Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.458
Tripleta u KRK-u, bravo crno-beli! Dva uzeta pehara, dva ostaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sudjenje svakako nije bilo kako treba, i s te strane Zvezda ima puno razloga da se buni, medjutim......Imali su 6 razlike manje od minut do kraja, mogli su napraviti faul nad Pejdžom da mu ne daju da šutne trojku, mogao ga je Beron pustiti da da dva poena a ne 2+1, mogli su napraviti izbacivanje lopte iz auta sa blokom a ne demarkiranjem(ili uvesti Odža da primi loptu visoko, a solidno šutira bacanja), trebali su spustiti loptu u zadnjem napadu pod koš a ne da Lorenzo izigrava mečvinera......Pošto ništa od toga nisu uradili, sad im na kraju samo sudije krive?Kakvo jadno ponašanje limenki nakon kupa, grupno plakanje na svaki sudijski zvižduk u poslednjih 7 minuta utakmice. Beda.
Čekamo saopštenje...
Eto koliko ti o košarci ne znaš ništa, pa postavljaš klipove kojima samog sebe demantuješ...
Ja sam poslednjih 20 godina apsolutno neutralan..pre toga sma bio vatreni navijač, danas sam navijač košarke.Kole i dalje pokušava da se predstavi neutralnim "zaštitnikom košarke"
Nemoj, jednostavno nemoj. Iz svake tvoje reči izbija istina, jače je od tebe.
Gde se to iz aviona vidi?Verujem da si nekad bio navijač Partizana, ali si u nekom trenutku promenio tim, odnosno prešao u anti-Partizan tabor, i tamo si vrlo vrlo dugo. Uvek nešto (neko) smeta, uvek je problem u nečemu, ali je tebi uvek problem u Partizanu, ostalima opraštaš, zatvaraš oči ali Partizanu ne.
Nije to u cilju "zaštite košarke", nije objektivno, iz aviona se vidi da je lično.
Nije napravio faul Pejdž?Situacija je čista ko suza, Pejdž nije napravio faul, Punter jeste 100%. Ali ti to ne vidiš, jer ne želiš (možeš?) da vidiš.
Ponavljam, apsolutno jasna situacija, kao i faul nad Lendejlom, kao i Bilijev četvorokorak. Zašto ti ne misliš isto? Zato što je tebi to lično pa relativizuješ kada je na štetu Partizana a puritanišeš kad je u njegovu korist.
Kole i dalje pokušava da se predstavi neutralnim "zaštitnikom košarke"
Nemoj, jednostavno nemoj. Iz svake tvoje reči izbija istina, jače je od tebe.
Zašto ti ne misliš isto? Zato što je tebi to lično pa relativizuješ kada je na štetu Partizana a puritanišeš kad je u njegovu korist.
I rest my case.Evo izvod iz pravila igre...........
Bio sam na utakmici, ne znam ko je prenosio?Za onu dvojicu juce sto komentarisase je olicenje neutralnosti, posebno za onog sa govornom manom.
I rest my case.
Bio sam na utakmici, ne znam ko je prenosio?
Ma kakvo bre "evidentno povlačenje"? Gde si ti to video na snimku? Još malo pa ćeš tvrditi da je Pejdž bacio Puntera, toliko si otišao u aut sa neobjektivnošću. Pejdž nije napravio faul a Punter je svog čuvara bacio na parket. Čisto ko suza.Tako i ti sad............čist je faul Puntera, i čist je faul Puntera........pravila igre, evidentno povlačenje Pejdža..ma nije bitno.....
Ali dobro,baš te briga, Kup je osvojen a kako, zar je važno?