KK Partizan

Komentar o sudjenju: na moju veliku radost, Obercovic i njegov pomocnik Kvarcovani solidni za svoje standarde, nema ni traga kriterijumu koji vodi do tuce na terenu i tendencioznom navlacenju. Kad uzmemo u obzir da je Obercovic bio neprimetan, a na Kupu svirao onu nesportsku, ja sam morao u sebi da se zapitam da li je on sad, kao evroligaski sudija, prerastao onoga uz ciji je uspon rastao i on kao eminentni sudija?

Svejedno, u vecem delu utakmice bih sudjenje opisao kao blago domacinsko, ali ne za domacine nego za goste. Ne znam kako opisati kriterijum i zastitu Odza i Midzeta. Sramotno je da ozbiljni kosarkasi dobijaju faulove za ono za sta Midzet ne dobija, da moze da iznudi kontakt kad pozeli, i sl. Na taj nacin je Jaramaz izbacen iz dobrog dela utakmice. Ja razumem da onaj mali pokvarenjak nije dorastao pre svega fizicki seniorskoj kosarci i da se ne bi pet minuta zadrzao na parketu da nema sudijsku protekciju, ali boze moj, umeju i Davidovac i Beron i Rivers da odigraju pleja, pa nek prenesu loptu i odrade nesto.

Na kraju utakmice, bilo je svakojakih odluka, mogao bi svako da se zali na ponesto, ali sudije nisu iskocile u prvi plan.

Ocekivao sam i revansizam publike, ali uz standardnu dozu debilizma, opsti utisak je da toga nije bilo. Bilo je recimo majmunskih krika za Odza od strane dela publike, ali i aplauza za Dobrica od dobrog dela publike. Uporediti sa panterodelijskim "nosi go.na napolje". Nivo, jbg.

Svoj sou su, vidim, imali i Naprednjaci na tribinama, sa transparentima koji su se ticali utakmice Crna Gora-Kosovo. Sramotno prozivanje sopstvenih igraca nizasta, dok onaj Djordjije mirno sadi tikve sa djavolom. Al' dobro, jasno je ko je kome sef.

Mi smo generalno toliko navikli na krađu da kad ne navlače za cigane kao prošlu tekmu konstatujemo da je bilo dobro suđenje, a suštinski opet je bilo dosta sitnica koje su standardno suđene na našu štetu. Tipa koraci pre Beronove trojke, ali to kolo mu standardno ne sviraju u derbijima, Čovićevih 8 sekundi pri prevođenju lopte i gomila tako tih 'sitnica'.

Trinkijeri se oslonio na teoriju velikih brojeva i maestralno dao Zagorcu da rešava. Tim potezom, nadam se, digao je Radeta iz mrtvih i ovaj bi trebalo da mu vrati tako što će se zapravo pojaviti od prvog minuta u narednim utakmicama. S tim u vezi samo da uputim psovke svim našim majmunčinama koji su zviždali tom dečku. Koliko bre bolestan moraš da budeš da zviždiš jednom Zagorcu??? Mentalitet Železnik, žao mi je što su navijači mog kluba a ne ovih prigradskih.

Nije se Trinkijeri pouzdao u teoriju velikih brojeva, zna da je Zagorac "zagrizao", da ima stofa, iako se ispucavao.

A isto tako je vrlo verovatno video pri prvoj postavci, kad je Lignjosav zvao kontra-tajmaut (posto je prepoznao postavku), da ga cuva 15cm nizi igrac i da moze sutnuti preko njega...

Mi smo generalno toliko navikli na krađu da kad ne navlače za cigane kao prošlu tekmu konstatujemo da je bilo dobro suđenje, a suštinski opet je bilo dosta sitnica koje su standardno suđene na našu štetu. Tipa koraci pre Beronove trojke, ali to kolo mu standardnorovo ne sviraju u derbijima, Čovićevih 8 sekundi pri prevođenju lopte i gomila tako tihi medved'sitnica'.

Trinkijeri se oslonio na teoriju velikih brojeva i maestralno dao Zagorcu da rešava. Tim potezom, nadam se, digao je Radeta iz mrtvih i ovaj bi trebalo da mu vrati tako što će se zapravo pojaviti od prvog minuta u narednim utakmicama. S tim u vezi samo da uputim psovke svim našim majmunčinama koji su zviždali tom dečku. Koliko bre bolestan moraš da budeš da zviždiš jednom Zagorcu??? Mentalitet Železnik, žao mi je što su navijači mog kluba a ne ovih prigradskih.
.

Da ne govorimo 2 do 3 izmisljena faula u napada, Odzo razgrtac zasticen ko beli medved, bar cetiri cista poena skinuli sa obruca. Cudo svetsko kako smo uspevali da drzimo glavu iznad vode do Zagorove minijature, zaista cudo svetsko.

Dobric je uleteo u Jankovica dok je ovaj pokusao da zakuca, to je obican kontakt za obican faul, ali je vrlo opasno. Nije nesto strasno od Dobrica, ali ne sme se to raditi, kada se to uradi ociglednije i s namerom, dobija se iskljucujuca. A samo on zna da li je taj kontakt napravio svesno ili ne.

Sudije, koje nisu svirale ni obican faul, da ne komentarisem. Navikli smo.

Inace, Juras se prozivao sa navijacima, prica je od ljudi koji su bili na utakmici. Pozivao navijace napolje na obracun. :hahaha: Jbt, al' su se osilili.

Poslednja izmena:
mnbscfw.gif

Thing are clear right now between Partizan Belgrade and Žalgiris Kaunas. Serbian team attempted to increase the buy out amount for Jock Landale, but initial agreement is left standing.

Sto znaci da Lendejl odlazi za 100-115,000, a ne 350,000 kako su pricali isprva. Eto kako jedan naprednjak radi van uslova nase vucicevske prcije, ne moze uzeti vise od toga za talentovanog igraca na deficitarnoj poziciji.

Jaoo! Pa bilo i saopstenje, kako sam to propustio :mrgreen:

Kazu zamalo sudije da uticu na pobednika u prvoj utakmici, a posle Duleta (i Dzileta, jedino mucenog Canka nisu ispostovali nijednom) i Trinkijeri je grobar "srpske kosarke"..

Normalno, svako ko ih ugrozi je nesto najgore. Canak im jeste uzeo Kup, ali on je neki drugi kalibar, koji zeli samo da gleda svoja posla i ne prica mnogo.

A eno javio se i Lignjosav sa njihove klupe, mi se ne bavimo neregularnim stvarima jer to odradjuje nas voljeni coki. Postoji sistematski plan pravljenja tenzija, kaze. :hahaha: Jbt, Coki bi mogao da shvati da niti jedan trener sa kicmom i karakterom nece da radi za njega, vec samo ovi ljigavci koje zaposljava. I nema potrebe da bude ljubomoran zbog Trinkijerija.

Bogami, svaka cast za zeludac. :mrgreen: Ja jedva podnosim i nase navijace (uvek bude bar nekih debila oko tebe, ili ih vidis iz daljine sta rade), pa iako sam se trudio dok sam isao da idem tamo gde su najnormalniji ljudi koji gledaju kosarku, ponekad ne vredi. A zamisli sad celu halu (tj. pola) sa sve panterodelijama.

Sto se utakmice tice, ne znam dal' cu uspeti da je pogledam danas, ali objektivno sanse nisu na nasoj strani (kao ni u celoj seriji), ali sam zeljan videti da li ce prethodna utakmica promeniti nesto u vezi elana, pristupa, psihologije... Zagorac, Pejdz, pa za njima... To bi moglo okrenuti seriju u nasu korist.

Biću izložen najgorem mogućem primitivizmu, znam sve. Neka vide naši igrači da nisu sami, pa se nadam da ćemo malo da ih poguramo do pobede.

E a što se tiče nas, najgora stoka je sad na sektoru C. Ne pitaj me kako znam :mrgreen:

Biću izložen najgorem mogućem primitivizmu, znam sve. Neka vide naši igrači da nisu sami, pa se nadam da ćemo malo da ih poguramo do pobede.

E a što se tiče nas, najgora stoka je sad na sektoru C. Ne pitaj me kako znam :mrgreen:
Jedino ako nije došlo do promene pa opet da se dele karte (mi vama,vi nama) inače toplo ti preporučujem da i ako uđeš u halu budeš miran kao bubica i bez obeležja.

Back