KK Partizan

Честитам КК Нарикаче, још једно историјско ложење и још један рекорд. Први тим који није одбранио 2:0 у плеј-оф серији. Желим вам да наставите тај низ.

Моја дубока наклоност иде Дантеу (Пакао) Егзуму. Када га је онај Јеб.уселе отресо о паркет човеку сломљена кичма, попуцале тетиве, излила се жуч, двоструки потрес мозга, кренуле стене из бубрега, а он успео да се опорави и одигра после тога преостале мечеве. Ја за тај медицински феномен још нисам чуо, па после ове сезоне да нам каже шта једе да будемо сви тако јаки као он.

Није ми јеасно јел била Ловерњ на пета утакмица да гледа ону уметност губљења добијеног.

Иначе након што завршите пљување по прворођеном да му после приђете и у стилу правих агресивних просјака какви јесте, да му дрмате руку и тражите да вам кешира вајлд-кард за Ф4, или макар за следећу сезону у Евролиги. И уместо 30, да вам сада да 50 милиона евра, без пореза, иначе му претите самоспаљивањем.

На крају, честитам Обрадовићу пласман на Ф4. Наравно, не Желимиру Руменом, већ Салету.

Будите ми добро и сетите се, због свих ваших злодела у историји, још нисте отплатили дуг карми. То је ако се питате зашто сте овако прошли.
Dobro, a kad ste vi limenke napravili ovakav spektakl i igrali 5 utakmica sa gigantom u cetvrtfinale?

Tačno.

Jedno ne uspeva da iskontroliše kod njih,
kad nabiju razliku, makar 10 poena, POČNU DA SE ZAJEBAVAJU.
Ako ih protivnik dobro pritisne i samim tim im oteža i šut pa još prodje blizu tad ulazi voda u uši...

Već viđeno više puta...

Uglavnom, prosuli smo PLUS 18 u petoj utakmici, Petoj! Na maltene 10 min pre kraja...

Ej bre!
Realno vi ste u drugoj već dobijenoj utakmici uspeli sami sebi da zakomlikujete život. Ove tri uzasopne pobede Reala su samo posledica svega šta se dešavalo u drugoj utakmici.

Nazalost legende spanske kosarke Sergio Ljulj i Caco Rodrigez su i u 40 oj presudili Partizanu.
Ljulj je teskom provokacijom na kraju 2 utakmice spasio Real jer je iskljucio Pantera a u 5 oj utakmici Čačo se pretvara u demona i razbija sve zivo.Da se mi razumemo to su 2 najbolja beka na ovim prostorima i bili i ostali.Malo su Rodrigeza previse potcenili i napravi covek za 5 min masakr.Zaustavlhen je Tavares ali ocigledno se otvorio prostor ovom majstoru da se razmase.
Pratim njih dvojicu 20 godina to su ozbiljni opasni bekovi pobednickog izraza lica.Ikone spanske kosarke i u 40 oj.
Partizan je dao sve od sebe max se borio posteno i sportski i sve cestitke .Da nisu isprovocirali Pantera ispao bi Real.Ali smislili su kako da se izvuku i izvukli se.

Dobro, a kad ste vi limenke napravili ovakav spektakl i igrali 5 utakmica sa gigantom u cetvrtfinale?
Нисмо, ово вас тролујем досољујем на рану јер сте то заслужили.

Увек могу и реално да причам, ово јесте велики успех. И да вам је неко у децембру рекао овакав сценарио ретко ко би веровао. Обрадовић је успео од психички убијене екипе, која има доста квалитета, да врати самопоуздање и да у периоду од фебруара до маја направи вероватно најбољи тим ЕЛ. Све са прве две утакмице са Реалом, све је пуцало од самопоуздања. Обе у Мадриду су добијене као да је Партизан апсолутни фаворит.

И онда се догодио последњи минут и по друге утакмице. Вишак тестостерона, ложана и потпуно одсуство базичне интилигенције узроковало је да се од готовог направи вересија. Буквално не постоји ниједно оправдање за улазак у тучу у последњим секундама добијеног меча. Иако себе сматрате, господа нисте, ретко када сте и били, зато не да нису ови ментоли пали на провокације Љуља (јер је само у вашем мозгу намеран фаул провокација која се никада не догађа), већ су са задовољством ушли у тако нешто.

Знам да је у мозговима многих Љуљ главни кривац, а не Лесор и Пантер који су ушли уопште у такво ....... Као што је Петрушев крив што га је Лесор набо, навијјачи су криви што је Лесор хтео да се бије са њима, навијачи су криви што је Пантер показвао ..... итд итд итд. Јер ваљда није посао играча да игра, већ да реагује на провокације.

А није да нисте тукли из немоћи, последњи минути оне четврте утакмице против Звезде Саша Павловић када је ударао песницама, лактовима Калинића, Песницом Лазића у му.да и друге и на крају када је онај Словенац раменом забо Џенкинса. Ни близу сра.ња која је Љуљ урадио вама. Али ти људи су искулирали, све те провокације и ту фрустрацију Партизана су искористили да рутински добију ту полуфиналну серију. За разлику од те, како кажете "циганске стоке", ваши нису успели да се суздрже и урадили су вероватно најретардиранију ствар која дуго није виђена на спортским теренима.

И то је тај тренутак када је све што сте имали од фебруара до маја, сав тај хајп и усијана форма, када се стропоштало. Реал би на име можда могао да има једну победу у Београду да је све било комплетно, али тешко две. Овако је успео да преокрене, да испише историју и то преко вас и то је то. Дакле слободно, захвалнице и цвеће за овакав крај доставите Пантеру и Лесору и ником другом.

Poslednja izmena od moderatora:

Увек могу и реално да причам, ово јесте велики успех. И да вам је неко у децембру рекао овакав сценарио ретко ко би веровао. Обрадовић је успео од психички убијене екипе, која има доста квалитета, да врати самопоуздање и да у периоду од фебруара до маја направи вероватно најбољи тим ЕЛ. Све са прве две утакмице са Реалом, све је пуцало од самопоуздања. Обе у Мадриду су добијене као да је Партизан апсолутни фаворит.

И онда се догодио последњи минут и по друге утакмице. Вишак тестостерона, ложана и потпуно одсуство базичне интилигенције узроковало је да се од готовог направи вересија. Буквално не постоји ниједно оправдање за улазак у тучу у последњим секундама добијеног меча. Иако себе сматрате, господа нисте, ретко када сте и били, зато не да нису ови ментоли пали на провокације Љуља (јер је само у вашем мозгу намеран фаул провокација која се никада не догађа), већ су са задовољством ушли у тако нешто.

Знам да је у мозговима многих Љуљ главни кривац, а не Лесор и Пантер који су ушли уопште у такво сра.ње. Као што је Петрушев крив што га је Лесор набо, навијјачи су криви што је Лесор хтео да се бије са њима, навијачи су криви што је Пантер показвао кур.ац итд итд итд. Јер ваљда није посао играча да игра, већ да реагује на провокације.

А није да нисте тукли из немоћи, последњи минути оне четврте утакмице против Звезде Саша Павловић када је ударао песницама, лактовима Калинића, Песницом Лазића у му.да и друге и на крају када је онај Словенац раменом забо Џенкинса. Ни близу сра.ња која је Љуљ урадио вама. Али ти људи су искулирали, све те провокације и ту фрустрацију Партизана су искористили да рутински добију ту полуфиналну серију. За разлику од те, како кажете "циганске стоке", ваши нису успели да се суздрже и урадили су вероватно најретардиранију ствар која дуго није виђена на спортским теренима.

И то је тај тренутак када је све што сте имали од фебруара до маја, сав тај хајп и усијана форма, када се стропоштало. Реал би на име можда могао да има једну победу у Београду да је све било комплетно, али тешко две. Овако је успео да преокрене, да испише историју и то преко вас и то је то. Дакле слободно, захвалнице и цвеће за овакав крај доставите Пантеру и Лесору и ником другом.
aj ti lepo pusti partizan i nas da tihujemo, a ti na svojoj limenoj stranici analiziraj bari i utakmicu dva najveća evropska krimosa, džajića i tapija, a onda pređi na analizu igranja kola kola sa indijancima sa popokatpetla

znaci, ko me vidi na ulici da me pljune preventivno u celo
i zabode pesnicom ako ikada vise budem gledao
minut igre KKP makar i revijalnu utakmicu ...

Uffffffffffffffffffffffffffffffffff....

dobijeno da poklonis ... jel juce bio neki rialiti ili sam ja tesko bolesna osoba, dusevno a bogami i kod ociju ?

Izvinjavam se na upadu ali ne mogu da pojmim sta juce ono bi sa realom?

aj ti lepo pusti partizan i nas da tihujemo, a ti na svojoj limenoj stranici analiziraj bari i utakmicu dva najveća evropska krimosa, džajića i tapija, a onda pređi na analizu igranja kola kola sa indijancima sa popokatpetla
Ја бих остао само на нашим причама. Иначе нисам имао навику да долазим овде јер сам сматрао да свако своје двориште треба да гледа. Али увек сте ви били ту на нашем делу форума да нам објашњавате да се гасимо и у фудбалу и кошарци, звецкали нам катанцима, упознавали нас са стањем АПР-а, на дневном нивоу сте пратили дуг Звезде, наслађивали сте се сваким нашим поразом.

Рекох чисто мало, један промил ваше бахатости да ви осетите овде. Тако да не идем нигде, кад год посрнете бићу ту да вам се усер.авам у животе. Као што ви иначе деценијама радите. Само што је разлика између нас и вас, у нашим најцрњим данима, када смо били заиста препуштени себи самима, нисмо тако погубили разум како сте ви одлепили да сте постали психопатологија.

znaci, ko me vidi na ulici da me pljune preventivno u celo
i zabode pesnicom ako ikada vise budem gledao
minut igre KKP makar i revijalnu utakmicu ...
Znaš da to nije istina, kao što je davno rekao Duško Radović: "Nije uvek lako ali je uvek lepo gledati Partizan".

Uffffffffffffffffffffffffffffffffff....

dobijeno da poklonis ... jel juce bio neki rialiti ili sam ja tesko bolesna osoba, dusevno a bogami i kod ociju ?

Izvinjavam se na upadu ali ne mogu da pojmim sta juce ono bi sa realom?
Prosto, u pitanju je Real, tim čija je klupa puna igrača koje KKP ne može da priušti. Da bi ih pobedili mi moramo da igramo savršeno svih 40 minuta, oni mogu da pobede ako daju 80% mogućnosti. U prve dve utakmice smo imali faktor iznenađenja, posle toga i splet nesrećnih okolnosti.

Bili smo blizu, igrali odlično, ali njihovi igrači su realno mnogo bolji i iskusniji, maksimalno smo ih izmučili i uplašili ali nismo uspeli i to nije nikakva tragedija.

Prijavi se i da pokupis majcu i clansku kartu, ali moraces u BG u ticketline.

Posto je za nas EL zavrsena za ovu sezonu, bice zanimljivo jos ispratiti ko ce dobiti nagrade i ko ce u idealne petorke.

Zelimir je sigurno kandidat za Gomeljskog, ali nece dobiti jer su i Sasa Obradovic i Barcokas odradili dobar posao ove sezone. Jeste Zelimirov tim slabiji na papiru od njihovih (nisu ni njihovi ne znam kakvi u odnosu na Real i Barsu i Fener), ali falila je zavrsnica.

Smailagic je po meni favorit za Rising star nagradu. Madar kandidat, ali nije bio dovoljno dobar... Od ostalih, moze samo Jokubaitis da bude rising star, i to je to.

Od nasih nece niko biti najbolji igrac, da smo se plasirali na F4, mozda bi bio Panter. Ovako, verovatno ce Vezenkov. A Panter, Lesor i Egzum ce se naci u prve dve najjace petorke EL.

Знам да је у мозговима многих Љуљ главни кривац, а не Лесор и Пантер који су ушли уопште у такво сра.ње. Као што је Петрушев крив што га је Лесор набо, навијјачи су криви што је Лесор хтео да се бије са њима, навијачи су криви што је Пантер показвао кур.ац итд итд итд. Јер ваљда није посао играча да игра, већ да реагује на провокације.

Čekaj bre, polako, I ti kažeš ključ je u onoj gluposti u drugoj utakmici, reakciji pantera i nasedanju na...

Ma čoveče ej!

Ko je kriv za juče????

VoDis18 RAZLIKE na 10 minuta pred kraj i PROSPES!!!

....... bre, koji počnu da se .......... a posle voda u uši...

Prijavi se i da pokupis majcu i clansku kartu, ali moraces u BG u ticketline.

Posto je za nas EL zavrsena za ovu sezonu, bice zanimljivo jos ispratiti ko ce dobiti nagrade i ko ce u idealne petorke.

Zelimir je sigurno kandidat za Gomeljskog, ali nece dobiti jer su i Sasa Obradovic i Barcokas odradili dobar posao ove sezone. Jeste Zelimirov tim slabiji na papiru od njihovih (nisu ni njihovi ne znam kakvi u odnosu na Real i Barsu i Fener), ali falila je zavrsnica.

Smailagic je po meni favorit za Rising star nagradu. Madar kandidat, ali nije bio dovoljno dobar... Od ostalih, moze samo Jokubaitis da bude rising star, i to je to.

Od nasih nece niko biti najbolji igrac, da smo se plasirali na F4, mozda bi bio Panter. Ovako, verovatno ce Vezenkov. A Panter, Lesor i Egzum ce se naci u prve dve najjace petorke EL.
Lesor...

Kolko da Tolko i prospe

One zicere promašene i baba bi dala...

Čekaj bre, polako, I ti kažeš ključ je u onoj gluposti u drugoj utakmici, reakciji pantera i nasedanju na...

Ma čoveče ej!

Ko je kriv za juče????

VoDis18 RAZLIKE na 10 minuta pred kraj i PROSPES!!!

Majmuni bre, koji počnu da se ZAJEBAVAJU a posle voda u uši...
Губитак предности од 18 разлике јесте посебна тема. Али није нешто незабележено или баш толико ретко у кошарци. Оно што се ретко виђа то је улазак у тучу на минут и по до краја у добијеној уткамици где најбољи играчи сами себе избаце са најважнијих мечева. Како је ненормални Жељко Пантић рекао, ложење и хулиганизација Партизанових играча од стране дела навијача је дошла главе.

Свака велика предност у кошарци, ако падне испод 10 разлике, утакмица се у наредна два-три минута (ако нема адекватне реакције као што најчешће нема) утакмица улази у егал.

Имали смо ми доста утакмица и ове и прошле сезоне где смо на неколико минута до краја имали двоцифрену предност и просули. Али нигде није било ретардираног потеза да у најважнијим мечевима у Евролиги (дакле не у овој АБА или домаћој) да се побијеш на добијеној утакмици.

Pošto nas reponja i KAMPACOVA družina čekaju naostreni evro ligu ćemo videti opet uz ciganisanje i prosjačenje vajld karte i molenja Bogu da Rusi budu odsutni što više....

Divno

Poslednja izmena:
Губитак предности од 18 разлике јесте посебна тема. Али није нешто незабележено или баш толико ретко у кошарци. Оно што се ретко виђа то је улазак у тучу на минут и по до краја у добијеној уткамици где најбољи играчи сами себе избаце са најважнијих мечева. Како је ненормални Жељко Пантић рекао, ложење и хулиганизација Партизанових играча од стране дела навијача је дошла главе.

Свака велика предност у кошарци, ако падне испод 10 разлике, утакмица се у наредна два-три минута (ако нема адекватне реакције као што најчешће нема) утакмица улази у егал.

Имали смо ми доста утакмица и ове и прошле сезоне где смо на неколико минута до краја имали двоцифрену предност и просули. Али нигде није било ретардираног потеза да у најважнијим мечевима у Евролиги (дакле не у овој АБА или домаћој) да се побијеш на добијеној утакмици.
Vi i vaše prednosti su POSEBAN .........!

Samo. ....... mogu u Minhen da u poslednjoj četvrtini od veoma neefikasne ekipe popiju 35 poena!

Alba bajern panatinaikos... ..........., uz ono lako ćemo...

Nema tu drugog opravdanja džaba ti priča.

Zbog te tri već dobijene i niste videli plej of.

Jer su vam igrači neopevani majmuni.

Nemoj pravdati gluposti. Tako i ono juče.

Na stranu navijačke pristrasnosti i sve što se dogodilo, ali Real i jeste zaslužio da prođe dalje.
Došli u Beograd sa dva brejka zaostatka, na ''vrućem'' terenu i pobedili oba puta.
U petoj utakmici u Madridu imali -16 na poluvremenu bez Jabuselea, Deka i Poiriera i opet uspeli da preokrenu i pobede.
Slabo su išle nešto Partizanove akcije. Bukvalno su živeli od šuta za tri.

Vi i vaše prednosti su POSEBAN .........!

Samo. ....... mogu u Minhen da u poslednjoj četvrtini od veoma neefikasne ekipe popiju 35 poena!

Alba bajern panatinaikos... ..........., uz ono lako ćemo...

Nema tu drugog opravdanja džaba ti priča.

Zbog te tri već dobijene i niste videli plej of.

Jer su vam igrači neopevani majmuni.

Nemoj pravdati gluposti. Tako i ono juče.
Па ја кажем да смо ми жив пример како се губе добијене утакмице. У последње две сезоне имали смо их не знам ни сам колико. Двоцифрена предност близу краја и онда болан пораз. И нисмо једини, губе се тако мечеви, није често, али није ни тако ретко. Ако си добро прочитао шта сам написао, видео би. Никога не можемо кривити за изостанак топ 8 осим нас самих. По неколико минута празног хода и ми смо губили немогуће.

Али оно што се није догодило то је туча, где се у борби за Ф4 остаје без кључних играча. И колико год мрзим Партизан и навијам против, уз Лесора и Пантера, најдаље у четвртој утакмици би био Ф4.

Међутим, баш та хулиганизација играча, где се они ложе да раде навијачки посао, односно да се бију са противником, дошло је до тога да будете хендикепирани. Никакве повреде, више силе, већ добровољно учествовање у тучи на утакмици која је добијена. Љуљ није крив, он је направио неспортски намеран фаул. Да нико није реаговао овако како је реаговао, Љуљ би остао јадни мали патетични губитник. Овако је херој Реала. Дакле фалило је пар сивих ћелија и само мало самоконтроле да ово буде добра прича за вас. Али сами пали, сами се убили. Сада смо ми ту да се сладимо, као што иначе ви чините када смо ми у питању.

Ја бих остао само на нашим причама. Иначе нисам имао навику да долазим овде јер сам сматрао да свако своје двориште треба да гледа. Али увек сте ви били ту на нашем делу форума да нам објашњавате да се гасимо и у фудбалу и кошарци, звецкали нам катанцима, упознавали нас са стањем АПР-а, на дневном нивоу сте пратили дуг Звезде, наслађивали сте се сваким нашим поразом.

Рекох чисто мало, један промил ваше бахатости да ви осетите овде. Тако да не идем нигде, кад год посрнете бићу ту да вам се усер.авам у животе. Као што ви иначе деценијама радите. Само што је разлика између нас и вас, у нашим најцрњим данима, када смо били заиста препуштени себи самима, нисмо тако погубили разум како сте ви одлепили да сте постали психопатологија.
arkan prokopao tunel od njegove kuće do ciganjskog stadiona, a zvezdana terzića traži interpol...jel ceca zakopala tunel, a terza otišao u hajduke, zna li se šta, pitam za druga?

Za nas je ovo defiitivno neuspeh, za neke iz susedstva bi ovakav scenario bio najveci uspeh ikada i ravno osvajanju titule. Niti ce nekada doci u poziciju da vode protov nekog 2:0 u Top8 niti ce otici na F4 i osvojiti titulu. Porazi i pobede su sastavni deo zivota i sporta i tako se treba i voditi.

arkan prokopao tunel od njegove kuće do ciganjskog stadiona, a zvezdana terzića traži interpol...jel ceca zakopala tunel, a terza otišao u hajduke, zna li se šta, pitam za druga?
Питај слободно. Него какав је окус Реаловог секрета након синоћног силовања? Купује ли вам прворођени вајлд-кард за Ф4, има ли каквих информација? Питам само да се сво ово ложење и хајповање не претвори у масовни харикири.

Back