KK Partizan

Šta je bre ovo bilo večeras?
Odbrana ****, skoka nigde, u napadu ništa ne možemo da pogodimo, neka soliranja, sve nešto na silu...

Zbog čega je onaj Lendejl doveden? Čovek je kesa u odbrani, a i u napadu ništa ne može da pogodi.
Plejmejkeri isto jako slabi, posebno Pejdž koji treba da nosi ovu ekipu.

I na kraju Čanak, teško razočarenje. Ne znam šta se dogodilo sa njim, i dalje mislim da može da bude dobar trener, ali jednostavno totalno je izgubio kontrolu nad ekipom.

Najgore moguće rešenje za Partizan je odlazak Čanka.
Čovek je selektirao odličan roster(ako je on selektirao a ne vidim razloga da nije), čak i sasvim solidno vodi utakmice.
Problem je na sasvim drugoj strani.
Kada lavova nema(Zagorac) svi hoće na presto.
I tako po ceo meč Gagić i Marinković kroz utakmicu i odnos prema istoj mere čiji je veći, a Čanak tu ne može ništa da uradi.
Čak i Veličkovića izgleda boli uvo, misli više na to koliko će piva posle meča da tresne.
Svi se u ekipi osećaju ugroženo.........Počev od Aranitovića koji je očekivao veće poverenje, preko Marinkovića koji misli da je novi Berić, do Gagića koji nema više gde da ode, jer je već svugde bio.
Ugroženim se naravno oseća i Bandža Si, jer što je koji kur.ac ostajao u ovakvoj ekipi,Lendejl jer treba da bude rezervni centar Gagiću, a posebno tek kad Janković udje u "Gagić" mod na terenu.
Mada, verovatno je istina, da Čanak nije za ovaj tim.
Za ovaj tim je neko s bičem u rukama.

Poslednja izmena:
Prvo, kakva je bila organizacija utakmice tako smo i prošli na kraju. Sramota je da se najavljuje utakmica 10 dana, pozivaju navijači i kada ljudi dođu dogodi se da dosta njih ostane ispred hale. Redari i nadrkani žandari su se bukvalno iživljavali nad ljudima, ono je iskreno velika bruka kluba, ali velika. Čak su i ljudi sa kartama imali ogomnih problema pri ulasku. I da ne mislite da pišem iz lične perspektive, ja imam sezonsku i ušao sam lagano, ali prosto mi je žao ljudi koji su došli ko zna odakle i na kraju nisu ušli dok je sektor 400 recimo zvrjao prazan.

Što se tiče igre, jbg još jedna potpuno mlaka i očajna partija. Nije ovde krivica samo Čanka i igrači moraju mnogo bolje da reaguju i prosto pokažu karakter. Dođe 10k navijača da te isprati protiv najgoreg tima lige i šta ti radiš - jedva čekaš kraj i igraš kao da si u koncentracionom logoru i neko te je naterao da izađeš na teren. Jako bezobrazan pristup koji je na kraju adekvatno kažnjen.

Udaljavamo se od PO rapidnom brzinom i iako je početak sezone mi smo zabeležili dva velika kiksa koja ne znam gde ćemo da nadoknadimo, posebno kad smo u ovakvoj formi.

Čanak je gospodin, video je da ne ide i pošteno podneo ostavku. On je jedan od nas i mora da zna da je Pionir i dalje njegova kuća. Što se tiče naslednika spominje se Trinkijeri. Meni liči na loženje mase i da će na kraju neki Kesar da nas preuzme. Ako je Kesar to rešenje, bolje da su zadržali Čanka.

Jbg, treba i dalje voleti Partizan i ići na utakmice. Jednom će se i ovo lane zvati.

Trinkijeri ili Kesar obicne macke u dzaka s tim da se oko ovog prvog kao stranca dize veca fama. Peti trener u tri godine, to nije ono sto je krasilo Partizan, dokaz koliko su nas olupali ovima kojima je jedini problem bio Dule.

Čuj olupali nas ovi čiji je jeidni problem bio Dule??

Odavno veća glupost nije ovde napisana....:hahaha::hahaha:

Tip godinama potpisivao duple ugovore, davao časove ljubavi koji su bili papreni, šurovao sa vodjama navijača, mešao se u sve i svja i na i pored parketa, davio igrače na terenu, štipao sudije........I takav je bio dobar?
Je.bo vas Vujošević u du.pe kad ga toliko volite.

Mi nemamo dostupnog pouzdanog i normalnog trenera, fakat. Trinkijeri zvuci kao dobra ideja, osim sto je vrlo moguce patka. Osim toga, kostao bi kao jedan dokazan i dobar igrac, kakvog Panteri ili Sokici dovode svake godine, a mi ne, jer moze nam se kao Ostojinim naprednjacima.

To bi imalo smisla ako bi se oko njega gradio neki visegodisnji sistem. A kako ide sa nasim visegodisnjim sistemima, vidimo na primerima posle Vujosevica... Bozic, reda radi, nidje veze. Dzikic, ovakav il onakav, izminiran od sopstvene uprave, ekipa otrovana i srusena sa njim. Onda Muta kao nebuloza, i Canak za kog takodje kruze price da je od pocetka sezone za ovu upravu "bivsi" i da je zato tako lako otisao.

Uglavnom, sistem treniranja i identiteta ekipe nam je i ispod Covicevog nivoa, jer se kod njega bar zna - trazi se idealan miks beskicmenjaka i dobrog trenera. Kod nas se ne zna nista.

Vlado Scepanovic je u Bambergu, a Sasa Djordjevic u USA, koliko znam. Ne bih im preporucivao da dodju kod Ostoje i ovog naseg "sportskog sektora".

3f734533adb81acbad185f6e85cf33dfb746bb83.jpg

Navodno je sve gotovo. Ali da sacekamo jos malo.

Poslednja izmena:
Ja ovome ne mogu ni da se radujem (iako gotivim debelog), kao ni Braunu.

Seljacka limena diplomatija. Dovedes Gegica kao drugog beka, pa kad vidis da to ne ide sa njim, Vanjom i Sanijem, dovedes igraac koji kosta kao ova trojica zajedno. Isto sa Cankom, trenera pocetnika zamenjujes strucnjakom.

Plasim se da za sezonu-dve niko nece moci da zabrani Zemunu kako ce da se zove.

Sta nam donosi Trinkijeri u ovom trenutku? Tesko da moze da garantuje uspeh bilo u ABA, bilo u EC, jer smo vec u poprilicnom minusu. Nije selektirao ekipu. Predstoje nam veoma vazni mecevi, a nece stici ni da upozna ekipu.
Licno bih bio prezadovoljan da su doveli Rimca ili Nazora (ili nekog drugog tog kalibra).

Poslednja izmena:
Meni je sada jedino važna dužina ugovora. Kada dobijemo tu informaciju jasno će se videti kakav je plan kluba. Ako je Trinkijeri došao samo do kraja sezone onda je to vrlo loš posao i bacanje para. Ako je na duže, pa mu se pruži šansa i istrpi se tada možemo da pričamo o dobro obavljenom poslu i stvaranju sistema.

Verujem da će se sada uraditi doselekcija, biće tumbanja u timu, odlazaka i dolazaka i to u vrlo škakljivom periodu. Trinkijeri je iskusan i dobar stručnjak, nema razloga da to ne hendluje kako treba.

Za kraj - dobili smo trenera ljudi, I FEEL DEVOTION :mrgreen:

Ovaj debeli je vise nego sto zasluzujemo. Ako stvarno dodje treba da se sutiramo u dupe od srece jer moze da ove nase soliste uklopi u orkestar. Ima sa cime da radi, da nema sigurno mu ne bi ni palo na pamet da dolazi. Ovo moze da bude gamechanger, ako se sve poklopi. Mada, dok ga ne vidim sa salom, ne verujem nista.

ЕКСКЛУЗИВНО: Тринкијери рекао да, сутра стиже у Београд

Партизан је добио тренера, Андреа Тринкијери послао је потврдан одговор Остоји Мијаиловићу, председнику клуба. Током дана би требало да буду завршене папиролошке формалности.

Информација да ће италијански стручњак коначан одговор послати врло брзо показала се тачном. После договора са породицом сутра стићи у Београд, а екипу ће премијерно предводити против Меге у Сремској Митровици.

Žurnal

Back