- Poruka
- 63.506
Nece taj dociŠto ne bi igrao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece taj dociŠto ne bi igrao?
Ova kazna je dogovorena sa nama, gotovo sigurno, zato nema prava zalbe. Sigurno su se cenjkali ceo dan, i ovo je najbolje sto smo mogli dobiti za nase. Simultana saopstenja svih igraca ucesnika tuce preko mreza govore o tome, mada sam se ja nadao da to ide da bi se sve opeglalo skroz.Za sada niko iz uprave nije komentarisao kaznu. Verujem da naša pravna služba radi posao iako nemamo pravu na žalbu. Da ne nagadjamo bez veze, znaćemo u narednim danima više.
Nece taj doci
Izgubimo obe a onda ih razvalimo sa Panterovom trojkom u poslednjoj stotinki aaaaaaaahahahahahaAko puknemo i dobijeno četvrtu kompletni u kaunasu
nijeDok su otprilike igraci i javnost u Evropi na strani Partizana, a protiv sramotne predstave Reala i EL, panteri se nasladjuju. Imamo pobednika, u pitanju je najnebitniji perspektivni nikad-NBA zalizani prospekt.
https://www.telegraf.rs/sport/evrol...ci-reala-i-partizana-naravno-da-nije-slucajno
Ne otvarati link ako se gadite na ljigavo.
ne vodi briguSami ste sebi zakomplikovali život.
Naknadna odluka Evrolige: Ovo se neće svideti Partizanu i Realu – stavljena je tačka na tuču
https://sportal.blic.rs/kosarka/evr...tuce-partizan-real-madrid/2023042816023834435
Pa vidim, zato vas deremo evo već 10 godina. I ove godine osvajamo ABA ligu i domaće prvenstvo.ne vodi brigu
mi smo upamti INSTITUCIJA
Pa vidim, zato vas deremo evo već 10 godina. I ove godine osvajamo ABA ligu i domaće prvenstvo.
Sad vam Vučić kriv što vi imate lošu upravu? Daj ne vadite se. Vučić urgirao da se ovako kazni Partizan. Pustite te priče, teren je jedino merodavan.A tih 10 godina se poklapa sa dolaskom na vlast A.V...
Kad ja budem došao na vlast, zvezda će biti prvak.
Njegove reči.
Sad vam Vučić kriv što vi imate lošu upravu? Daj ne vadite se. Vučić urgirao da se ovako kazni Partizan. Pustite te priče, teren je jedino merodavan.
Teren je jedino merilo, tu vas deremo evo već 10 godina. Nema potrebe da se vadite na Vučića.Vučić kontroliše sve. Malo se košarkaška uprava Partizana otrgla toj kontroli dok fudbalska uprava radi sve po nalogu bez greške.
Nije Vučić urgirao, nisam to pomenuo. Napisao sam da se vaš uspeh poklapa sa dolaskom Vučića na vlast. Sa dolaskom Vučića na vlast, uništili smo fudbal dolaskom poljoprivrednika na čelo saveza, od nekadašnjih favorita za zlato u vaterpolu borimo se za peto mesto, košarka nam u rasulu takodje jer Čović se pita za sve.
Hajde da lažem ali sve se da proveriti.
Teren je jedino merilo, tu vas deremo evo već 10 godina. Nema potrebe da se vadite na Vučića.
Znate li šta ćemo da vam uradimo u ABA ligi i u domaćem prvenstvu? Počistićemo vas. Ima da vas pojedemo za doručak.
Jel ti možeš da se tornjaš odavde, trenutno ste nam potpuno nebitni, bavimo se Evroligom i vrlo izvesnim F4 (to je onaj deo Evrope koji nikad niste posetili).Teren je jedino merilo, tu vas deremo evo već 10 godina. Nema potrebe da se vadite na Vučića.
Znate li šta ćemo da vam uradimo u ABA ligi i u domaćem prvenstvu? Počistićemo vas. Ima da vas pojedemo za doručak.
Ne igra Čović, Čović je na tribinama, na terenu redovno gubite.Hoćete. Imate Čovića kao najjačeg igrača.
Ponavljam, trpaš se gde ti nije mesto pokušavajući da diskusiju odvučeš tamo gde ti imaš nešto da kažeš.Prvaci ABA lige poslednjih godina:
Pobeđujemo vas redovno, doduše osvojite neki kup mora se priznati.
Da, bilo je dogovora na klupi...to rade svi bogati klubovi jer je u pitanju ozbiljno velik novac...učiniti sve da se mali odstrane...Nije bilo dogovora jer skoro nikakve provokacije i nije bilo.
Sve to što se desilo nije bio razlog da Panter onako odreaguje i nasrne na protivničkog igrača.
Brate, ja sam ovog prijavioPonavljam, trpaš se gde ti nije mesto pokušavajući da diskusiju odvučeš tamo gde ti imaš nešto da kažeš.
Mi se sada bavimo Evroligom, Realom i odlaskom na fajnal for, nemaš ti šta da doprineseš toj diskusiji, nema tvoj nakaradni mutant mesto u toj diskusiji.
Imaš temu o svom KK, imaš temu o ABA ligi, idi tamo pa piši šta ti volja i dopisuj se s onima koje to zanima.
Ovo je tema o KK Partizan koji se trenutno bori da ode na F4.