KK Partizan

Probudio se Paige, al sudije se naduvase. Premalo igraca je dalo doprinos da bi se dobila ovakva utakmica. Vanja, Paige, Zagor. Lendejl i Nikolic solidni ostali slabo, narocito Gagic i Sani.

Mislim da smo morali vise da razmisljamo o razlici na kraju.
Dva minuta do kraja, a mi nervozamo i dopustamo da odu na makslimalnih +12. I ovih +9 sto su napravili je poveca prednost.
Bice to tesko prestici da se stekne prednost u nekom eventualnom boljem medjusobnom.

Znači Gagić je prosto neverovatan. Navukao sam ozbiljne traume od njega. Sinoć je tako uspeo da me izbaci iz takta da sam hteo da polupam pola stana. Igramo kao zmajevi imamo dobar momentum i on iz čiste gluposti gubi loptu, pravi nesportsku i pokreće seriju 0-9. Ajde, uspemo nekako da prevaziđemo i vratimo se u igru, ali tu ne prestaje njegov šou - namerno udara lika laktom u glavu, naravno faul u napadu, nesportska i opet užas momentum. Uspeli smo i posle toga da se vratimo ali nismo prelomili. Šteta, generalno smo igrali dobru utakmicu.

Imamo super ekipicu koja će itekako da raste tokom sezone. Moraju da se preleže dečije bolesti jbg, takođe biće i puno oscilacija, ali mislim da smo na pravom putu.

Jedva čekam subotu i pun Pionir.

Znači Gagić je prosto neverovatan. Navukao sam ozbiljne traume od njega. Sinoć je tako uspeo da me izbaci iz takta da sam hteo da polupam pola stana. Igramo kao zmajevi imamo dobar momentum i on iz čiste gluposti gubi loptu, pravi nesportsku i pokreće seriju 0-9. Ajde, uspemo nekako da prevaziđemo i vratimo se u igru, ali tu ne prestaje njegov šou - namerno udara lika laktom u glavu, naravno faul u napadu, nesportska i opet užas momentum. Uspeli smo i posle toga da se vratimo ali nismo prelomili. Šteta, generalno smo igrali dobru utakmicu.

Imamo super ekipicu koja će itekako da raste tokom sezone. Moraju da se preleže dečije bolesti jbg, takođe biće i puno oscilacija, ali mislim da smo na pravom putu.

Jedva čekam subotu i pun Pionir.

Voleli ste da se nervirate uz Gagica, za Vas imamo specijalnu ponudu Gagic+Jankovic. :mrgreen:

Sto je najgore, lik nije ni svestan sta radi. Koliko je on puta sekao faulom, a da smo u bonusu. Juce lakta coveka, a ostao sam protiv sitnijeg.
Ruku na srce, za obe nesportske su morali da gledaju snimak sto znaci da nije bas bilo ocigledno, a isterali su ga napolje. To su one 50-50 kad mozes da sviras, a i ne moras.

Mislim da je Canak morao da pokusa da promeni kriterijum. Bolje da je on dobio jednu tehnicku, nego sto je dopustio da se igraci nerviraju i srljaju jer ih sudije kasape.

Pionir i subota, ko ce docekati! Ako ne bude 6k ja razocaran, taman da dodju svi sem juga. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Realno, posle dezerterstva u sred sezone njemu bi trebalo da su vrata kluba zatvorena za vjek vjekova.

Inače, Jankovića dovodimo preko Fuenlabrade. Kakve munjice samo da bi se prejebao Ćoki. :mrgreen:
Ne sviđa mi se što se pravi ovoliki cirkus oko potpisa, biće veliki pritisak na njemu i veliko je pitanje kako će ga izneti. Doduše sa ovakvim ludacima smo generalno imali pozitivna iskustva. Hint Bogoje na golu. :mrgreen:

Gagic je glup k'o tocilo, oduvek, samo je pitanje kad ce da te ukanali, a redje i da poludi pozitivno.

Onaj novinar Pavle Knezevic je valjda pisao da je sredjen taj manevar Jankovica - iz Fuenlabrade u Partizan. Nije mi isprva bilo jasno cemu manevar, ali kad sam video da ce u tom slucaju o ispisnici odlucivati FIBA a ne domaca naprednjacko-covicevski-nezavisna kosarkaska tela, vrlo je jasno. Nebojsa peni danas i salje saopstenja iz Zeleznika, namenjena usima njegovih sve malobrojnijih pratilaca koji su se presaltali na fudbal, u skladu sa uobicajenim ciganskim pomodarstvom. On je planirao da placa igraca celu sezonu samo da ne bi presao u Partizan ?!

Ah da, znamo mi dobro kako se tamo placa...

Ja svejedno nisam odusevljen Jankovicem, iako ga cenim kao igraca i potencijal, jer je gagic u glavu. I realno, ko je pre godinu dana izabrao Pantere umesto Partizana zbog sedenja na klupi i pokoji EL minut, jbg. Malo je promasio poentu, a mi vec imamo neinteligentnih igraca. No, ukoliko zaista dodje, mogu samo da se nadam najboljem.

Poslednja izmena:
Bolju domaću četvorku od Jankovića ne možemo da dovedemo, sa te strane je potpis sasvim ok. Sad videćemo da li će uspeti da se primiri na terenu.

Večeras konačno Pionir. Jedva čekam utakmicu, vreme užasno sporo prolazi.

Šta je Vujošević ovde kriv? Što je pljunuo na vođu kriminalne grupe koja "vadi braću iz zatvora" uzimajući novac igračima Partizana? Reketaši i narko dileri...

Posle koliko godina, i tek kad su ga šutnuli iz Partizana?
Ta naknadna pamet, je tako karakteristična za smradove njegovog tipa.
Što to nije rekao kada je pozivao na oružje i odbranu stadiona, te iste navijače?
Što ih nije prozivao dok su preprodavali sezonske karte?

Broj pobeda ove sezone: 2.
Broj utakmica u kojima nam je Zagorac spasao dupe: 2. :mrgreen:

Dzoko se ukakio, bice bolji kad se navikne. I Vanja je odigrao previse nervozno, zamalo da nas ukanali na kraju. Iz njegovog glupog faula su dali 4p, a onda se ponovila ista situacija gde je srecom Sani reagovao.

Zagorac mora da nastavi ovako da igra svaku utakmicu ako misli da postane veliki igrač, predispozicije ima.

Posle koliko godina, i tek kad su ga šutnuli iz Partizana?
Ta naknadna pamet, je tako karakteristična za smradove njegovog tipa.
Što to nije rekao kada je pozivao na oružje i odbranu stadiona, te iste navijače?
Što ih nije prozivao dok su preprodavali sezonske karte?

Ovi ne kupuju sezonske karte. Oni ih otmu i preprodaju. Grupa kriminalaca koja se naziva navijačima je ipak veće zlo od Vujoševića sa svim njegovim manama...

Poslednja izmena:
Aj sto ulaze za dzabe, al sto veze sa basketom nemaju. Kraj meca, lomi se rezultat, oni se nadgornjavaju sa drugom frakcijom (ne volim ni jedne, al ovi sa severa mnogo bolje osecaju utakmicu, tuzni guslaju ko na fudbalu).
Uzasnu energiju donose, mucno za slusanje i niko nece da "saradjuje" sa njima.

Ala ga je resetovao, steta sto se ne vidi Begiceva reakcija posle. Setao je okolo ko osamucen.

Porodismo jedva pobedu, ali tako izgleda mora, dok ne nalegnu neke stvari, pre svega hijerarhijske u timu. Da smanjujemo polako zute minute, ono u drugoj cetvrtini je bilo jezivo, svi u kontraritmu. Zagor je veceras objasnio stvari, samo neka nastavi ovako, Vanja mora mnoooooogo racionalnije da igra, i dalje je ogroman potrosac. Pod kosem tanka prica, Gagili ne ume mnogo bolje.

Moralo je biti tesko, a ni Olimpija nije mnogo slabija od nas, igrali su rastereceno, uprkos solidnoj odbrani nasih spolja, ubacivali su nam teske suteve i vracali se. I uz pomoc nasih igraca, prevashodno Djordjija Nenormalnog, koji je uspesno use.ravao momentum ovaj put ne nesportskim licnim greskama, vec pasevima preko celog terena. :mrgreen: Boze me sacuvaj. Treba reci i da smo imali i srece na kraju.

Sledeca je protiv Zenita, stepenik vise jer se radi o ekipi koja se sigurno iskusnija i na papiru kvalitetnija od nase, ali naravno pred jos jednom punim Pionirom moramo ici na pobedu. Inace je Zenit razvaljen od Lokosa u VTB ligi, jedno 30 razlike. Ili su raspadnuti na pocetku sezone, ili ce da reaguju protiv nas. :hahaha:

Partizanska pobeda na kraju. Svaka čast ekipi, ovo želim da vidim - borba bre. Zagorac burazer pravi lider ekipe.

Atmosfera poprilično mučna i loša, hvala ovim jadnicima sa tzv juga. Dok ih ne najurimo ovako će da bude.

Back