KK Partizan

Iskreno drago mi je zbog ovog zaista sjajnog uspeha Partizana , prvo povratak u EL nakon koliko godina a već odma plasman u top 8, zaista sjajno ali sad da li osećam neku posebnu euforiju zbog toga ili sam sad nešto posebno emotivan i uzbudjen zbog toga, iskreno ne uopšte.
Iskreno voleo bi da je ovo neki uspeh srpske košarke ali nažalost to baš ne možemo reći, iskreno ne znam kome treba ovakav Partizan i ova legija stranaca (koji su pritom odlični da se razumemo), ja ne vidim neki baš smisao u tome.

Iskreno meni ovo ne znači previše jer znam da ovaj rezultat nije dostignuće naših igrača ( ili su oni u njemu imali tek neku manju, epizodnu ulogu) i znam da ovo nije Partizan koji će nam dati nekog novog Dalipagića,Kićanovića, Djordjevića, Danilovića, Paspalja, Divca, Rebraču Vujanića, Milojevića,Krstića,Bogdanovića ili nekog igrača koji bi bio neki oslonac naše košarke i dostojno nas reprezentovao na nekom najvišem nivou, nažalost u ovoj ekipi takvog nema pa onda sve nekako gubi smisao i poentu .
Ajde baš da vidim koji će igrač iz ove ekipe igrati za nas na SP ove godine, verovatno niko, možda eventualno upadne Aleksa Avramović kao 12-ti igrač i mahač peškirima ali i to je veliko pitanje.

Iskreno malo je poražavajuće to da Partizan (a ni Crvena Zvezda) nije izbacio ni jednog vrhunskog top igrača već 10-ak godina, poslednji vrhunski igrač koga je dao Partizan je Bogdan Bogdanović a on je otišao iz Partizana ima već 10-ak godina.

Što se mene tiče od stranaca bi zadržao samo Lesora, Eksuma i Pantera a svima ostalima bi se zahvalio na saradnji i napravio prostor našim domaćim igračima.

Poslednja izmena:
Što se mene tiče od stranaca bi zadržao samo Lesora, Eksuma i Pantera a svima ostalima bi se zahvalio na saradnji i napravio prostor našim domaćim igračima.
Ne moze igra u EL i farma talenata istovremeno.
Ima Partizan i domace igrace, ali sta sa njima? Da, mogli bi da pokusavaju sa dve postave, jedna za EL i jedna za ABA, ali bi to bio siguran put u bankrot.
To su vec radili neki istocnoevropski klubovu, pa su ostali i bez para i bez EL. Tako nesto su mogli sebi da priuste samo ruski klubovi ( ne svi ) koji imaju prakticno neograniceno finansiranje od strane prebogatih sponzora.
Daleko najbolji posao danas sa mladim igracima radi MEGA, ali njima je svaka tekma u ABA ligi trening utakmica. Svako evropsko takmicenje je za njih stetno i nepotrebno, te u njima ni ne ucestvuju.
Nemamo mi vise onaj "rezervoar talenata" koje je nekada mogla da da bivsa Juga pa i Srbija. Taj rezervoar je odselio negde na Zapad, i proces depopulizacije se nastavlja.
Pre ce danas da se desi da neki srpski megatalenat potekne iz KK Sloga Uppsala ( SE ) nego iz neke Crnokose. Pitanje je veliko hoce li ga neko prepoznati, i hoce li igrati za Srbiju ili Svedsku kad za to dodje vreme?

Koprivica se vraca na parket ovog meseca. Tesko da ce biti od koristi ove sezone, ceo tim je daleko odmakao dok se on patio sa povredom i mononukleozom. Imamo jos Igokeu u ponedeljak, i posle toga ce biti jedino lakse igrati u ABA cetvrtfinalu kuci protiv osmog (ako ostanemo prvi), tj. Split, Zadar, Mega, Derbi ili Cibona, ko vec.

Iskreno drago mi je zbog ovog zaista sjajnog uspeha Partizana , prvo povratak u EL nakon koliko godina a već odma plasman u top 8, zaista sjajno ali sad da li osećam neku posebnu euforiju zbog toga ili sam sad nešto posebno emotivan i uzbudjen zbog toga, iskreno ne uopšte.
Iskreno voleo bi da je ovo neki uspeh srpske košarke ali nažalost to baš ne možemo reći, iskreno ne znam kome treba ovakav Partizan i ova legija stranaca (koji su pritom odlični da se razumemo), ja ne vidim neki baš smisao u tome.

Iskreno meni ovo ne znači previše jer znam da ovaj rezultat nije dostignuće naših igrača ( ili su oni u njemu imali tek neku manju, epizodnu ulogu) i znam da ovo nije Partizan koji će nam dati nekog novog Dalipagića,Kićanovića, Djordjevića, Danilovića, Paspalja, Divca, Rebraču Vujanića, Milojevića,Krstića,Bogdanovića ili nekog igrača koji bi bio neki oslonac naše košarke i dostojno nas reprezentovao na nekom najvišem nivou, nažalost u ovoj ekipi takvog nema pa onda sve nekako gubi smisao i poentu .
Ajde baš da vidim koji će igrač iz ove ekipe igrati za nas na SP ove godine, verovatno niko, možda eventualno upadne Aleksa Avramović kao 12-ti igrač i mahač peškirima ali i to je veliko pitanje.

Iskreno malo je poražavajuće to da Partizan (a ni Crvena Zvezda) nije izbacio ni jednog vrhunskog top igrača već 10-ak godina, poslednji vrhunski igrač koga je dao Partizan je Bogdan Bogdanović a on je otišao iz Partizana ima već 10-ak godina.

Covicu ti li si?

nisam ostavio komentar posle Monaka..
dakle stara priča..kada odigramo odbranu do 80 poena to je pobeda sada već 100%
monako nam je dao 4 više i zato je bilo napeto..
Panter kada treba trojka.. Exum podbacio..ledej ih ubio bacanjima.. Avramović X faktor..
Šta reći.. i da nas počisti neko u plej ofu 3:0 mi smo cilj ostvarili..posle 10 godina igraš Evroligu i budeš peti ili šesti u Evropi.. a verujem da možemo i korak dalje..jedino bih voleo da izbegnemo Barselonu..
Svaka čast Željku, najboljem treneru Evrope .. blokirao sam nekog lika koji je pljuvao Željka.. gluposti, tipa zastareo, provaljen itd..ja msm da je i njega sramota debilizama koje je pisao.. još jedan blokirani nazovi Grobar tj pljuvač ( više cenim iskrenog Pantera nego Grobara pljuvača ) koji je pisao kako nemamo akcija u napadu jbt.. još jedan lik ga je ovde i podržao.. sramota šta ste sve lupali jbt..kad ne ide odma pljuvačina.. vi niste Partizanovci vi ste navijači rezultata a ti su najgori.. i da smo izgubili 30 utakmica bio bih uz Partizan..
Ganjam karte za top 8.. biće zajebano doći do njih al uspeo sam protiv Olimpijakosa pa se nadam i za top 8 da ću biti među 20 000 sretnika

Nekom majka, a nekom maceha...

majkamaceha.jpg

Kada krenete da vadite vesti od pre hrista. Svi mrze Partizan... mi smo jadni... bla bla bla.

Oba kluba su zalosna i ugasila bi se da Vucic nije dao ogromne pare. Bolje da su izgradili nekoliko bolnica i obdnista za pare koje je dao crno i crveno belima.

Kada krenete da vadite vesti od pre hrista. Svi mrze Partizan... mi smo jadni... bla bla bla.

Oba kluba su zalosna i ugasila bi se da Vucic nije dao ogromne pare. Bolje da su izgradili nekoliko bolnica i obdnista za pare koje je dao crno i crveno belima.

Nije trebao dati ni dinara. Mogao je samo doneti zakon o privatizaciji, i stvar resena.

Eeee, al' ondaK ne moze zitko da se *****:

AV kosarka.jpg

El polozio mamin päderko?

Vucic ako je nesto i dao partizanu to je prvi put u 10 god dok je odmah posle te šačice duplo veća lova data na kampaca vildozu ivanovića misleći dali smo im tepsiju ribe a sad evo iznenađenja... Nedovic takodje...

E sad , opet ništa od vas. Opet brkog u evropi džaba zauzimati mesto. A kako sami kažete i ne palite se na prolazak dalje jer vi ste tu onda valjda rekreativno?

Jedno nemate, veličine od pre.

Šta mislite kako će velikani prva tri gledati poslednje kolo i ko bi koga želeo u top 8?

Svi će imati u vidu strašnu statistiku obradovića.

21 put je ušao u top 8. Od toga je došao do fajnal fora 20 puta...
Samo jednom sa panatinaikosom nije prošao...

Dakle, top 8 njegov teren. Igra šah. Svaka utakmica je do poslednjeg detalja dobro isplanirana partija i samo vuče poteze.

nisam ostavio komentar posle Monaka..
dakle stara priča..kada odigramo odbranu do 80 poena to je pobeda sada već 100%
monako nam je dao 4 više i zato je bilo napeto..
Panter kada treba trojka.. Exum podbacio..ledej ih ubio bacanjima.. Avramović X faktor..
Šta reći.. i da nas počisti neko u plej ofu 3:0 mi smo cilj ostvarili..posle 10 godina igraš Evroligu i budeš peti ili šesti u Evropi.. a verujem da možemo i korak dalje..jedino bih voleo da izbegnemo Barselonu..
Svaka čast Željku, najboljem treneru Evrope .. blokirao sam nekog lika koji je pljuvao Željka.. gluposti, tipa zastareo, provaljen itd..ja msm da je i njega sramota debilizama koje je pisao.. još jedan blokirani nazovi Grobar tj pljuvač ( više cenim iskrenog Pantera nego Grobara pljuvača ) koji je pisao kako nemamo akcija u napadu jbt.. još jedan lik ga je ovde i podržao.. sramota šta ste sve lupali jbt..kad ne ide odma pljuvačina.. vi niste Partizanovci vi ste navijači rezultata a ti su najgori.. i da smo izgubili 30 utakmica bio bih uz Partizan..
Ganjam karte za top 8.. biće zajebano doći do njih al uspeo sam protiv Olimpijakosa pa se nadam i za top 8 da ću biti među 20 000 sretnika
Jok ti si navijač... Ganjas ti klosare krimose koji dobiju džaba određen kontingent karata... Kao i za gostovanja sve plaćeno...

Da si neki ....... i da stvarno veruješ potegao bi bar ponekad 70 ak E i uplatio na pobedu partizana...

I to protiv velikana košarke giganata.

Dok sam ja kao tinejdzer išao u mostar na utakmicu sa seltikom u kupu kupova i podgoricu (da ne spominjem gostovanja u domaćoj ligi zenica ljubljana split zagreb sarajevo skoplje) ti nisi bio ni u ........

A danas potegnem na partizan u ovoj sezoni i opkladim se jer ga volim i verujem pa mi nije krivo i da padnem. Italija sam mu, kad se ja opkladim makarr i na minus 9 (1-10 protiv monaka) to znači da verujem...

Aj potegni koju paru mani se sendvicarskih odlazaka na utakmicu i mafijaških karata za dz... Ja uvek duplo više potegnem na rizik no što košta tvoja kartica čak i da je platis a znamo kako je dobijate....

Ti si obična ...........

Drugo ništa nije čudno i loše reči da željko čitavu karijeru niže uspehe ali tu mu pomažu i odlični igrači.

Dule je bio nešto drugo. On je prepoznavao anonimus i ratničkog košarkom pravio čudo. Njegov ulazak u fajnal for sa di tad nepoznatim veselim lovernjom mekejlebom bogdanovićem je genijalno delo...

Poslednja izmena od moderatora:
Da se oba kluba privatizuju bili bi u rangu fiba lige sampiona. Jedini neki arapi da dodju koji ce dati milione. To sto mislite da Partizan je uzeo velike pare ove sezone od karata i ucesca u EL...

Iz pouzdanih izvora znam da se jedno vreme TATNEFT raspitivao za privatizaciju KKP. To bi bio pun pogodak, budzet za svaku sezonu obezbedjen, ali bez zakona o privatizaciji sportskih drustava, nista.

BTW. Zna li neko sta radi onaj Danilo Andjusic u KKP?
Ima li on neku upotrebnu vrednost? Kako se zove ono sto on igra ( ne igra )?

Bogu hvali zavrsi se ovo sa Igokeom, na momente je ovo bilo veoma mucno za gledati.
Izuzev 1. cetvrtine, sve ostalo sto pre zaboraviti.
🤢

Fener u slučaju poraza mora da čeka vesti iz Minhena i Atine. Može biti čak i deveti naravno prvo treba baskonija učiniti podvig ali u poslednjoj utakmici sve je moguće.

Ako pobedi fener biće sigurno peti i ide na monako.

Tako da samo naivci mogu da veruju da će se fener kockati

Sigurna pobeda.

Nije fer evroliga. Morale su utakmice u bg Minhenu tel Avivu i atini po injati u isto vreme. Ovako ako fener pobedi a igra prvi u 19 h jevreji ne moraju gristi i pobediti real jer im je svejedno biti šesti ili sedmi kad već ne mogu peti.

Ali ako vesti iz bg budu da fener gubi onda će naravno da grizu.

6 mesto nam donosi Real što i nije tako loše..Real igra indijansku odbranu i ako ih spustimo ispod 80 dobijamo lagano..
od tri varijante Monako, Real i Barsa dobili smo srednju što je ok
naravno u slučaju da sutra pobedimo i mi i Barsa

Back