KK Partizan

Pridjemo na tri i evo krece cirkus, lakat Covica u glavu nista, a onda iskljuce Trinkijerija. Gamad!

Sledecu nek pocnu sa 40 penala, ionako su na 30, a tek pocela cetvrta.

Jbt puvucite se sa terena, ovi dok ne sahrane nekoga nece dobiti faul, Odzo ponovo mlati i nikom nista.
"Nosite ga napolje" :bljak: S kim delimo vazduh..
Kole: Nezgodno prizemljenje Jaramaza?! Pa nije avion da se nezgodno prizemlji nego ga je pokupio u vazduhu.

Poslednja izmena:
Molim te ne prose****j se sa ovako "dubkoumnim" porukama. Bolje ostavi ostrascenost sa strane i videces mnogo toga sto sada ne vidis.

Zvezda ocajna, Partizan jos gori. Da je Trinkijeri pametan i da zakuca Zagorca i Gagica za klupu i ne pusta ih uopste, Partizan bi ovo dobio glat. Od ove dvojice ne zna se koji je gori, jedan ne bas bistar, a drugi totalno van forme.

Nama je svakako drago sto ne mozete ni pastetu osvojiti kako treba, sto dokazuje vas prigradski nivo. Jbg, klasa je vecna, i tu nikakva sminka niti lepljenje petokraka na limenke, uz izvoz u Evropu, ne pomaze.

Ja mislim da nije bio faul Odzoa nad Jaramazom kad se on razbio, jer je Odzo skocio potpuno vertikalno i drzao ruke u okviru svog cilindra, a ovaj deckonja je pokusao da se provuce i naleteo na tenk.

Ali to je samo ta jedna situacija. Npr, bila je fora kad je Beron navukao Jaramaza na faul na 3p i izvukao bacanja, a kad je to Jaramaz malo kasnije identicno uradio Odzou ispod kosa, isfintirao ga, a ovaj se bacio u pravcu finte i iskocio iz svog cilindra u njegov, sudije su zacutale. Manje bitna situacija, ali odlicno oslikava dvostruki kriterijum koji je trajao cele utakmice. Prosto je neverovatno kako je Odzo zavrsio utakmicu sa samo 3 licne greske, iako ih pravi taman koliko i glupavi Gagic (decko jeste zaista dobar sa svojom snagom, ali i okretnoscu i racionalnom igrom, ali je jos uvek nerafiniran). A pogledajte kakav respekt kod sudija imaju jedan, a kakav drugi, jer naravno, Gagic je budala (to svi znaju), a Odzo je jedini koji svojom snagom, gabaritima i okretnoscu moze praviti Partizanu stetu ispod kosa i rasiriti igru, omoguciti ovima spolja da imaju dobre suteve jer Partizan dole mora da skuplja i pravi nesto veci broj faulova.

Zato je i svesno cuvan u igri od strane sudija. A ono sto je svirano u poslednjoj cetvrtini, nepostojeci peti faul Zagorca, pa onda tehnicka i iskljucujuca za Trinkijerija, oni laktovi i faulovi, jos koja tehnicka nizasta, to je vec bonus koliko su sudije morale da rade dodatno posto jbg normalno domacinsko sudjenje nije radilo kod ove "sampionske" vasarske ekipe Pantera.

No, pasteta k'o pasteta, ja ne znam ko ce sad moci da objasni kako je Partizan dozvolio sebi da bude razbijen u majstorici plej-ofa ABA-lige, ko ce da poveruje u sve to. Ja sam nekako bio sklon da poverujem da smo mi zaista pali (vrhunac forme bio u februaru, kad smo jurili plasman u plej-of jer smo zbog prvog dela sezone kaskali), da su se Panteri zaista digli, i to je to, ali ne lezi vraze. Mi imamo dve ekipe skoro identicnih mogucnosti, jedna duplo skuplja i sa sudijama.

Tu su nam ostali duzni odgovora ili Trinkijeri, da objasni psihu svojih igraca i kako je ono bilo moguce (znamo da nasi igraci nisu ni u cemu vrhunski, tako da jeste moguce), ili Limar, da objasni da li je pred majstoricu dobio "poziv koji menja sve", i na koji nacin je sprovedeno eventualno "busenje".

Nazalost, u zemlji kosarke u kojoj suvereno vladaju kosarkaski panteri, panterodelije i ostale analfabete koje su pocele da se bave "basketom" od dolaska Vucica na vlast i upumpavanja para u ono sto se izjasnjava za njihov klub, i druge bitne stvari su ostale zakopane (nadam se ne zadugo), pa ce tako i ova.

Ujutru sastanak, Partizan napušta finale?!

Crvena zvezda i Partizan su počeli večeras finalnu seriju plej-ofa Super lige, a domaćin u prvom meču, Crvena zvezda mts, slavila je sa 98:94.

Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, se oglasio nakon utakmice.

"Partizan ne dozvoljava da njegovi igrači i treneri budu izloženi stvarima koje nemaju veze sa sportom i učiniće sve da ih od skandala poput večerašnje utakmice zaštiti!

Već ujutru imamo sastanak na kojem ćemo najozbiljnije razmotriti ima li poente nastaviti učešće u KLS!"

Nije to sve, i Andrea Trinkijeri je posle utakmice bio besan.

"Ako se mora platiti kazna, hajde da je pošteno sada platim. Finala moraju da odluče igrači, a ne ljudi koji moraju biti neprimetni, a misle da su zvezde. Ovo je sramota, pustite nas da igramo košarku.

Toliko bacanja, 42 slobodna bacanja. Vredjaju me čitavu utakmicu, to nije poštovanje",
rekao je Trinkijeri novinarima posle utakmice.

https://www.sportske.net/vest/kosarka/ujutru-sastanak-partizan-napusta-finale-378979.html

Ja tu moram podsetiti na Limarove price jos od pobede u Zadru, sudjenja i nacionalistickog vredjanja, kad je mlatio kako ce da trazi pravdu na skupstini ABA-lige, sto naravno nije uradio, nego je na svakoj skupstini ABA-lige svirao po notama svoga sefa, koji ga je i postavio u klub.

Jak je u marketingu, laprdalo naprednjacko.

Zahvaljujući izdrkavanju Čovićevih sudija nemogće je više gledati i igrati košarku. Izmišljanje faulova, tehničkih grešaka u nizu, dok se na drugoj strani ne sudi ništa. Lakat u glavu je kontrafaul, ono kada je Čović držao Gagićevu ruku i to je Gagićev faul, Odžo baca Jaramaza u prvi red publike ne svira se ništa naravno... Dupla tehnička Trinkijeruju? Hajde, molim vas, imajte makar malo obraza. Tehnička Renforu? Nešto najsmešnije što sam video. Gagić biva pogođen u glavu, ništa nema prekida uktakmice. Novica isto tako vređan, bez ikakve reakcije... i ovako može da se nabraja do u nedogled.

Hteo sam da kritikujem igrače, ali posle svega viđenog ne želim reč da im kažem. Ovo nisu normalni uslovi za igru, s toga ne možemo od njih da tražimo normalne partije. Jedino što hoću da im se sad u sredu najebemo mile mame, i na tribinama i na terenu, da nas zapamte dobro ti ciganski paćenici na čelu sa legendom im.

Ma gde je Coki kriv za bilo sta. Sve je to bilo transparentno i posteno, a bice jos postenije kad se ratosiljamo jos zala poput Limara i Trinkijerija, jer Dulo nije bio dosta.

Jbt, nit blama nit obraza.

Trinkijeri dobio opomenu za pricu o sudijama, kazne za tehnicke, a Panteri da placaju 84,000din zbog vredjanja Trinkijerija na nacionalnoj osnovi.

Gledao sam bez zvuka, da li je realno da panterodelije urlaju Trinkijeriju da je ustasa, kao ovi botovi po forumu? :eek:

Koliko su oni prsli, jbt. Sponzorise ih Tudjmanov kadar, predsednik-legenda im je pokrao ljude s Kosova (da ne idem sad godinama i decenijama unazad u vezi njihovih tesnih veza sa "ustasama"), a oni imaju blama da prozivaju Italijana zato sto mu je majka iz Dalmacije, Istre ili odakle vec.

A Trinkijeri je kažnjen sa 60000 dinara zbog dve tehničke greške btw. Što bi značilo 2 * tehnička = 0,71 * vređanje na nacionalnoj osnovi. Good to know kls, good to know. Vređanje Novice nije ni spomenuto, jbg ipak se ne zove Vesna i onda nije bitno, ali je zato Renfro uredno kažnjen sa 6000 zbog tehničke greške.

Idioti su postali toliko bahati da prosto čovek ne zna više ni kako da prokomentariše situaciju.

Nije ni kriva Czt kad su je progurali umesto Igokee. To si malo smetnuo verujem nenamerno.

Ne lupaj matori. Nisu CZ i Čović promenili pravila nego ABA liga. Jesi li ti toliki idiot da misliš da je Čović nagovorio Hrvate, Slovence i Bokana da Zvezdi prepuste mesto u EL? Vi ste stvarno svi za Lazu. Ako je te godine ko propušten u EL to je JSDP , od kojih su Dodik i Igokea u Laktašima morali da izgube. A potom je usledila čuvena krađa u finalu u režiji kuma Milije , plus uvek podobni Ilija.

A Trinkijeri je kažnjen sa 60000 dinara zbog dve tehničke greške btw. Što bi značilo 2 * tehnička = 0,71 * vređanje na nacionalnoj osnovi. Good to know kls, good to know. Vređanje Novice nije ni spomenuto, jbg ipak se ne zove Vesna i onda nije bitno, ali je zato Renfro uredno kažnjen sa 6000 zbog tehničke greške.
Idioti su postali toliko bahati da prosto čovek ne zna više ni kako da prokomentariše situaciju.

Jeste li vi svi pali s duda na teme? Svaka tehnička se plaća. Šta tebi nije jasno? A ko je vređao nadrkanog busadziju?

Coki i Bokan drugari, nemoguce da su se oni "podmazivali" i dogovarali. Pa takav veliki Srbin nikad ne bi bio sponzorisan od ustasa i druzio se, dogovarao sa siptarima, sve je tu regularno kao i uvek kad Coki nesto radi. :mrgreen: Tako su i njihova kupovana i sredjivana EL ucesca cista kao suza, kao kredit uzet od Agrobanke i uredno vracen, transparetno kao UPPR.

Oglasio se Limar saopstenjem, naravno, klasicno igranje izmedju cak tri vatre. Ozbiljan PR njemu treba, to zaista nije lako balansirati. Moras protiv skracenog mafijasa koji nije navikao ni pastetu da kupi, nego mora da je ukrade, a ne smes da se zameris svom gazdi jer on podrzava i gura klub koji vodi taj covek, a moras i da se ne zameris sopstvenim navijacima. Velika zezancija.

No, i ja sam za to da se igra, pa nek' kradu. Mi mozemo kroz ovakve utakmice probrati i celiciti igracki kadar, a oni nek odrzavaju svoj nivo. Jedino je lose sto se sad atmosfera zagrejava i moze biti neregularno i odvratno kao u finalu ABA-lige.

Btw, jel neko primetio da su pomenuti Ilija i Milija isparili sa scene maltene, narocito evropske? Ljudi su izgubili svaki kredibilitet u prethodnih nekoliko sezona.

Miliju sam video samo na utakmici FMP2, gleda svog sina na klupi, a mi mozemo da nagadjamo dal' je medju Vecinim debilcicima zato sto je tako talentovan, ili zbog tatinih zasluga iz prethodnih sezona... :hahaha:

Back