KK Partizan

Vodiš 15, izgubiš za 4 i nešto minuta?

Šta to govori?

..........

Lesor presudan faktor.

Ledej je epizodista, za odbranu odličan a u napadu epizodista ponešto ga ........

Kad krene onim soliranjem pod koš, totalna neznalica.

Aleksa ......l. Ne ubacivati ga mnogo.

No to znamo

Ono što je najveća boljka bila je ...... papapetru, koji sigurno ovako loše neće odigrati u četvrtak.

Takodje da Egzum još malo ocvrsne.

Madar odličan!!! Samo nek nastavi.

Smailaga dobar, sad ce uz lesora biti lakše.

Evo ono što nam i odgovara, imamo šansu za fajnal for, sa Panterom, dakle moramo POBEDITI

Ako nismo u stanju dobiti jednu od dve u Beogradu NI NE TREBA DA IDEMO...

Dakle verujem uz žestoku podršku i lesora da ćemo proći...

Publika mora da bude konstantna a ne posle 15 plus kad počne ds kse topi i oni ..... da prostite... Eal ih je utišavao

To ne sme da se događaja. Uopšte nisam zadovoljan navijanjem podle plus 15 i početka, kisela voda

Ja sam odigro na andjusica poene, crta bila 5.5 samo, igro sam više kvota cak1. 8

Na 15 uloženih danilo mi sa dve trojke to doneo. Dok se budale zalecale na keca...

Andjusic sad ims tu minutažu kad se vrati panter neće ga biti... Ako nije sposoban da dabar 6 nek se ubije... Dao je i dono 12 000

Dosta

Poslednja izmena od moderatora:
Neka se niko ne ljuti, ali shvatite ovo kao izjavu besnog i mnogo tužnog navijača. Samo budale na plus 15 mogu da budu isprovocirani. Da je bio plaćen da upropasti Partizan ništa bolje ne bi mogao da smisli. Sve su upropastili. Bojim se da su ispali.
P.S. Neću se upuštati ni u kakve diskusije. Ne znam ni zašto sam se javio. Valjda da izbacim i bes i tugu.

Poslednja izmena:
Realno bi previse bilo da ih razvalimo 4:0 u partijama. Oni su nas jedva dobili i ovako. Nama falilo malo mesa sto su nam skinuli, i Panter ce svakako nedostajati sa individualnim kvalitetom. Kao sto Zelimir rece, ako popravimo greske, prolazimo, i to je to.

Izgubljene lopte, prazan hod, losi sutevi, bez ekstra-pasa... To je to sto se nas tice. Real je svaku utakmicu isti, njima se nista ne menja - ne znaju gde su suplji, imaju samo individualni kvalitet, to malo sto ih sudije periodicno poguraju, i sudijsku "komisiju". Tokom prvog poluvremena su bili kao na streljanju, sreca njihova pa nam je nestalo mesa.

Realno bi previse bilo da ih razvalimo 4:0 u partijama. Oni su nas jedva dobili i ovako. Nama falilo malo mesa sto su nam skinuli, i Panter ce svakako nedostajati sa individualnim kvalitetom. Kao sto Zelimir rece, ako popravimo greske, prolazimo, i to je to.

Izgubljene lopte, prazan hod, losi sutevi, bez ekstra-pasa... To je to sto se nas tice. Real je svaku utakmicu isti, njima se nista ne menja - ne znaju gde su suplji, imaju samo individualni kvalitet, to malo sto ih sudije periodicno poguraju, i sudijsku "komisiju". Tokom prvog poluvremena su bili kao na streljanju, sreca njihova pa nam je nestalo mesa.
Tavarez će biti puno lakše uz deka.

Nama lskse sa lesorom.

Ja ako bi da biram kako da prodjemo rekoh da je to četvrta. Zbog pantera.

Mi ne smemo izgubiti jer nemamo šta tamo tražiti u petoj.

Dakle IDEMO U KAUNAS!

Budimo realni.Nakon 1 cetvrtitine bleda i spora igra...bez ideje u napadu,smušena,neorganizovana...Promaja u reketu Tavares radio šta hteo...Gos takodje...Za njih dvojicu mi nemamo resenje ni u cetvrtak...još kad Dek utrči u prednosti su...Panter naseo na provokaciju i vratio Real u život...Dosta igraca Partizana nisu sposobni igrati ovaj nivo...Ovaj Avramović kao da je sa marsa pao...Onaj Grk izgubljen i ovi što uđu reda radi u igri....Bit će tesko.Partizan je dobio Reala bez Tavaresa...2 tekme.Sad se bojim da ih nema šanse dobit.Exum ništa.Ako niko ne zaustavi Tavaresa nema 1% šanse!

Budimo realni.Nakon 1 cetvrtitine bleda i spora igra...bez ideje u napadu,smušena,neorganizovana...Promaja u reketu Tavares radio šta hteo...Gos takodje...Za njih dvojicu mi nemamo resenje ni u cetvrtak...još kad Dek utrči u prednosti su...Panter naseo na provokaciju i vratio Real u život...Dosta igraca Partizana nisu sposobni igrati ovaj nivo...Ovaj Avramović kao da je sa marsa pao...Onaj Grk izgubljen i ovi što uđu reda radi u igri....Bit će tesko.Partizan je dobio Reala bez Tavaresa...2 tekme.Sad se bojim da ih nema šanse dobit.Exum ništa.Ako niko ne zaustavi Tavaresa nema 1% šanse!
Prva četvrtina JER JE REAL BIO POD UTISKOM PUBLIKE, PAKLA

A onda kako je počeo da smanjuje PUBLIKA ME RAZOČARALA!

utisali ih bili su na mahove

U ovakvoj utakmici bez dva najbolja moraš da grmis celu utakmicu...

Utiso ih real...

kapetanmark objasnio umiranje forumasenja.

a steta, pre 10-ak godina, napushish nekog, znas dasi coveka. a i on tebe. pa obojici bude lakse.

vako, s jebenim AI botom.... nie to to.

grozna tekma, ne znas dal pobedit, il izgubit. sledecu znas. i tako ce i biti.

Ako bude ovaj Tavares igrao 35 min u četvrtak nema Partizan šansi.Nadam se da je strvina umoran...Dok su igrali 1 četvrtinu Ljulj,čačo moglo se...Čim ih zameni nigde nas nije bilo.Sreca da je Musa igrao 3 razredan basket...ali prorardit će.Ako izgubimo u četvrtak to je kraj taman da imamo Jordana, 5 niko ne dobija u Madrdidu.Ali dobar otpor i sve ravnopravnost u igri ali da bi dobio Real moraš u ekipi imat majstora.Ovi sa klupe nezreli da igraju a ba ligu a gde bre protiv Reala.Fino kad svi trče za Panterom pa ima prostora...i baba bi ponekad pogodila

У свакој нерећи пронађе се нешто и добро. Ако победите следећу утакмицу бићете комплетни за полуфинале, односно фајнал-фор. Пошто су вма два најбоља играча по 2 меча кажњени.

Ma moze Tavares da igra koliko hoce, on ce isporuciti svoje umanjoj ili vecoj meri - nase je da to limitiramo i da ga pretvorimo u manju pretnju u defanzivi. Ono sto su oni novo radili je da su zonu adaptirali na njega, tj. usmeravali nase igrace na njega, i za to ce Zelimir i ostali treneri naci resenje. Lesor ce ga limitirati bar malo u defanzivi i skokovima. Sve mozemo podneti osim da nas ne trpaju svi redom, a njihova produkcija je u ovoj seriji vrlo limitirana na jednog unutrasnjeg (Tavares, Dek) i jednog spoljnjeg (Rudi, Gos), i tako iskontrolisani moraju ostati.

Malo sta je dosad zavisilo od Reala, a tako ce biti i u cetvrtak. Oni ce se najvise pitati eventualnu petu utakmicu, ali u cetvrtak ne. Nama je daleko veci problem eventualna jaca povreda Avramovica, i to sto je upitno koliko Egzum moze da se forsira posto su ga smecari povredili.

15 razlike nije ništa u prvoj četvrtini...to se istopi za par minuta
nije im ni prvi ni poslednji put...i mi smo gubili 15 i više razlike pa lagano stizali
sutra je ogroman pritisak i na jednima i na drugima, ali prednost ima real...voleo bih da grešim, ali nisam optimista

15 razlike nije ništa u prvoj četvrtini...to se istopi za par minuta
nije im ni prvi ni poslednji put...i mi smo gubili 15 i više razlike pa lagano stizali
sutra je ogroman pritisak i na jednima i na drugima, ali prednost ima real...voleo bih da grešim, ali nisam optimista

Secam se tekme u Beogradu kad je na poluvremenu Armani imao plus 21 pa su na kraju izgubili.
Ne moze se ipak dobiti tekma ako u poslednja 3 minuta nista ne ubacis izuzev one cudne trojke Ledeja sekunde pred kraj.
Oni su i dalje pod pritiskom, za nas je ovo sutra samo jos jedan matchball u nizu.

Ajmo ovako...ja sam krut malo. Meni već deluje od Madrida kao da mora da bude 3/2 za Real!Mora!Ko god da igra sutra ili u Madridu.Zgadio mi se sport jer nekada deluje da neko ne sme pobediti nekoga ali aj da vidimo možda grešim.Ni Real sinoč nije igro ništa posebno ali i da je Panter bio Partizan ne sme pobediti.

Back