TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283
Pokusavam da se setim nekog igraca Partizana zbog cijih sam poteza vise strahovao nego sto to sada radim kada Gagic igra. Ne vredi, ne ide...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači Gagić je prosto neverovatan. Navukao sam ozbiljne traume od njega. Sinoć je tako uspeo da me izbaci iz takta da sam hteo da polupam pola stana. Igramo kao zmajevi imamo dobar momentum i on iz čiste gluposti gubi loptu, pravi nesportsku i pokreće seriju 0-9. Ajde, uspemo nekako da prevaziđemo i vratimo se u igru, ali tu ne prestaje njegov šou - namerno udara lika laktom u glavu, naravno faul u napadu, nesportska i opet užas momentum. Uspeli smo i posle toga da se vratimo ali nismo prelomili. Šteta, generalno smo igrali dobru utakmicu.
Imamo super ekipicu koja će itekako da raste tokom sezone. Moraju da se preleže dečije bolesti jbg, takođe biće i puno oscilacija, ali mislim da smo na pravom putu.
Jedva čekam subotu i pun Pionir.

Šta je Vujošević ovde kriv? Što je pljunuo na vođu kriminalne grupe koja "vadi braću iz zatvora" uzimajući novac igračima Partizana? Reketaši i narko dileri...

Posle koliko godina, i tek kad su ga šutnuli iz Partizana?
Ta naknadna pamet, je tako karakteristična za smradove njegovog tipa.
Što to nije rekao kada je pozivao na oružje i odbranu stadiona, te iste navijače?
Što ih nije prozivao dok su preprodavali sezonske karte?
Boze me sacuvaj. Treba reci i da smo imali i srece na kraju.