KK Partizan

A ko je dao 800.000 evra za Trinkijerija i stručni štab pa država tj Vučić koga toliko pljujete on vas je i održao u životu treba sveću da mu palite svakog dana inače pitanje šta bi bilo sa vama sigurno nije dao vujošević i ostali zaslužni grobari iz svpg džepa već su vam napravili dugove kakav su potpo i dugovanja ostavili danilović i vujošević morao je lično vučić da vas vadi a vi ga pljujete...gadljvi ste na vučićeve pare

Da Partizan osvaja titule onda verovatno Čović ne bi bio problem nijednom grobaru ni Tegiju ne bi ga stalno vređao u svojim emisijama....da li partizan treba na silu da bude prvak da bi se u Srbiji bolje živelo zaista ne razumem da li treba da vas pustimo da vam zvezda i čović ne bi bili problem i da stačno pričate o tome...gledajte u svoje dvorište i pokrije se ušima da vam nije bio Vučić ne biste ni finale igrali

Vučić i SNS su ostavili Partizan u životu,omogućili takmičenje i zavidan roster, a vi ih pljujete?
To dovoljno govori o vama, i kakvi ste.

Nezahvalnici jedni.:klap:Ja cu biti presrecan sto nas Vucic i SNS odrzavaju u zivotu kao sparing partnera FMP-ovima, bicu presrecan kada nam sledece sezone daju jednak budzet, ali mi pola od toga da potrosimo da platimo WC pa da imamo opet jadniji tim ali da Vucic moze da prica kako dobijamo podjednako, a Coki da izvadi excell tabelu na kojoj pise kako mi dobijamo dvostruko vise, i zahvalicu se na postojanju klasicnog osiguraca i prdala Ostoje, sve to za dve a najvise tri godine. Ide izborna godina, a mora se i napraviti privid da Partizan ovako super funkcionise, mora se ispuniti malo i ta Arena.

Nije ni cudo kakve debilcine vladaju ovde. I kosarkom.

I ti nisi rodjen kao partizanovac, kao sto nije niko. A ti ces umreti, ziv nam bio bar jos pola veka (i ja te i tada ovako bodrio :mrgreen:), ali kao laprdalo.

Eto kolko stida nemas... Sale je imao protiv slovenije jednog krstenog igraca pravog, bogdanovica koji nije bio dovoljan za dragica i doncica...

Dončić se povredio na početku utakmice, a taj jedini "kršteni" igrač , po običaju je imao odličan šut 13:2 ili tako nešto. A to što Salo nije sposoban da iskoristi centre pout Marjanovića i Kuzmića je samo odraz njegovog neznanja. Srbija je dobro igrala dok je povređeni Jović vukao. A imao je i vaše igračine Birčevića, Mačvana, Lučića, Milosavljevića, B.B... Koliko je dobar trener znaju i ovi iz Milana, Paoka i Bajerna koji su ga ispratili nogom u guzicu. Jedan od najboljih srpskih košarkaša ali zato očajan trener. Lekciju mu održao Kokoškov koji je imao samo Dragića i Rendolfa ali nas pokopaše Prepelič, Murić, Dimec i vaš Alija Nikolić-majmunoliki.

569626

A tek sad vidim da je Kluž iz Transilvanije. Valjda zato Dulo izgleda kao da se vratio sa večere u zamku grofa Vlada Cepeša poznatijeg kao grof Drakula.

Ovaj dejo-genije je pravi bog, samo da ne upadne u konflikt s Terzom da se i njega odreknu. :mrgreen: Ovo je kao da si prosuo komentare sa dna stranice nekog portala, samo fali caps lock i pominjanje kradje Luke Bogdanovica. Ajmo ljudi, drzite malo nivo. Ne brenus, on moze da nastavi da prdi o tome kako kosarkaske i trenerske legende nemaju pojma s kosarkom, jer njemu su rudonja, coki, terzan i lignjosav vertikale u svakom smislu, tako da je to opravdano jer tu pomoci nema.

Dobar kosarkas i lik, neki bi napomenuli i da nam nije uvek sam resavao kad je trebalo, ali covek nas je povezao i onaj tim koji je od Zadra gubio 20 razlike u Areni, na dnu samopouzdanja, je dosao do ravnopravnih borbi za titule. Ucinio nas je 30% boljim. Nije kosgeter, ali bi u paru sa kosgeterom istog ranga igracki mogao da nam resi sve probleme (zanemarimo fiktivno ostale probleme nekosarkaske prirode). Zato sam se i nadao da ce ostati, ali dobro, lik je profi i otisao za dobrom ponudom kao svaki regularni Amer.

Svaka vam čast grobari...Vučić vam platio za najskupljeg trenera u istoriji košarke od kako se igra na ovim prostorima od 45 pa naovamo i opet niste osvojili titulu....nijedan klub nije nikada imao ovako skupog trenera...vidi se da ste moćni i da dovodite samo najskuplje.....ne sekirajte se opet će Vučić da vam daje pare...

Svaka vam čast grobari...Vučić vam platio za najskupljeg trenera u istoriji košarke od kako se igra na ovim prostorima od 45 pa naovamo i opet niste osvojili titulu....nijedan klub nije nikada imao ovako skupog trenera...vidi se da ste moćni i da dovodite samo najskuplje.....ne sekirajte se opet će Vučić da vam daje pare...
Najskuplji trener ?

Ne bih bas rekao da je on bio najskuplji ; zar je on bio skuplji od npr. Karija ?

Dončić se povredio na početku utakmice, a taj jedini "kršteni" igrač , po običaju je imao odličan šut 13:2 ili tako nešto. A to što Salo nije sposoban da iskoristi centre pout Marjanovića i Kuzmića je samo odraz njegovog neznanja. Srbija je dobro igrala dok je povređeni Jović vukao. A imao je i vaše igračine Birčevića, Mačvana, Lučića, Milosavljevića, B.B... Koliko je dobar trener znaju i ovi iz Milana, Paoka i Bajerna koji su ga ispratili nogom u guzicu. Jedan od najboljih srpskih košarkaša ali zato očajan trener. Lekciju mu održao Kokoškov koji je imao samo Dragića i Rendolfa ali nas pokopaše Prepelič, Murić, Dimec i vaš Alija Nikolić-majmunoliki.
vas nas...

onda vi nikada niste bili prvaci svjeta jer danilovic djordjevic divac revraca paspalj nisu "vasi"...

dokle podele...

ne diraj saleta, doktor je on... bajern milan su realno klubovi sa prosecnim igracima...

Pa dobro, nije da je Mladost nas klub, samo saradjujemo i sluzi nam kao filijala, mada je prvi covek tog kluba i u nasoj upravi.

Meni vise bode oci ovo:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:801811-Vucic-Nadam-se-da-ce-Partizan-igrati-Evroligu

Bas bi bilo idilicno da Partizan zaigra Evroligu pa da pred izbore i on dodje da gleda nas i svoje Pantere.

A Partizan igrao EL redovno i isao u zavrsnicu. A onda je dosao on i hranio Cokija i njegovu frankestajn FMP-Zvezdu, dok nije napukao. I jos ce, a mi cemo da placamo da igramo u EL da bi bili njegove predizborne marionete, pa ako treba da nas opet pokradu i da mozda opet prodamo neku kljucnu majstoricu.

Inace, samo razmisljam... Ako klub hoce na visi nivo (sada je prosecan EK), bas preko EK bi mogao da napravi strategiju za povratak. Videli smo ove sezone da je to onako poprilicno mrsavo takmicenje. Respekt za Albu i njihovog trenera, ali ako su mogli oni, mozemo i mi do finala.

Ali avaj.

Back