KK Partizan

Jao Rakicevic, na poslednjoj sa Dynamicom valjda (ili gde je vec mucenik zavrsio) deo hale se zabavljao tako sto mu je zvizdao svaki put kada pipne loptu.
Pa se ovaj zainatio da im zapusi usta i oterao index u minus beskonacno. :mrgreen:

I takvog lika su oni preplatili, za njegove kvalitete, samo da ne bi dosao kod Dzikica.

Sto se Radanova tice, uvek mi je bio interesantan, samo nisam siguran da je igrac za Trinkija. Pored toga vec ulazi u godine kada bi morao da se pokaze jer ga oduvek smatraju ekstra talentovanim, a prakticno nista nije postigao jer greje klupu. Onoliko osporavani Vanja ga dere za tri duzine, a samo je godinu stariji.

Osecam da ce Limar zapeti da ga preuzme, tako likovi poput njega vide "pobedu", a pruza se i utisak da imamo neku moc, kao i sa Jankovicem.
Realnost je da smo im pomogli da se otarase neuravnotezenog lika. Za mene je on neresiva enigma, onakve predispozicije, pa i tehnika, a da ne moze da se sastavi sa zivotom.

Poslednja izmena:
Nije Dzikic hteo da dovede S.Jankovica, Jovanovica i Rakicevica, vec Muta, pa su ih panteri preuzeli u paketu da ne bi isli kod nas.

Sto je najbolje, uslugu nam ucinise jer mogli smo na delu da vidimo da je decko (Jankovic) prsotina u glavi na njihovom primeru, i sve smo lepo znali, i onda dodje Limar i dovodi ga da skupi otprilike dva marketinska poena. I jos se pravi prica oko toga, panterski botovi se loze po forumima, i slicno.

Bem ti budale. :hahaha:

U drugoj Dzikicevoj sezoni je Rakicevic uzeo neke pare unapred, a onda onom cuvenom olovkom potpisao za Zvezdu. Jankovica je takodje zeleo. Dzile mu je nudio da ga ceka do oktobra/novembra da se odluci. Pricao je o tome u nekom intervjuu, u Americi su tokom leta licno razgovarali, pa se ovaj ipak odlucio da ostane tamo te sezone.

Sta je i koga Muta hteo sam potisnu, kao i celu njegovu epizodu. Secam se samo da je idiotski ponavljao onu: Ja pravim igrace, reprezentativce, a sakupio par pobeda na racun onog nabildovanog, ne mogu da se setim ni kako se preziva, Patrik...

Jao da, moja greska. Pobrkao sam Rakicevica i Radicevica. Da, Rakicevic je onaj sa SNS olovkom koja je posle brisana. To jos iz vremena dok su se pravili ludi jer nisu imali aduta (Limara) da nama se.ru za naprednjastvo. :hahaha:

CuBYNNlW8AAKNlZ.jpg

Cu, iskukao sesir. :roll: Jbt, ako si botina, imaj bar neki standard. A Vucko je u to vreme isao sa ostalom manguparijom po utakmicama i nosao im jakne dok su se makljali. Zato je sada ciganska piiip koja sipa milione u Zeleznik i u Rupu, klasicno lecenje kompleksa za sve.

Inace, Gordic i zvanicno. Vise mi se svidja na drugo razmisljanje nego isprva, sa svojim iskustvom, rutinom, fizikalijama, ali stoji da je indijanceros. Ipak, sve zavisi od ostalih igraca, ko dolazi a ko ostaje, ima jos dosta nepoznanica.

Nikola Lončar se nalazi u Las Vegasu na letnjoj ligi gde skautira mlade, potencijalne akvizicije Partizana.
Sportski direktor želi da otkrije i angažuje perspektivnog igrača koji ne prođe u NBA, poput Lendejla ili Gosa prethodno, pošto mu budzet ne dozvoljava angažovanje proverenih i skupljih evroligaških igrača.
Lončar je posmatrao mečeve Lakers-Chicago, Brooklyn-Dallas, Detroit-Hrvatska, sa koje nam je upravo poslao fotografiju.

Sve je pod kontrolom. :mrgreen:

Ljudi koji citaju javne izvestaje o poslovanju, tvrde da nam se dug nista nije promenio od Limarevog dolaska, i dalje je oko 6 milki kao sto je i bio pri dolasku ali i odlasku Pekovica.

Limar je politicarski jad i lazov? Pa ne mogu da poverujem. :whistling:

Interesantno je i da smo u prosloj kalendarskoj godini imali i vise nego duplo manji budzet od Vucko-cokijevih. Oni su placali 4 milke igrace, a mi 1,9. Jedino sto je neugodno je sto se tu gledaju kalendarske godine, a ne sezone, ali odnos je jasan, i tako ce i ostati. Ove sezone ce da placaju igrace 6-8 milki, mi cemo oko 2 milke, eventualno jos pola milke vise ako Vucko bude izdasniji i dozvoli.

Cisto da znamo sta da ocekujemo od prelaznog roka, i Loncar isto. :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back