KK Partizan

Данас је био тај дан.
16.04.1992.Истанбул.
341770045_1367662844026725_492411716817296752_n.jpg

Христос воскресе.

Poigravali smo se 25min (+21), ali onda su nas Zadrani naterali trcanjem u ledja da ozbiljnije radimo za pobedu, pa smo odrzavali prednost na oko +10 do kraja. Naneli namestao ruku.

Da li jos neko planira da se ukljuci u akciju skupljanja donacija za placanje poreza? Za uplate od 3,000+ din se dobija majca i clanska karta koja je, ako sam dobro shvatio, uslov za sezonsku naredne sezone.

Ja imam problem sa Limarem genijalcem i zasto on godinama ne resava sta treba da se resava, pa onda aj' ljudi dajte pare, ali sam generalno za celokupnu ideju.

https://kkpartizan.rs/sr/vest/3459/...tizan-imamo-za-resenje-problema-poreskog-duga

Ostojine bajke o redovnon izmirenju obaveza i nikad vecim prihodima otisle niz vetar. Nije normalno da navijaci placaju porez kojeg predsednik i uprava moraju placati i da je normalna drzava isti bi momentalno leteo iz fotelje. Licno uplaticu novac cisto zbog kluba, zbog svega sto su Zeljko i momci postigli ove sezone koji nisu krivi za poresko neplacanje Ostoje predsednika i dobice se majica sa potpisima Zeljka i igraca. Nije mi zao dati koji dinar zbog toga taman ih Ostoja strpao u dzep.

Nije im dosta nasih para koje dobijaju od drzave pa bi sad malo jos. Zali boze ljude koji ce dati pare. Da je klub privatan pa bih mogao i da razumem. Ne mojte mi prosipati ljubav prema klubu i sl. gluposti.

A koji je plan da se dobiju te majce, da li je neko saznao? Poslace nam na adresu, ili ce nas cekati negde ako se pojavimo sa dokazom uplate?

Iako je taj gest sa majcom odlican, ja nisam previse zainteresovan, ne nosam okolo navijacku ikonografiju, a ni za sezonsku nisam preterano zainteresovan jer znam koliko nemam vremena za odlaske u BG zbog utakmica. Mada ko zna, ako se dogovorim s nekim drugom, mozda i uzmem za sledecu sezonu. A 30eur mogu uplatiti bez icega zauzvrat, to su mi dva meseca pretplate za budjavu Arenu. :mrgreen:

moramo da izvučemo KK Partizan .. puno nam je dao , red je da malo i vratimo.. ako uzmemo da skoro milion ljudi trenutno uživa u ovoj crno beloj rapsodiji... nek svaki deseti kupi tu majicu ili nek da 30 eura... to je taman 3 miliona eura.. pola duga.. pola nek izmire Nodeus, Mozzart, bivši igrači, prijatelji kluba...
plan koji je teško ostvariti ali nek se ostvari pola ovog plana biće odlično

moramo da izvučemo KK Partizan .. puno nam je dao , red je da malo i vratimo.. ako uzmemo da skoro milion ljudi trenutno uživa u ovoj crno beloj rapsodiji... nek svaki deseti kupi tu majicu ili nek da 30 eura... to je taman 3 miliona eura.. pola duga.. pola nek izmire Nodeus, Mozzart, bivši igrači, prijatelji kluba...
plan koji je teško ostvariti ali nek se ostvari pola ovog plana biće odlično
ovo je po meni cisto koriscenje trenutka (partizan je u top 8 u prvoj sezoni posle tolikog odsustva iz evro lige) pa vucic pametno koristi emocije i euforiju navijaca, te ne cudi njegova izjava posle kvalifikovanja u top 8, ok cestitam im a sad nek plate poraz!

prvo vidi se ocaj i mrznja, jer je [partizan u prvoj godini uspeo ono sto fmp2 ne uspe 10 godina a u koji se kao i u fudbalski klun i te kako ulaze od drzave... dovoljno je spomenuti samo gasporm koji je ulozio 50 mil kao sponzor a koji je mali objavio pred kamerama da je drzava obezbedila sponzora...

dakle ovo je samo koriscenje trenutka da se budalama izvuku novci jer toboz preti gasenje partizana...

Uz malo srece 21 maj u Kaunasu moze biti datum osvajanja druge titule sampiona Evrope.
ovo je nebulozna izjava

ne kazem da je nemoguce

ali ne treba leteti previse

prvo real je favorit 65 % - 35 % naspram nas

zbog cega?

zato sto imaju odlicnu petorku, ok imamo i mi plus imamo zeljka

ali sta real jos ima/ i drugu petorku isto takvu maltene, a mi?

e tu je poenta... real ima prakticno ne 12 vec maltene 15 igraca vrhunskih , ili odlicnih a mi nemamo ni blizu toliku klupu...

zbog toga ide prednost njima

polufinale bi bilo puno lakse jer se igra samo jedna utakmica na neutralnom terenu... i tad zeljko igra sah...

a ovih eventualnih 5 utakmica je sirok pojam...

real zna sta ga ceka u bg... jedan kiks u spaniji moze znaciti ispadanje...

cak ni dve pobede ne garantuju prolaz bez pete utakmice...

jaci su, imaju veliku sansu to je cinjenica...

ali imamo i mi tih 35 % , i pravo da se nadamo!

niko u cetvrtfinalu ence olako osim barselone doci do fajnal fora...

fener ce biti zdrav sto ce dovesti do velikih problema olimpijakosu...

a to da cemo mi uz samo mal osrece doci do titule cak je preveliko letenje i kurcenje...

momci iz Grupe Jna snimili spot za novu navijačku pesmu koja će nadam se zaživeti na tribini već protiv Reala..
inače pesmu pevaju navijači Paoka.. ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ
zarazna je do krca .. jbg čuo je juče i celu noć mi ritam u glavi što me pomalo i nervira..
na snimanju spota koji izlazi za koji dan pojavio se ceo tim Partizana zajedno sa Željkom.. atmosfera među njima fascinira.. što kaže Vlada Đurović : Nema hemije..

https://www.youtube.com/watch?v=YHNwcYisfcU

https://www.youtube.com/watch?v=gwU1zTJtkUk

Ja sad studiram gde sam se zajebao kod poreza, pa sam skontao da u prvi mah nisam platio jednu ratu i taman sam dobio za godinu dana kamatu koliko sam mislio da dam za KK (50eur). Dizem malo ustedjevine, samo da se isplacem. :mrgreen: A vala, danas ni 50 ni 100eur nije sto je bilo pre nekoliko godina, sitnis obican je postao, nazalost.

Meni i dalje jako smeta Ostojino visegodisnje muljanje i netransparentnost oko poreza. Nije mi jasno sta radi i koji je plan. Prvo je pricao da nam je porez relativno mali, mnogo manji od ovih visemilionskih suma, na kraju smo shvatili da je on pricao o glavnici, ne o kamatama koje su najveci deo tog duga. OK. Onda prica o pokusajima ulaska u reprogram, ceka se, ceka, zemljiste na severu Vojvodine kao garancija, bla-bla. I sad kao navijaci da ucestvuju. OK, ali lagao si da je sve u redu, a nije.

Sto se tice ostalog, poslozio sam u svojoj glavi pricu i razumevanje njegove poslovne politike da mi ganjamo da platimo sve sto treba nauskrb poreza drzavi koji svesno zanemarujemo kao klub. To je naravno mac sa dve ostrice, jer drzava moze da bude najdarezljivija majka, a moze biti i najgora maceha. Prvi slucaj kao panteri sto su platili 2,5% poreza, a drugi slucaj mi u kampanji protiv Vujosevica, sto se lako moze desiti opet, bilo kad. Ova Ostojina taktika, ako je dobro interpretiram, legitimna je, svidela mi se ili ne.

I sa druge strane, ovaj racun za skupljanje novca je namenski, znamo gde novac ide, i kad sve to znam, pomiricu se u ovom slucaju sa Ostojom kao personom i ucestvovacu.

Ja sad studiram gde sam se zajebao kod poreza, pa sam skontao da u prvi mah nisam platio jednu ratu i taman sam dobio za godinu dana kamatu koliko sam mislio da dam za KK (50eur). Dizem malo ustedjevine, samo da se isplacem. :mrgreen: A vala, danas ni 50 ni 100eur nije sto je bilo pre nekoliko godina, sitnis obican je postao, nazalost.

Meni i dalje jako smeta Ostojino visegodisnje muljanje i netransparentnost oko poreza. Nije mi jasno sta radi i koji je plan. Prvo je pricao da nam je porez relativno mali, mnogo manji od ovih visemilionskih suma, na kraju smo shvatili da je on pricao o glavnici, ne o kamatama koje su najveci deo tog duga. OK. Onda prica o pokusajima ulaska u reprogram, ceka se, ceka, zemljiste na severu Vojvodine kao garancija, bla-bla. I sad kao navijaci da ucestvuju. OK, ali lagao si da je sve u redu, a nije.

Sto se tice ostalog, poslozio sam u svojoj glavi pricu i razumevanje njegove poslovne politike da mi ganjamo da platimo sve sto treba nauskrb poreza drzavi koji svesno zanemarujemo kao klub. To je naravno mac sa dve ostrice, jer drzava moze da bude najdarezljivija majka, a moze biti i najgora maceha. Prvi slucaj kao panteri sto su platili 2,5% poreza, a drugi slucaj mi u kampanji protiv Vujosevica, sto se lako moze desiti opet, bilo kad. Ova Ostojina taktika, ako je dobro interpretiram, legitimna je, svidela mi se ili ne.

I sa druge strane, ovaj racun za skupljanje novca je namenski, znamo gde novac ide, i kad sve to znam, pomiricu se u ovom slucaju sa Ostojom kao personom i ucestvovacu.
a ostoji ideju za to dao vucic.

ostoja je njihov igrac, to nikad se ne sme zaboraviti visoko pozicioniran sns kadar.
dakle rupe ce da pokriju od naroda. a cigankine rupe i muljaze? pa evropa ih kaznjava kolko mute...al u srbiji covke je cistunac , primer uspesnog poslovanja jel...

smislili kako da uzmu pare narodu.

stim sto ciganka ni u fudbalu ni u kosarki ne mroa da brine tolke muke.

samo smo mi duzni.

Gostujemo u Podgorici za pola sata, i imamo priliku da overimo prvo mesto u ABA. Buducnost je smenila VJ ako sam dobro procitao, znaci rastereceno i pod sok terapijicom idu da nas iznenade. Nadam se da necemo imati previse problema, neka bude pobeda kakva god.

Ako pobedimo, veceras uplacujem novce. :mrgreen:

Bilo bi laganih +15 na poluvremenu da nismo pustili sitan vez Madara i da sudije ne odrzavaju Buducnost koliko-toliko sviranjem nekih presmesnih faulova. Ovako, "samo" +10... Igramo angazovano i prosto se vidi da smo visi nivo od njih, ali samo ozbiljno do kraja.

Smailagic trenutno bolja opcija od Lesora. :mrgreen:

Back