- Poruka
- 15.595
Sad je ogroman pritisak na nama...ne znam šta će biti, ali nisam optimista
Jako sam razočaran kako su nas navukli...
Jako sam razočaran kako su nas navukli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DebilnoProsuli smo plus 15 za 3,4 minuta...
Jel ti smeta što su ti navijači, autori svega toga, podržavaoci KARADŽIĆA, MLADIĆA, I RUSIJE?
U pravu si da samo budale mogu to dopustiti.Neka se niko ne ljuti, ali shvatite ovo kao izjavu besnog i mnogo tužnog navijača. Samo budale na plus 15 mogu da budu isprovocirani. Sve su upropastili. Bojim se da su ispali.
P.S. Neću se upuštati ni u kakve diskusije.
Tavarez će biti puno lakše uz deka.Realno bi previse bilo da ih razvalimo 4:0 u partijama. Oni su nas jedva dobili i ovako. Nama falilo malo mesa sto su nam skinuli, i Panter ce svakako nedostajati sa individualnim kvalitetom. Kao sto Zelimir rece, ako popravimo greske, prolazimo, i to je to.
Izgubljene lopte, prazan hod, losi sutevi, bez ekstra-pasa... To je to sto se nas tice. Real je svaku utakmicu isti, njima se nista ne menja - ne znaju gde su suplji, imaju samo individualni kvalitet, to malo sto ih sudije periodicno poguraju, i sudijsku "komisiju". Tokom prvog poluvremena su bili kao na streljanju, sreca njihova pa nam je nestalo mesa.
Prva četvrtina JER JE REAL BIO POD UTISKOM PUBLIKE, PAKLABudimo realni.Nakon 1 cetvrtitine bleda i spora igra...bez ideje u napadu,smušena,neorganizovana...Promaja u reketu Tavares radio šta hteo...Gos takodje...Za njih dvojicu mi nemamo resenje ni u cetvrtak...još kad Dek utrči u prednosti su...Panter naseo na provokaciju i vratio Real u život...Dosta igraca Partizana nisu sposobni igrati ovaj nivo...Ovaj Avramović kao da je sa marsa pao...Onaj Grk izgubljen i ovi što uđu reda radi u igri....Bit će tesko.Partizan je dobio Reala bez Tavaresa...2 tekme.Sad se bojim da ih nema šanse dobit.Exum ništa.Ako niko ne zaustavi Tavaresa nema 1% šanse!
Jao, Tavares ovo, Tavares ono. Jedva presli 80 poena, dobili nekoliko na poklon.15 razlike nije ništa u prvoj četvrtini...to se istopi za par minuta
nije im ni prvi ni poslednji put...i mi smo gubili 15 i više razlike pa lagano stizali
sutra je ogroman pritisak i na jednima i na drugima, ali prednost ima real...voleo bih da grešim, ali nisam optimista