KK Partizan

Ostoja limar ne daje pare iz svog dzepa, vec mu stranacka uloga i namenjeni zadatak daju tu mogucnost. Isto kao sto coravi nije ulozio u 20 igraca bez iti jednog juniora, a mnogi od njih dolaze iz najskupljih evropskih klubova za ogromne plate (sto je vec tamo standard), niti dinar od svega sto je pokrao tokom godina iz firmi, banaka, kredita i sa Kosova. Naravno, za nekoga igraci Brese, Venecije, Makabi Risona, a za nekog igraci Olimpijakosa, Panatinaikosa, Fenerbahcea, Lokomotive, itd.

Sto se vecerasnje utakmice tice, nisu badava trener i pojedini igraci odmah posle pobede nad Virtusom bili na velikom oprezu. Doslo je do velikog energetskog praznjenja i bice tesko prebaciti se u mod za kojekakve blazice i cirbice iz jos jednog frankestajn-kluba bez identiteta. Oni imaju kvalitet da nas iznenade, a trenutno su u losoj formi, sto ne sme da nas opusti jer mogu da budu rastereceni i da odgovore na svoj proslonedeljni poraz od Igokee.

Naravno, na svom parketu ih moramo dobiti. Kontam i da hocemo, ali uz vise muka od ocekivanih.

Auuuuuuuuuuuu, kakvi sve raspadi od trenera treniraju ekipe po ABA ligi :dash: :dash: :dash: .....Srećom po Partizan.
Čovek ima +2, ima dva faula do bonusa i izgubi utakmicu........
To treba znati izgubiti..
Što se Partizana tiče indijanci se posle +15 opustili ladili ja.ja zato umalo da popu.še.
Jaramaz sad ispao heroj, čovek pet puta da sam ja gledao (a nisam detaljno gledao svaki minut) napravi mismeč, u tom mismeču taba loptu do 5 sekundi do kraja napda i onda uvali kosku nekom drugom:dash::dash:.....

Vise srece nego pameti, ali dobra utakmica za timski duh koji izgleda odlicno zasad. :ok: Stranci uglavnom nisu stranci.

Bilo bi super otici po pobedu protiv Trenta, ne mozemo sad da pricamo da smo favoriti na gostovanju ali sto da ne, momci se mogu sad malo opustiti i odigrati pametno i rastereceno.

Utakmica je bila odlična, dve uigrane ekipe pune kvalitetnih igrača - visok rezultat je više zbog kvaliteta napada obe ekipe, odbrane su bile solidne. Realno smo bili bolji, Cedevita se održavala u životu trojkama i na kraju od trojke stradala.

Kao plitak potok, sa sve deljenom minutazom gde niko nije igrao preko 20 minuta. Svih 12 se upisalo u strelce.
Najbolja scena, kad Bircevic napravi slucajno dobar faul, a zali se kod sudija sto su mu svirali. :mrgreen:

Mekadu je u takmicarskoj formi, trebace mu vremena, ali vidi se da vec sada moze da doprinese. Pogotovo jer nas za vikend ceka nezgodna kreacija (citaj kreatura) kojoj ce ovo biti poslednji mec u kom ce traziti pobedu. :mrgreen:

Mogli bismo i mi da probamo da ne odemo na utakmicu, imamo da se pripremamo za ozbiljniju utakmicu od gledanja dal' ce neko od Limenkara2 da nam povredi igraca.

Sto se ove utakmice tice, neocekivano lagano - odlicna priprema, sjajan pristup, potpuna kontrola. Ne mislim da je Trento neka sjajna ekipa, ali prosto su ih nasi naterali na ovako los dan. Ako bilo kako dobijemo Darusafaku u gostima, eto nas maltene u TOP8... Sto je sjajno, naravno.

Posto su otpali neki na papiru jaki timovi, kao Lokomotiva koja je bila jedan od prvih favorita, i kad se rasporede TOP8 ekipa, videcemo, ali realno je nadati se samoj zavrsnici takmicenja.

Treba respektovati slabije ekipe koje igraju dobro, poput Patre, Ritasa, i ekipe koje su u ravni sa nama, poput Uniksa, Venecije, Unikahe, itd. Dok se naravno Bolonja tretira kao buduci evroligaski projekat, iznad svih nas u EK.

Nemoj samo da pricamo kasnije kako ne valjamo, jer bismo morali pre proleca jos jednom da malo padnemo u formi. :mrgreen: Tj, bilo bi pozeljno.

Pogledati budzet Virtusa i nas, naravno jesmo mi njih pobedili i sve je moguce, ali ipak mi vrebamo iz drugog prikrajka.

Ko je njima kriv sto placaju Teodosica kao mi pola naseg tima. Na papiru, Teodosic odskace od svih, ali to je samo jedan igrac. Imaju Markovica kao dobrog i iskusnog igraca koji bi mogao da igra EL komotno, a sve ostalo je EK tim kao i svaki drugi... Naravno, igrac poput Teodosica na kraju i moze da bude ta prevaga i da ucini sve boljim, zato i jesu u prednosti na papiru u odnosu na sve trenutno - ali mi imamo homogeniji i raznovrsniji tim.

Back