KK Partizan

Da, ali ja gledam da se Barsa sutra pobedom izjednaci sa Realom na drugom mestu, ali isto tako gledam da Real ima bolji medjusobni skor. Ili ne razumem, ako je Real pobedio posle produzetka pet razlike, da li se onda tu ne gleda taj skor za njih nego se racuna nereseno, pa pobeda Barse dva razlike?

Inace, i ja sam pre za Real jer igra losu odbranu i imaju dunstera na klupi. Oni iz Barse nas ubise.

Ali mi se svidja ideja i da imamo izazov da dobijemo jednu od retkih ekipa koju nismo dobili...

Da, ali ja gledam da se Barsa sutra pobedom izjednaci sa Realom na drugom mestu, ali isto tako gledam da Real ima bolji medjusobni skor. Ili ne razumem, ako je Real pobedio posle produzetka pet razlike, da li se onda tu ne gleda taj skor za njih nego se racuna nereseno, pa pobeda Barse dva razlike?

Inace, i ja sam pre za Real jer igra losu odbranu i imaju dunstera na klupi. Oni iz Barse nas ubise.

Ali mi se svidja ideja i da imamo izazov da dobijemo jednu od retkih ekipa koju nismo dobili...
Ne računamu se pet posle produžetaka već nula koš razlika, barsa bolja u tom slucaju

Monako nema sta da misli, samo Real i Barselona.

Da se razumemo, nema odavno klasicnih razbijaca po EL, jedino ono sto je Efes povremeno hvatao ludacke nalete. Barselona i Real su bas ranjivi.U medjusobnom duelu se pokazalo da je Barselona nezgodnija zato sto igraju odbranu, za razliku od onih lelemuda, ali to su takve oscilacije da to ne prilici takvim ekipama. Naravno, njihova snaga je u tome sto su igracki mnogo kvalitetni - mi mozemo izvuci prvu petorku da se nosi sa njima, ali onda oni izvuku drugu koja je jednako jaka, a tu imaju jos i jednog, dva dobrog igraca zadatka, dok mi na kraju klupe gledamo Tristana, Andjusica, Koprivicu koji nije igrao nista.

Ali naravno, nece ni njima biti prijatno sa nama, jer ce na klupi videti Obradovica. Verovatno smo svi videli podatak da je u 21 plej-of ucescu prosao 20 puta. :mrgreen: Svakako, uglavnom sa nekim od prva 3-4 sastava Evrope po snazi, sto sada nije slucaj, jer smo mi u sredini.

Kako bilo, veceras utakmica gde verovatnom pobedom verovatno biramo tunjavi, ali na papiru mocni Real, a onda cemo u Madridu da vidimo koja nam je gornja granica ove sezone.

Otisli igraci u cetvrtfinale kolo pre kraja. A i kad sam video da krecemo sa Andjusicem... Svecarska atmosfera. :mrgreen: Nije ni ovaj PAO toliko los na papiru.

Evo ih, tek sto sam zavrsio dve recenice, dali smo 10 poena. :mrgreen:

Pristojnih -6 na poluvremenu. Panter i Aleksa povukli, neverovatno kako momci igraju. Mozda je moralo malo i da se desi neko otreznjenje, nismo mi bogom dani i ako ne igramo. Nadam se da cemo prestici ovo i rutinski dobiti.

340647158_554014716800091_7601910941603899758_n.jpg

Back