam hteo da mi ime bude ugravirano na parketu. :mrgreen: Salu na stranu, srecan sam sto akcija dobro ide, al' nisam miran dok se Limar ne javi da resavamo tm.

PS: Juce mi legla plata, mogu da uplatim jos dinar pa bi trebalo da se sabere. :mrgreen:

Back