KK Partizan

Brenko, ne prdi. Brljavio si i gore od toga.

Tegeltija javlja kako nam je bio zelja Kolton Ajverson, ali sve nam oteo Zenit. I vajld-kard Evrolige, i Renfroa, Ajversona... sve nam uzese ljudi. :sad2:

Za to vreme izvesni Scekic se hvalise da pregovara o ugovoru. B92 pise o nekom ex-pantercicu koji je dominirao na fizikalije u mladjim kategorijama, dok nije doziveo tesku povredu.

Hteo sam i ja Emili Ratajakovski ili Saru Sampajo, a eto me sa Leposavom ili Nikolinom. :mrgreen:

Decko nema ni 30 godina a vec je teski rekonvalescent, ko zna koliko je ozbiljne kosarke ostalo za njega.

Ako su ove buve sa zvucnim rekonvalescentima i propalim talentima najava onog sto nas ceka, pisi propalo unapred.

Sve je to vec isprobano, alibi-prica. Samardo Samjuels, Dzamon Gordon, Sani Aranitovic, pa i ovi neki zalutali od zalizanog prosle sezone...

Mene mnogo nervira dovođenje igrača koji nisu zdravi i imaju ogromnih problema sa povredama. Šta konkretno donosi zvučno ime koje propusti pola sezone, a drugu polovinu juri formu? Apsolutno ništa. Bolja kupovina je igrač manje zvučnog imena, ali koji može u potpunosti da odgovori zahtevima.

Čim čujem kovanice sklon povredama, ligamenti kolena i sl. glava me zaboli.

Naravno. Ima rezon i za to, a to je kocka - ako uspe, moze doneti mnogo. Ali videlo smo toga i kod nas i kod drugih, niko se nije ovajdio mnogo od Samarda Semjuelsa i Dzastina Dolmena.

Procitah da postoji interesovanje za igraca iz nemacke lige, ako je normalan, zdrav i prav, relativno mlad, to je ono sto ocekujem da ce Trinkijeri traziti - bunarenje relativno nepoznatih igraca koje moze izbaciti u prvi plan, kao sto je ranije radio i u Italiji i u Nemackoj.

Poslednja izmena:
Neki sto je igrao za ILR (Zvezda) klince, bio MVP juniorskog EL, pa je video sa Rebicem, Tejicem i ekipom koliko je sati u vezi davanja sansi mladima, pa otisao. Jedan od onih koje forumska javnost oznacava kao "akceleranta" (mada je to cesto i nepravedno), a jos je doziveo kidanje ACL. Uglavnom, Sani Aranitovic je godinu dana mladji od njega a ne cini se nista gorim, tako da ne znam cemu.

Naravno. Ima rezon i za to, a to je kocka - ako uspe, moze doneti mnogo. Ali videlo smo toga i kod nas i kod drugih, niko se nije ovajdio mnogo od Samarda Semjuelsa i Dzastina Dolmena.

Procitah da postoji interesovanje za igraca iz nemacke lige, ako je normalan, zdrav i prav, relativno mlad, to je ono sto ocekujem da ce Trinkijeri traziti - bunarenje relativno nepoznatih igraca koje moze izbaciti u prvi plan, kao sto je ranije radio i u Italiji i u Nemackoj.
To je Holins. Obe ruke za njega, trebaju nam go to igrači kao hleb nasušni.

Spominje se još neki Mosley, centar. Nikad čuo. I Rashawn Thomas iz Sasarija. Nisam pametan, meni je gotivan, ali na smešno malom uzorku koliko sam gledao Sasari. Plus je što je prošao period prilagođavanja na evropsku košarku. Minus, jbg neam pojma, mora da ima neku falinku čim dolazi kod nas. :mrgreen:

Rason Tomas i zvanicno.

Drz'te gace, eto Ostojin odgovor na Gista i Brauna. :mafijas:

Salu na stranu, ovo mi lici na ono sto je Trinkijeri "izbacivao" ranije i u to polazem nadu. Naravno, prica ce biti nekompletna ako ostanemo samo legija stranaca, ipak bi trebali imati vece ambicije od Dinamo Sasarija, ali za to cemo sacekati pocetak sezone za prave ocene.

Sad se ceka onaj Mojzije il' kako vec, idemo, rasipamo nemilice.

PS> Lucic se zakljucao u Bajern na jos 3 godine, nema razloga da ide odatle, realno. Uz Marinkovica koji bi jos malo napredovao, Zagorca koji bi se pronasao, i igraca poput Lucica, Milosavljevica, Lovernja ili Vestermana, vec bih se radovao. Ali bilo je jasno da ova uprava ne moze "oteti" nikog naseg iz EL i dobrih ugovora tamo, cim je Milosavljevic lagano produzio sa Unikahom.

Pa dobro mi smo uvek sto se tice stranaca vecinom dovodili anonimuse i rekonvalescente, ali je Dule od domaceg materijala pravio kvalitetnu pitu. Toga vise nema, em Trinkijeri nije taj tip trener, em su nam pukli definitivan tajni embargo na domace meso.

Nema vise, nije cak ni do embarga. Imamo vec dovoljno materijala, ali upitnih mogucnosti i upitnih karakteristika. Kad bismo mogli racunati na napredak i konstantu Jaramaza, obojice Jankovica, da ce Zagorac ispuniti liderski potencijal, da Gordic nece biti u indijana modu, imali bismo lepu domacu bazu. Ali sve je pod znakom pitanja.

Portali:

PARTIZAN LUDUJE NA TRANSFER PIJACI: Nova dvojica na meti crno-belih! Jedan leti, drugi pleše po parketu!
https://www.espreso.rs/sport/kosark...-crno-belih-jedan-leti-drugi-plese-po-parkteu

Mislim da su se stvorili svi uslovi da se i naredne sezone izjednace skupi i provereni EL i EK igraci sa igracima ispod radara iz Italije i Nemacke.

Neverovatno koje ispiranje mozga u domacoj javnosti.

Back