Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.245
Fantasticno smo mi prosli sa ovako losim strancima i senilnim Zocom. Sta bi bilo da smo uboli igrace i da je Zoc u prajmu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne moze igra u EL i farma talenata istovremeno.Što se mene tiče od stranaca bi zadržao samo Lesora, Eksuma i Pantera a svima ostalima bi se zahvalio na saradnji i napravio prostor našim domaćim igračima.
Covicu ti li si?Iskreno drago mi je zbog ovog zaista sjajnog uspeha Partizana , prvo povratak u EL nakon koliko godina a već odma plasman u top 8, zaista sjajno ali sad da li osećam neku posebnu euforiju zbog toga ili sam sad nešto posebno emotivan i uzbudjen zbog toga, iskreno ne uopšte.
Iskreno voleo bi da je ovo neki uspeh srpske košarke ali nažalost to baš ne možemo reći, iskreno ne znam kome treba ovakav Partizan i ova legija stranaca (koji su pritom odlični da se razumemo), ja ne vidim neki baš smisao u tome.
Iskreno meni ovo ne znači previše jer znam da ovaj rezultat nije dostignuće naših igrača ( ili su oni u njemu imali tek neku manju, epizodnu ulogu) i znam da ovo nije Partizan koji će nam dati nekog novog Dalipagića,Kićanovića, Djordjevića, Danilovića, Paspalja, Divca, Rebraču Vujanića, Milojevića,Krstića,Bogdanovića ili nekog igrača koji bi bio neki oslonac naše košarke i dostojno nas reprezentovao na nekom najvišem nivou, nažalost u ovoj ekipi takvog nema pa onda sve nekako gubi smisao i poentu .
Ajde baš da vidim koji će igrač iz ove ekipe igrati za nas na SP ove godine, verovatno niko, možda eventualno upadne Aleksa Avramović kao 12-ti igrač i mahač peškirima ali i to je veliko pitanje.
Iskreno malo je poražavajuće to da Partizan (a ni Crvena Zvezda) nije izbacio ni jednog vrhunskog top igrača već 10-ak godina, poslednji vrhunski igrač koga je dao Partizan je Bogdan Bogdanović a on je otišao iz Partizana ima već 10-ak godina.
Što se mene tiče od stranaca bi zadržao samo Lesora, Eksuma i Pantera a svima ostalima bi se zahvalio na saradnji i napravio prostor našim domaćim igračima.
Kada krenete da vadite vesti od pre hrista. Svi mrze Partizan... mi smo jadni... bla bla bla.
Oba kluba su zalosna i ugasila bi se da Vucic nije dao ogromne pare. Bolje da su izgradili nekoliko bolnica i obdnista za pare koje je dao crno i crveno belima.
Vucic ako je nesto i dao partizanu to je prvi put u 10 god dok je odmah posle te šačice duplo veća lova data na kampaca vildozu ivanovića misleći dali smo im tepsiju ribe a sad evo iznenađenja... Nedovic takodje...Kada krenete da vadite vesti od pre hrista. Svi mrze Partizan... mi smo jadni... bla bla bla.
Oba kluba su zalosna i ugasila bi se da Vucic nije dao ogromne pare. Bolje da su izgradili nekoliko bolnica i obdnista za pare koje je dao crno i crveno belima.
Jok ti si navijač... Ganjas ti klosare krimose koji dobiju džaba određen kontingent karata... Kao i za gostovanja sve plaćeno...nisam ostavio komentar posle Monaka..
dakle stara priča..kada odigramo odbranu do 80 poena to je pobeda sada već 100%
monako nam je dao 4 više i zato je bilo napeto..
Panter kada treba trojka.. Exum podbacio..ledej ih ubio bacanjima.. Avramović X faktor..
Šta reći.. i da nas počisti neko u plej ofu 3:0 mi smo cilj ostvarili..posle 10 godina igraš Evroligu i budeš peti ili šesti u Evropi.. a verujem da možemo i korak dalje..jedino bih voleo da izbegnemo Barselonu..
Svaka čast Željku, najboljem treneru Evrope .. blokirao sam nekog lika koji je pljuvao Željka.. gluposti, tipa zastareo, provaljen itd..ja msm da je i njega sramota debilizama koje je pisao.. još jedan blokirani nazovi Grobar tj pljuvač ( više cenim iskrenog Pantera nego Grobara pljuvača ) koji je pisao kako nemamo akcija u napadu jbt.. još jedan lik ga je ovde i podržao.. sramota šta ste sve lupali jbt..kad ne ide odma pljuvačina.. vi niste Partizanovci vi ste navijači rezultata a ti su najgori.. i da smo izgubili 30 utakmica bio bih uz Partizan..
Ganjam karte za top 8.. biće zajebano doći do njih al uspeo sam protiv Olimpijakosa pa se nadam i za top 8 da ću biti među 20 000 sretnika
Da se oba kluba privatizuju bili bi u rangu fiba lige sampiona. Jedini neki arapi da dodju koji ce dati milione. To sto mislite da Partizan je uzeo velike pare ove sezone od karata i ucesca u EL...Nije trebao dati ni dinara. Mogao je samo doneti zakon o privatizaciji, i stvar resena.
Eeee, al' ondaK ne moze zitko da se *****.
Da se oba kluba privatizuju bili bi u rangu fiba lige sampiona. Jedini neki arapi da dodju koji ce dati milione. To sto mislite da Partizan je uzeo velike pare ove sezone od karata i ucesca u EL...