KK Partizan

Jok brate,kada vas nisu ugasili neće država odustati od vas ni sada.
Kada smo previželi tu sramotu da vas vade iz septičke pomoću te iste motke sa kojom vas je tandem Nolan Smit / Vujošević gurnuo tamo,neće se ovo odraizti na nas kao što se to odražava na vaš napaćeni i silovani mozak nakon ovog finala ABA lige.
Kakvi god da smo, navijamo za svoj klub i nismo pobegli pod Čovićeve skute prvom prilikom :P

Elem, mislim da su priče oko odlaska Trinkija klasičan pokušaj desta desta destabilizacije :mrgreen: Ima ugovor još dve godine i generalno nema tendenciju da se zadržava u klubovima samo po nekoliko meseci, obično ostane duže. Dakle, neće on niđe. :mrgreen:

Procitah i ja kasnije da je Gavrilo Pajovic to pricao u kontekstu finala ABA-lige, tj. besmisla bavljenja kosarkom ovde posle toga, a ti iz Buducnosti pricaju sve samo da ne pricaju o tome kako su sa svojim najskupljim timom pukli 100 razlike i podjednako ucestvovali u tom svinjcu. Tako da, vrlo moguce i da je paljenje obicno.

Puskica vrlo dobar suter, pravi, skolovan. Ali morace mnogo da radi i za normalan nivo kosarke, a kamoli kad krenu tuce kakve cemo gledati u lokalnim takmicenjima.

Pecarski opet objasnio zasto je i ovo sto dobija previse za njega. Bane Djekic je bio zmaj za njega.

Poslednja izmena:
Gubimo 45-46 na poluvremenu, ako sam dobro izbrojao 9 trojki su uspeli da ubodu, ako to stane nemaju sanse.

Sa druge strane Trinkijeri isprobava kombinacije.

Momenat poluvremena, 20 likova sa juga se proziva sa 20 likova sa severa:roll:
Dok ostalih hiljadu ipo cute i ne veruju, ali ni ne reaguju. Srbija in a nutshell.

Samo ribanje, drugacije se ne moze odrzati nivo u pasteta-ligi. Primljene trojke govore o nivou ozbiljnosti igraca i pristupu odbrani. Tamis jeste Cokijeva filijala, ali ne verujem da su i oni tako mocni kao oba FMP-a.

Ponovo u vasem gradu, cirkus pastetaLiga na starom mestu.
Neregularno takmicenje u kojem ucestvuju 2 tima sa istom upravom, menadzerski tim i ko zna koliko filijala.
U kome se prednost domaceg terena prepisuje iz druge lige, koja nije cak ni povezana sa ovom.
U kome se prenosi naplacuju kao NBA League pass, a snimaju mobilnim telefonom sa tribina.

Nastavlja da kaznjava kao da je predsednik Snezana Dakic Mikic. :mrgreen:
Gagic kaznjen jer je nosio razlicite patike, a onda kazna povucena jer su to patike koje je dizajnirao LBJ i simbolisu jednakost.

Bas me zanima, kad smo vec tolika Svicarska da se pravila primenjuju do detalja, da li ce sledece godine pravilo da glasi:
Ne sme se skidati sako, nositi helanke razlicite boje od dresa i razlicite patike...osim ako ih niej dizajnirao neko slavan. :mrgreen:

Valjda stizem do 20.30h kuci da lovim strimove. Mi to trecu utakmicu uzastopno igramo u Pioniru? Bezveze, mada cela ova faza ima i najmanje znacaja.

Sto se pokusaja kazni tice, debili poput Deleona su tu postavljeni da se bave takvim stvarima, a ne ozbiljnim. Ozbiljnim se bave neki drugi mafijasi i smutljivci, koji imaju svoje klubove, polu-igrace za prodaju, kombinacije, komplekse i sva ta ludila.

Saopstenje:
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2527/i...nost-ili-cemo-se-okrenuti-drugim-takmicenjima
Kao sto sam se i pribojavao, Ostoja dobio rampu da ide u ZG na sastanak sa klubovima minus dva FMP-a.

Inace, takav sastanak, bez Cokija i drugara, je neophodan - lose je samo sto ga je inicirala Buducnost, koja sa Cokijevcima zajedno zasluzuje jednu zestoku klempu, umesto da ga klubovi sami iniciraju (sto dokazuje da su obicni klubovi tu samo radi puke egzistencije), i sta bi moglo proizaci iz takve postavke stvari.

Sad se napravila konfrontacija (i preko medija) da se radi o ABA-ligi protiv srpskih klubova, sto nema nikakve veze s mozgom. A nas klub (predsednik) je slinavo pristao na to, jer se zna ko ga je postavio, i mantra o srpskoj kosarci ce se koristiti naravno u korist Cokija i Vuciceve mezimice, kao sto se pre 15 godina odlazilo u ABA ligu i rasturala srpska kosarka takodje zbog takvih.

Prejadno i preljigavo.

https://www.mozzartsport.com/kosark...-usli-u-finale-osvojili-bismo-evroligu/326445
Da li je mogao Partizan više, do finala, možda da osvoji Evroligu?
"Da smo ušli u finale osvojili bismo je 100%".
Imaš neki razlog za takvu tvrdnju ili je to čisto osećaj?
"Osećaj. Mislim da su nas svi znali i imali su pojedini strah od nas. Znali su da igramo kao ekipa i da ne odustajemo. Igramo kao prava ekipa. Protiv nas te godine nisi mogao da rešiš ili da se odvojiš ni sekundu", kaže Marić koji je sledeće sezone postao prvak Evrope s Panatinaikosom, tako da je njegov osećaj vrlo relevantan.

O utakmici protiv Olimpijakosa... Hrabra tvrdnja da bi osvojili sigurno, jer je Barselona bila brutalno jaka te sezone, ali u pravu je zbog osecaja. Toj ekipi se poslozilo sve, bili su "nemoguci" za bilo koga u Evropi. Oni su prvi pobedili tu Barselonu i to bez Marica, dovevsi kao zamenu jbnog Zarka Rakocevica... Toliko su tvrdi bili.

Zanimljivo mi je jer je ta misao i meni padala na pamet cesto.

Back