KK Partizan

I, Kevin Panter u drugom timu. Mada je i Eksum zasluzio mesto, ali ima dobrih igraca. Osim budjavog Muse flopera. :mrgreen:

Za sat vremena pocinjemo protiv SC Derby. Ocekivanje je, naravno, da protutnjimo kroz njih, a onda cemo da vidimo sta se zbiva protiv fabrickih klubova. Ocekivao bih da konacno razbijemo to epsko mucenje protiv Cedolimpije (da ne bude majstorice), pa onda u finale protiv pantera gde ce svasta da bude. Cokson je lud, treba mu sva paznja ovoga sveta, i ucinice sve sto moze da nam pokvari odlicnu evropsku odiseju, a vrati svom fejk klubu na vaznosti.

Razlozi za optimizam: ekipa je u odnosu na njih uglavnom zajedno dve sezone, mada imaju i oni tu svoju bazicu. U odnosu na njih i Cedolimpiju, u Evropi smo razgazili mnogo jaci nivo kosarke. Panteri su pokazali isto solidno visok gornji prag, ali na mahove, i u trenucima bez velikog pritiska po njih. No, momci su se klali sa Tavaresom, Dekom, malo sa Debuseleom, i ostalim rmpalijama i opasnim napadacima, pa kontam da ce mnogo lakse biti navici se sada na Alena Omica, Martina, Bentila i slinu Petruseva.

Razlozi za brigu: Cedolimpija tradicionalno neugodna, panteri su imali vremena samo za nas da se spremaju, i jedni i drugi ce imati sigurno dosta volje. Panteri imaju i visok prag igara koji im diriguju Argentinci, ali srecom, njih su samo dvojica pa kontam da ako smo jurili Hezonju, Musu, Gosa, Ljulja, Rudija i kompaniju, valjda cemo izaci na kraj i sa ovima. Tu dolazimo do jos jednog razloga za brigu, a to je nedostatak Alekse koji nije elitni defanzivac, ali moze da bude uporan, agresivan i "lud" - falice neko da trci i lozi.

Sto se ostalog tice, onoga sto ce manijak iz Zeleznika da pripremi, i SNS za koje se govorka da ce nas zbog mitinga preseliti u Pionir i time anulirati prednost domaceg parketa koju smo izborili, to je vec izvan nasih opsega i tice se nase krimogene sredine. Mozemo samo da sedimo i gledamo sta ce biti i cega ce se "dosetiti".

Au, kakvo samoubistvo, jos smo ih iskontrolisali, drzali utakmicu u rukama i napravili one faulove za 3p. Momci su bas us.rani posle EL. Nadam se da ce im ovaj sok pomoci da se malo otrezne.

Ne verujem da cemo bas ispasti od SC, ali moja kalkulacija o plej-ofu pada u vodu vec protiv Cedolimpije ako ovako nastavimo.

Mozda nas ne pali ovaj TOP8. :mrgreen:

Ziceri+otvorene trojke, a svojom losom odbranom smo im otvorili utakmicu i pogadjali su blesave stvari. Mi smo mislili da cemo resiti u poslednjoj cetvrtini i tacno se videla kao na dugme promena intenziteta odbrane, ali smo se ubili. Zasluzeno, ne mozes tako igrati plej-of.

Naravno, sto se mene tice, momci imaju pravo na jedno ovakvo sra.nje posle odlicne sezone, ali samo jedno. :mrgreen: Nije pos'o ni da sve uradjeno prospes.

Ko ce sada docekati cetvrtak...

Sezona bez trofeja, jos jedna, nikako ne moze da bude odlicna.

Mislio sam na dosadasnji tok sezone (EL+ prvo mesto u ABA). Nece ni za mene biti odlicno ako ne osvojimo ovo. Ali treba imati u vidu da ce biti dobra sezona svakako (zbog EL), kao i da ova ABA, kao i ono sa Realom, nece u finalu biti samo parket.

Al' sad smo u poziciji da moramo da ozbiljno zasucemo rukave za to finale.

Znaci, mota mi se po glavi vrazji Avramovic i kako smo bez njega i Smajlija bili na 4:9 u EL, a onda rasturili. Sad mi nemamo pobedu bez njega na parketu evo vec trecu utakmicu, a ni Smailagic nije igrao. 'Bem ti zivot ako su neke cacanske vradzbine, zavrsili smo mi ovo. :mrgreen:

Mislim da je normalno ocekivati da se ne izgubi od razvojnog tima Buducnosti. Ali ti se palis na poraze...svi su protiv nas fore, jadni mi, avangarda i te gluposti. Mnogo je takvih nisi jedini ne brini.

Grbovic svojski resio da obori rekord u disciplini uvlacenja AV-u tamo gde sunce ne sija.

"Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gde će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio deo tog Partizana i to sam uvek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba", zaključio je Grbović.

Mislio sam na dosadasnji tok sezone (EL+ prvo mesto u ABA). Nece ni za mene biti odlicno ako ne osvojimo ovo. Ali treba imati u vidu da ce biti dobra sezona svakako (zbog EL), kao i da ova ABA, kao i ono sa Realom, nece u finalu biti samo parket.

Al' sad smo u poziciji da moramo da ozbiljno zasucemo rukave za to finale.

Znaci, mota mi se po glavi vrazji Avramovic i kako smo bez njega i Smajlija bili na 4:9 u EL, a onda rasturili. Sad mi nemamo pobedu bez njega na parketu evo vec trecu utakmicu, a ni Smailagic nije igrao. 'Bem ti zivot ako su neke cacanske vradzbine, zavrsili smo mi ovo. :mrgreen:
Aj dosta vise pravdanja.

Dakle gospodo?

OSTOJA je Vučiceva škola.

Niko ne sumnja da ćemo ove poletarce masakrirati u podgorici i igrati treću u bg.
To je jasno.

No ko je ovu PRODAJU namestio? Ostoja.
Ko je omogućio da se makne lova na kladionicama i ostoja i ekipa fino profitira?

ŽELJKO!

E moj željko....

Jeb. li vas svi dabog da. Neka I gofno čović uzme trofej. Jer si i ti ispo fekalija ovim večeras.

Nije on dosao u partizan za džaba no za milione.
Sad ostoji vraća usluge.

Bruka.

Back