KK Partizan

Onda su možda ovi na lajvskoru nešto zeznuli

Pogledajte prilog 1323069

Na EL sajtu je Fener 5. a mi 6. Ne znam kako racunaju, znam samo da mi pojedinacno protiv njih imamo slabiji skor, a u krugu da imamo svi isto, ne znam kako stojimo niti sta se gleda. Prenecu informaciju cim procitam, mozda nam zaista odgovara da svi pobedimo naredno kolo. Ako je kos-kolicnik, tu smo trenutno najbolji verovatno.

Ono sto nam sigurno ne odgovara za 5. mesto je da recimo Makabi pobedi a Fener izgubi, ili obratno, jer onda ostajemo sa jednim protiv kog imamo losiji medjusobni.

Ako u zadnjem kolu pobedimo i mi i Fener i Makabi, onda mi moramo biti izmedju njih, jer cemo imati svi isto pobeda...A u krugu te tri ekipe Fener je najbolji, pa mi, pa Makabi... U tom slucaju to ce biti 5. mesto...

Na EL sajtu je Fener 5. a mi 6. Ne znam kako racunaju, znam samo da mi pojedinacno protiv njih imamo slabiji skor, a u krugu da imamo svi isto, ne znam kako stojimo niti sta se gleda. Prenecu informaciju cim procitam, mozda nam zaista odgovara da svi pobedimo naredno kolo. Ako je kos-kolicnik, tu smo trenutno najbolji verovatno.

Ono sto nam sigurno ne odgovara za 5. mesto je da recimo Makabi pobedi a Fener izgubi, ili obratno, jer onda ostajemo sa jednim protiv kog imamo losiji medjusobni.

Ništa. Znači još dve pobede nam trebaju u zadnjoj utakmici 😁

Nego, dragi grobari jel se sećate pre cetri nedelje kad stavih na partizan 8000 i odigra 1 i više i dobih skoro 22000

E pa dobio sam na čistog keca i protiv reala na 10 ulozenih

Večeras počne utakmica drugi minut i
10 - 1 za monako... Sedim tamo i gledam... Mi počeli smusen ko i obično kilavo... Pridjem i pitam, kolko je dvojka? Kažu 3.25 kvota!
Bila je 2.15 pre početka ali pošto gubimo dosta...

Rekoh daj za 4000

Sace upaliti motore!

I stavim u 2-om minutu 4000 na voljeni partizan pri rezultatu 10 - 1 za monako!
Eventualni dobitak 13000

I?

Dobio jer ga volim i verujem!

Tako da Mstislave mani se tvojih tastaturi izliva ljubavi i pametovanja ulozi nešto ako smeš na partizan!

Evo vam po drugi put dokaz i to sad na 10 - 1 za njih....

Hvala ti partizane

Doneo mi oko 33000 u tri utakmice

Prilozi

• IMG-3fb366268cb2be054bdd7440412c831a-V.jpg
    IMG-3fb366268cb2be054bdd7440412c831a-V.jpg
    96,3 KB · Pregleda: 3
Sezona je imala mnogo bitnih utakmica, mnogo puta je moglo ici ovamo ili onamo, ali posto smo izgubili od Valensije, morali smo malo da se vadimo u Pioniru, i izvukli prvu pobedu protiv pantera. Onda smo dobili ocekivano Asvel, a prekretnica sezone je bila u Kaunasu, kada smo usli u TOP8 i odatle nismo izasli do kraja.

Nadam se da cemo opet u Kaunas, koga god da dobijemo, niko se nece obradovati plej-ofu protiv Zoca. :mrgreen:

Od dobrih vesti je i da cemo zaraditi tri cetvrt miliona samo za peto ili sesto mesto koje zauzimamo pobedom nad PAO.

I postali smo i definitivno atrakcija Evrolige, kao tim koji je usao i odmah zveknuo plej-of, uz dobru zabavu i najvecu gledanost ikada u takmicenju. Protiv PAO ce biti probijena granica od 300,000 gledalaca u jednoj sezoni. Kapa ce se skinuti i Zalgirisu ili Baskoniji, kao najskromnijem timu na papiru koji ce igrati TOP8. I oni su odradili dobar posao.

Zoc + Partizan kao institucija + srednje skup evroligaski roster + navijaci = pun evroligaski pogodak.

Sezona je imala mnogo bitnih utakmica, mnogo puta je moglo ici ovamo ili onamo, ali posto smo izgubili od Valensije, morali smo malo da se vadimo u Pioniru, i izvukli prvu pobedu protiv pantera. Onda smo dobili ocekivano Asvel, a prekretnica sezone je bila u Kaunasu, kada smo usli u TOP8 i odatle nismo izasli do kraja.

Nadam se da cemo opet u Kaunas, koga god da dobijemo, niko se nece obradovati plej-ofu protiv Zoca. :mrgreen:

Od dobrih vesti je i da cemo zaraditi tri cetvrt miliona samo za peto ili sesto mesto koje zauzimamo pobedom nad PAO.

I postali smo i definitivno atrakcija Evrolige, kao tim koji je usao i odmah zveknuo plej-of, uz dobru zabavu i najvecu gledanost ikada u takmicenju. Protiv PAO ce biti probijena granica od 300,000 gledalaca u jednoj sezoni.

Zoc + Partizan kao institucija + srednje skup evroligaski roster + navijaci = pun evroligaski pogodak.
Mani se referata!
Elaborate ostavi magistrima...

Potegni ako smeš... Mani se mudrologije....

Prilozi

• IMG-3fb366268cb2be054bdd7440412c831a-V.jpg
    IMG-3fb366268cb2be054bdd7440412c831a-V.jpg
    96,3 KB · Pregleda: 7
Najbitnije je da ne idemo unapred željama i da se zalecemo.Ovo je uspeh veliki s obzirom kakvi sve budžeti i konkurenti su u evro ligi.
Ulazak u plej of je željko teren pogotovo fajnal for on tada igra sah. Pripremi partiju sa unapred spremljenih više taktika i samo vuče poteze.
Cetvrtfinale je teže jer ima više utakmica, mogućih 5. Znamo kolko znaci prednost domaćeg terena tada naročito kada su giganti naspram vas.
Ako ne budemo peti i dobijemo nekog od prve trojke trenutno bitno je dobiti jednu na strani. Koju po redu ne znam, prvu drugu il možda i petu ali jednu...

Tako smo i 2010 te, nas zadnji ulazak u fajnal for sa makabijem dobili smo drugu po redu na strani i ako smo gubili sa 19 razlike... Potom u bg sve je bilo jasno to je naš teren tu padaju i najveći...

Ako se i ne prodje što je takodje veoma realno, sigurno je da nam sledi uživanje i borba...

Sledeća sezona biće naša, sa konkretnim pojačanjem na pozicijama gde škripimo i kada se kurtalisemo andjusica madara verovatno i Smailagica koji je ipak zaslužio pohvale jer kao ograničen on je svojim odličnim sutem za trojku u bitnim momentima doprineo našim uspesima...

Dakle ova sezona je kambek našeg partizana i najboljih navijača u svetu što se košarke tiče.

Ono što mene rastuzuje je sumorna činjenica , da za razliku od prethodnih plejofa i fajnal fora mi nemamo naše izdanke ko vodeće igrače makar jednog il dva...

Kada vidim na terenu, panter, lesor, naneli Egzum madar ili papapetru....

I bitna je razlika onaj partizan pre pa i taj 2010te je pravio igrače ili prepoznavao strance anonimuse i od njih pravio velike poput veselog, lovernja, mekejleba...

Ovi danas su već dokazani, iskusniji.

Ili ti postajemo ko i svi legija stranaca.

Kad partizan nema vrhunske domaće talente srpska kosarka nema perspektivu.
O zvezdi je glupo govoriti, iz one bande devedesetih sve legende su iz našeg kluba divac djordjevic danilović paspalj rebraca a zadnji vrhunski nam je bogdanović...

Koga je zvezda dala u poslednjih 8 god?

Lazica????

.

Rebrača: Izvinjavam se

Čelnik KK Vojvodina bio je primoran na ovakav korak posle kritika koje je trpeo zbog pevanja navijačkih pesama crno-belih
Izvor: B92 subota, 8.04.2023. | 09:30

Да ли је ово реално???

Значи, на међународној утакмици где је пратио тим у којем је годинама играо и стекао славу.

У какав брлог се ова, Вучићева Србија претворила...

.

Majk Dzejms sto dalje od nas, dobar igrac, ali kakva stetocina. Sasi Obradovicu je skratio zivot za koju godinu. :mrgreen:

Sto se Rebarca tice, ja mislim da u statusu i pravilima ponasanja svakog kluba stoji da, dok si njegov predsednik ili funkcioner, ne treba da se istices sa ljubavlju prema drugom klubu, sto je sasvim OK. Ali ne jedite ono sto se ne jede, Rebraca je legenda Partizana i nase kosarke, i dosao je pomoci Vojvodini, i kao takav zasluzuje malo vise postovanja, nije on neki funkcionercic.

A da ne pricam o saopstenju navijaca Vojvodine, za koje je neprihvatljivo Rebracino pevanje Partizanove himne zbog, kako kazu, rivalstva Partizana i Vojvodine. Kakvo crno rivalstvo, kome ste vi rival, u cemu? :mrgreen:

.
Па пази када су од светског спектакла какав је била та утакмица они једино запазили да Ребрача пева песме које је иначе годинама певао са навијачима.

Не знам како се решава ривалство ФМП 1 и 2, ту би било интересантно видети правилник...

ПС, а што се тиче ривалства, јасно је ко се ту умешао. Болесници...
.

Poslednja izmena:
.

Rebrača: Izvinjavam se

Čelnik KK Vojvodina bio je primoran na ovakav korak posle kritika koje je trpeo zbog pevanja navijačkih pesama crno-belih
Izvor: B92 subota, 8.04.2023. | 09:30

Да ли је ово реално???

Значи, на међународној утакмици где је пратио тим у којем је годинама играо и стекао славу.

У какав брлог се ова, Вучићева Србија претворила...

.
Znači kad smrdonje musave vide druge klubove (toncev i mnogi) ili treniraju oni zaborave ko su i koga vole najviše?

Rebraca je legenda partizana i srpske košarke slavu stekavši i ime u partizanu!

Debilno mu je i nametati bilo šta ispred partizana i prebaciti što peva navijačke pesme kad njegov partizan igra pa uz to je Vaskrsao kao igrač i postao veličina!!!!

Ko je kriv vucicevoj bagri što su u košarci mali i nebitni pa nemaju veličine!!!

Košarkaške legende i gromade

Sram ih bilo banda secesionisticka autonomaša

Majk Dzejms sto dalje od nas, dobar igrac, ali kakva stetocina. Sasi Obradovicu je skratio zivot za koju godinu. :mrgreen:
Pa ne bi Majk igrao kod nas ono sto igra i Milanu i Monaku. Za te kljubove se igra zbog para, u instituciju sistema se ide ako hoces da ostavis neki trag u NBA i sl.
Ovo sto mi sad imamo, to nigde nije sastavilo dve sezone, a kod nas igraju iz duse.
Najbolji primer: Kevin Kapiten. U Milanu je on bio umislio da je Bradley Beal licno. Kod nas ce to i postati, ako ovako nastavi...

Ubedjen sam da bi i Majk kod nas "legao na rudu" i bio MVP iz nedelje u nedelju u prepunoj Stark - areni.
Sta znam? Mozda ZOC uzme 10. titulu pa ode u NBA da ispise istoriju, na njegovo mesto dodje Šarūnas pa krene da stvara tim oko Kevina i Majka... :hahaha:

Nikad se ne zna...

Back