A ko je dao 800.000 evra za Trinkijerija i stručni štab pa država tj Vučić koga toliko pljujete on vas je i održao u životu treba sveću da mu palite svakog dana inače pitanje šta bi bilo sa vama sigurno nije dao vujošević i ostali zaslužni grobari iz svpg džepa već su vam napravili dugove kakav su potpo i dugovanja ostavili danilović i vujošević morao je lično vučić da vas vadi a vi ga pljujete...gadljvi ste na vučićeve pare
Ja cu biti presrecan sto nas Vucic i SNS odrzavaju u zivotu kao sparing partnera FMP-ovima, bicu presrecan kada nam sledece sezone daju jednak budzet, ali mi pola od toga da potrosimo da platimo WC pa da imamo opet jadniji tim ali da Vucic moze da prica kako dobijamo podjednako, a Coki da izvadi excell tabelu na kojoj pise kako mi dobijamo dvostruko vise, i zahvalicu se na postojanju klasicnog osiguraca i prdala Ostoje, sve to za dve a najvise tri godine. Ide izborna godina, a mora se i napraviti privid da Partizan ovako super funkcionise, mora se ispuniti malo i ta Arena.
), ali kao laprdalo.