KK Partizan

Bas rizican potez, na sve nacine. Pre svega jer je Raduljica definicija bola u onoj stvari. Naravno, respekt za njega i sve, ali nije to ono sto nama treba. Jedino suvi kvalitet nije sporan, ali ovde se igra kosarka (i "kosarka") u kojoj to nista ne mora da znaci.

Raduljica je pre svega preskupo resenje, a onda posle toga i nestabilno resenje. Nikad nije igrao za sitno, a za pare koje je dobijao, ne moze se reci da se pretrgao od kosarke.

Niko ne moze da zna da li ce njemu da dune da ne trenira, ili ce se napaliti pa gristi maksimalno (sto je tesko zamisliti :mrgreen:)

Raduljici treba plej koji ume da nonstop vrti pik i on postaje krlo koristan igrac. Sa Teom u repki je tako uvek bio sa dabl-dabl ucinkom. Donosi meso u reket sto nam je preko potrebno. Takodje, skroz se slazem da mu je psiha upitna, tako da bi tu trener trebao da zaradi platu i da ga ukalupi da bude koristan ekipi. Spram nasih centara od prosle sezone, on je realno premija.

I ko se seca, on je pricao kad je odlazio iz srpske kosarke da se ne zeli vise ni vracati. On je taj tip, ne grize se njemu, a nama treba dosta momaka koji ce da grizu, napreduju, pa i suoce se sa eventualnim problemima na i van parketa koji idu uz srpsku kosarku.

Stara kajla i vrlo zahvalan igrac, pre nekoliko godina je igrao odlicno u Niznjem i u EL, ali igrac u padu, i polako zalazi u godine.

Doveli smo neke igrace koji su u naletu, koji mogu da napreduju i koji ce da grizu, ali ova dva centra to vec nisu, i jedino zbog toga sam sumnjicav. Ali opet, imaju i preko potrebnog iskustva, tako da bi bar teoretski mogao da se napravi dobar miks.

PS: I drugi izvor:

Poslednja izmena:
Uhapšen igrač Partizana
http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Kosarka/a504378/Uhapsen-igrac-Partizana.html

Tomasa nahvatali u Americi sa drogom. Ovo fakticki znaci da od njega nema nista, cak i da ga tamo puste, ozbiljan klub bi morao da raskine sa njim.
Srecom mi nismo ozbiljan klub. :mrgreen:

Juce sam ispunio svoju gradjansku duznost. :mrgreen:
Uzeh karte, nova hala, ali ista mesta kao u Pioniru. Bas ce mi nedostajati.
Ne mogu da verujem da su toliko bahati da sve utakmice sledecih 5 godina uzmu u Areni. Ne mogu ni da zamislim na sta ce da lici protiv nekog Tamisa sa 500 dusa, jezivo.

Ali sta je, tu je. Ajmo mi!!! :mrgreen:

Moze biti i prekrsajno, to je neka gudra u maloj kolicini ako je verovati napisima. Ako je tako, nadam se da nece biti corkiran, ali svejedno je tim potezom dosta receno o poverenju u njega kao profesionalca. Uglavnom, Coki bi na ovome jos i zaradio.:hahaha:

Ipak, problem je jer vazi za igraca u naletu koji bi mogao da "eksplodira", ako ostanemo bez njega, trazi opet.

Koliko tih Amera smrka, samo nekog uhvate nekog ne. Sad kao ispada Partizan utociste takvima, a recimo ovi iz susedstva dovedose jednog takvog za kojeg dok je bio kod nas se nije znalo da smrka, ali zato onaj Vilijams nije imao nikakve veze sa nama pa je opet smrkao ko lud.

A svako malo upuceniji zna za sklonosti "naseg" Nedica:

EAuTh2wX4AAI4Fz

Eto, tako smo se mi borili za finale ABA-lige.

Aleksej na pragu Treviza, posto je Virtus doveo Stefana Markovica. Kao da se moramo otresti njega, a mozda se ogresili o decka. Sa druge strane, jos uvek ne vidim zelju da se po svaku cenu otarasimo recimo Gagica. :think:

Ja sam misljenja da ce Gagic ostati, ipak je Limar naprednjak, pa zatim sve ostalo. Osim ako mu se ne nadje bolji angazman sto nije realno.

Dok je isla prica da ce Ali kod Saleta, to mi je bila ok varijanta, mi oslobodimo mesto stranca, a on ode u jak klub, za verovatno vece pare.
Ovo je vec sa konja na magarca, a ako cemo vec da gradimo tim od stranaca ne vidim zasto ne bismo ostavili Alija, odlican decko za epizodne uloge.
Naravno, ovo je samo moje razmisljanje, Nikolic ide gotovo sigurno.

Ostoje je nesto pricao da bi voleo da Nikolic ostane, znaci njemu se ide i Andrea ga pusta. Decko je bio sasvim solidan u nasem dresu, mada ako vec ne ide u Virtus Partizan bolje zvuci od Treviza. Naravno kancer Gagic ostaje da nas polako nagriza, njega se ne mozes resiti tako lako.

Back